Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Redna, a ti to pohajas okoli samo z narejeno OŠ

Redna, a ti to pohajas okoli samo z narejeno OŠ

Odgovor na objavo uporabnika
Rednamay, 06.10.2022 ob 22:08

Ma boli me.. glih Vam tukaj bom jaz dolžna dokazovat kaj pa kako. Za mano je grozen dan,za mojo sestro pa še hujši. Vi pa vaše nabijanje..

.in so tebe klicali za sestro v njeno službo, ne očeta, ki bi prišel z avtom po njo? Ti si šla s srčnim napadom po sestro s taksijem in od tam sta šle obe s taksijem na urgenco. Nato si po celodnevnem čakanju pobegnila z urgence brez papirjev.

Zelo verjetna zgodbica, priznam.

Redna čivčata, 06.10.2022 ob 22:12

Kaj bi mi brez domišljija?

Kaj je Čikita? Redna te klošarja tako ne more živet, če je sama na socialni.

😂

a te je blo strah???

čega??

božota??

veš… jst se mam preveč fajn da bi si dopustil neko tako protizakonito stvar ki bi mi use sjebala… tlele fala Bogu kraljujem i da menjam to za zatvor?? 😂😂 da Bog sačuva.

isto glede pijačke… jst nism reku pijačko ajga… pjačko… sokič.. mislim da sem večkrat napisal moj tip ženske. nevem kje si se našla… pa nočem te spuščat. vidiš pozabil sem dopisat da v prvi vrsti hočem oz želim da je zdrava. da nima nekih for…

pa Boga mi jst tebe sploh ne gledam kot žensko s katero bi karkoli intimnega mel… s katero bi se v karkoli spuščal. ja napišem tko učasih kaj… zdej bodo spet hijene radost u srcu občutle ampak ti si zadnja s katero bi jaz mel kaj. Boga mi.

jst sm te sam hotu peljat na horsa. popolnoma nič drugega. nič nič nič. 😂 da se pohvališ na monu da si bila sa božom… das ga vidla… da potvrdiš boju oki…

rekla bi ne grem jebote…

Cela drama. Božo še je fin, a v njemu vre. Kjafirka ga bacila na limanice. Hahhh.

Maka čivčata, 06.10.2022 ob 22:19

😂

a te je blo strah???

čega??

božota??

veš… jst se mam preveč fajn da bi si dopustil neko tako protizakonito stvar ki bi mi use sjebala… tlele fala Bogu kraljujem i da menjam to za zatvor?? 😂😂 da Bog sačuva.

isto glede pijačke… jst nism reku pijačko ajga… pjačko… sokič.. mislim da sem večkrat napisal moj tip ženske. nevem kje si se našla… pa nočem te spuščat. vidiš pozabil sem dopisat da v prvi vrsti hočem oz želim da je zdrava. da nima nekih for…

pa Boga mi jst tebe sploh ne gledam kot žensko s katero bi karkoli intimnega mel… s katero bi se v karkoli spuščal. ja napišem tko učasih kaj… zdej bodo spet hijene radost u srcu občutle ampak ti si zadnja s katero bi jaz mel kaj. Boga mi.

jst sm te sam hotu peljat na horsa. popolnoma nič drugega. nič nič nič. 😂 da se pohvališ na monu da si bila sa božom… das ga vidla… da potvrdiš boju oki…

rekla bi ne grem jebote…

Kaj je psiho lena Čikita? Zdaj boš pa norel mamin šiptarski sinek, ko te je klošarja skenslala celo Redna?

Pa kaj vam je resno??!?!?! Jaz sem bila danes cel dan po bolnicah! Ja,neverjetno naključje,jaz in sestra sva imele urgentni primer! Sestra še huje! Epileptični napad je doživela! Komu moram jaz to dokazovat? Jaz sem tazadnja k bi stisnla rep pod noge,še z vsemi sem se vedno dobila,vsi vejo moje imel,na facebooku mam cel dan objave samo iz urgence. nevem zakaj bi se lagala. Če ne bi hotla it z Božotom na pijačo bi takoj povedala. To me pa ja poznate,da nimam dlake na jeziku.

Ljudj božji res je grozen dan za mano. Predvsem mi je vseeno za mene,men itak če me pobere ne bo škode,ampak za sestro mi je hudo full.

Edini dokaz,evo prov šla sem brskat,ko sem čakala na sprejemu sem slikala vrata oddelek 4. Pa ne moreš dat žiga od datuma kdaj je slika posneta če res ni tak datum. Kolikor jaz vem tega ne moreš pofejkat.

Res sve ble obe s sestro na urgenci! In ja mene so klicali,ker vejo da sve skos na vezi. Moj fotr je danes bil na vikendu ga sploh v Ljubljani ni blo!

ur

Šipac je psiho, zato pa je klošar, ki živi samo na monu. Evo, se mu takoj utrga.

uredu redna…

Nimam drugih papirjev,razen e-napotnice na moji kartici. Jaz nisem hotla čakat odpustnega pisma in sem letela k sestri na nevrološko,čez čez križišče nasproti kliničnega na urgentno nevrološko.

Evo,objava 8 ur nazaj. Tud ura na mojem mobiju je zdjle 22:30.
ne lažem!!

fb22

Maka čivčata, 06.10.2022 ob 22:29

uredu redna…

😆😆😆😆Se  boš pregriznil psiho.

Mam tvoj mail,nalsednji teden (če bom še živa LOL k to že več ne moreš vedet dandanes) ti pišem greva na kofe model. Nč se te ne bojim. Men si kul. Mam jst zlo dobro frendico k je tud muslimanka,zakon modelka je. Ena boljših frendic! Nisem taka,da bi bla tok občutljiva. Vse gut,model-samo mela sem sranje danes.

Psiho je, 06.10.2022 ob 22:34

😆😆😆😆Se  boš pregriznil psiho.

????

Res. Veš kok bi blo to otročje,da se kr tko neku ukenjaš pa sfejkaš. Jst nisem več najstnica. veselim se kave s tabo.novih frendov sem vedno vesela! Tud na mail sem ti odgovorila,samo ja vem. Težko je prek mona komu verjet. Ampak jst res nisem taka. Kar rečem to drži in ne lažem. Čeprov uff tuki mi skos govorijo kok lažem..

Rednamay, 06.10.2022 ob 22:37

Res. Veš kok bi blo to otročje,da se kr tko neku ukenjaš pa sfejkaš. Jst nisem več najstnica. veselim se kave s tabo.novih frendov sem vedno vesela! Tud na mail sem ti odgovorila,samo ja vem. Težko je prek mona komu verjet. Ampak jst res nisem taka. Kar rečem to drži in ne lažem. Čeprov uff tuki mi skos govorijo kok lažem..

Če si mu obljubila kofe si njegova lastnina. Tu več ni izgovorov. Ga bo razneslo od jeze, se vidi po pisanju.

Ne gre tako, 06.10.2022 ob 22:39

Če si mu obljubila kofe si njegova lastnina. Tu več ni izgovorov. Ga bo razneslo od jeze, se vidi po pisanju.

ma dej pejt spat!

Rednamay, 06.10.2022 ob 22:40

ma dej pejt spat!

Tako je. Ne vidiš kako piše? Se ti zdi to odziv normalnega tipa?

Ti pa si za hece. Taka huda aritmija, da je bilo treba nujno letet na urgenco slikat vrata oddelka 4.

dolge vrste za prave bolnike, 06.10.2022 ob 22:47

Ti pa si za hece. Taka huda aritmija, da je bilo treba nujno letet na urgenco slikat vrata oddelka 4.

Al pa če sem čakala eno uro na EKG pa nisem mela kej počet a? Sej imam nenevarne ekstrasistole,mene nič ne boli,nič ne tišči,samo grozno je za prenašat ker vsak trenutek misliš da boš umrl.

glavno da je un “60 letna punca” normalen…

ne vem od kje vam ta terminologija.

punca oz djevojka je po bibliji “punca” ki ni imela spolnih odnosov. pač ni bila poročena… sej ti pove… npr djevojačko prezime… pač dekliški priimek. ko še ni bila poročena…

to vi zamenjujete z bludnico.

60 letna punca… hh

Rednamay, 06.10.2022 ob 22:49

Al pa če sem čakala eno uro na EKG pa nisem mela kej počet a? Sej imam nenevarne ekstrasistole,mene nič ne boli,nič ne tišči,samo grozno je za prenašat ker vsak trenutek misliš da boš umrl.

Ti si hujši hipohonder in manipulatorka od šnele in hkrati debela zanemarjena lena gnusoba, ki sama sebi škoduje. Pa si toliko lena in usmrajena, da ne boš niti zase nič naredila.

Kaj nej vam še pokažem? Evo sms-i danes,okol pol enjastih zjutraj s fotrom.
Cel dan sve ble s sestro po bolnicah.

fotr

Vsak dan jokaš kako so ljudje nesramni do tebe tukaj, kako ti ni všeč forum, itd.. Si pa tudi vsak dan tukaj. Ne klapa skupaj

Ti si huj, 06.10.2022 ob 22:53

Ti si hujši hipohonder in manipulatorka od šnele in hkrati debela zanemarjena lena gnusoba, ki sama sebi škoduje. Pa si toliko lena in usmrajena, da ne boš niti zase nič naredila.

zakaj me tako žališ? kaj sem ti naredila?zakaj je to potrebno?

Rednamay, 06.10.2022 ob 22:57

zakaj me tako žališ? kaj sem ti naredila?zakaj je to potrebno?

Tako je. Lažeš nonstop, ampak predvsem lažeš sama sebi. Raje si v turih in odprtih ranah, kot da bi rit dvignila in preluftala maščobo z gibanjem, da gre vsaj del strupov in nesnage iz tebe.

Ti si huj, 06.10.2022 ob 23:01

Tako je. Lažeš nonstop, ampak predvsem lažeš sama sebi. Raje si v turih in odprtih ranah, kot da bi rit dvignila in preluftala maščobo z gibanjem, da gre vsaj del strupov in nesnage iz tebe.

NAjlažje je govorit veš. Ne veš kaj tablete za shizo delajo in ne veš kaj je bit s policističnimi jajčniki,to so hude hormonske motnje. Ne obtožuj in ne sodi na pamet,ker nisi v mojih cevljih. Z mojimi zdravili in diagnozami je nemogoce shujsat.

New Report

Close