Redna, a ti to pohajas okoli samo z narejeno OŠ
Zdjle sem pršla gor na forum se samo malo sprostit. kakšen zakelt o moj bog.. jaz in moja sestra sve bile na urgenci. Jaz zaradi srca ona pa je doživela v službi epileptični napad. grozno… zdajle sem doma. cel dan po bolnicah. je že v domači oskrbi pri nas je in bo z nami sestra cel vikend. jaz sem pa tud ok zdej. to ni res…
Rednamay, 06.10.2022 ob 20:45
Zdjle sem pršla gor na forum se samo malo sprostit. kakšen zakelt o moj bog.. jaz in moja sestra sve bile na urgenci. Jaz zaradi srca ona pa je doživela v službi epileptični napad. grozno… zdajle sem doma. cel dan po bolnicah. je že v domači oskrbi pri nas je in bo z nami sestra cel vikend. jaz sem pa tud ok zdej. to ni res…
A ste pol obe uredi?
Ti maš res nesrečo, vsak dan po bolnicah…
Uf, 06.10.2022 ob 20:55
A ste pol obe uredi?
Ti maš res nesrečo, vsak dan po bolnicah…
Ja sestra je pršla k sebi. Mene so klicali iz službe njene sodelavke,full smo vsi hvaležni njenim sodelavkam res so top odreagirale. Da ni požrla jezika,ali pa si ga pregriznila,do zdaj nikoli ni mela Epi napada,tko da jo čakajo preiskave,jaz pa tud to preskakovanje srca ni nevarno-dobila napotnico za Holter oa UZ srca. Obe sva zdej doma. Sestra že spi,jst pa ne morem spat. Preve adrenalina preveč vsega. Ko so mene odpustli sploh nisem počakala na odpustnico samo laufala na nevrološko urgenco k sestri.. uff…
Kaksen dan o moj bog… tale 6.10.2022 si bom pa za večno zapomnla. Prvo moje srce,pol pa še klic sodelavke od sestre.. nevem kaj ki je blo hujs,moje zdravstveno stanje al dejstvo da so z rešilcem peljali sestro na nevrološko.. za zjokat mi je blo. Zdjle sem do prve brezkofeinske kavice pršla.. o matr.
III. svetovna vojna že traja, navidezni mir je iluzija. Podražitev hrane, kreditov, kriza z plinom v EU je recesija in hkrati še 10+% inflacija. Najhujša možna kombinacija… Danes je OPEC+ sprejel odločitev o zmanjšanju količin načrpane nafte, čaka nas velika podražitev goriv… Ni ravno mirna situacija 🙂.
Pomočnik, 06.10.2022 ob 21:56
III. svetovna vojna že traja, navidezni mir je iluzija. Podražitev hrane, kreditov, kriza z plinom v EU je recesija in hkrati še 10+% inflacija. Najhujša možna kombinacija… Danes je OPEC+ sprejel odločitev o zmanjšanju količin načrpane nafte, čaka nas velika podražitev goriv… Ni ravno mirna situacija 🙂.
Napačna tema, sorry.
Ma sej maš prav… vse gre u kurac. 🙄🙄
Komi sem prodala tri kipce ta teden za en ušiv drobiž,dons je vse šlo. Največ za taxije,pa vse pizdarije okol urgenc pa bolnic. Ma fakk. Nej gre vse nekam. Komi si neki zaslužim pa tkole pol. 10 eur mam v dnarnici.
Ne veš a bi se jokal al bi kar scufal si vse lase. Pol si rečeš,ok vsaj živi smo. Ma kurac ne traja dolgo ta tolažba. Ma fak.
Fuck. Fuck. Fuck. 🤬🤬🤬😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Rednamay, 06.10.2022 ob 21:52
Božo,vem da sva bila za danes zmenjena. Res tega nisem pricakovala niti v sanjah. Obe s sestro sve ble na urgencah cel dan. Če bom še živa naslednji teden,obvezno kavica! Itak.
Vidis kako lahko pride kaj visjega vmes. Ceprav si se menila z njim oz predlagala za kofe. Pa ti ni rekel da si hinavka, laznivka, cudakinja kot si ti mene obsodila.
Aja, verjetno bos skocila v luft.
Pomočnik, 06.10.2022 ob 21:59
Napačna tema, sorry.
Se mi je zdelo … 😉
Redna, ni ti lahko. Sočustvujem s tabo. Ampak sem vesela, da si zdaj z nami.
Avtor, Redna May bi naredila tud doktorat z levo, če ne bi imela toliko težav, za katere ni kriva sama, ampak okoliščine.
Redna … Ne da se, Ines … pa nobenega stresa več!
KrEna2022, 06.10.2022 ob 22:14
Se mi je zdelo … 😉
Redna, ni ti lahko. Sočustvujem s tabo. Ampak sem vesela, da si zdaj z nami.
Avtor, Redna May bi naredila tud doktorat z levo, če ne bi imela toliko težav, za katere ni kriva sama, ampak okoliščine.
Redna … Ne da se, Ines … pa nobenega stresa več!
Hvala ti Kr Ena! Hvala iz srca!
Hvalabogu je vikend,bomo probal mal bit na relax,brez stresa… 🙂