Redna, a ti to pohajas okoli samo z narejeno OŠ
Rednamay, 06.10.2022 ob 23:06
Ti si huj, 06.10.2022 ob 23:01
Rednamay, 06.10.2022 ob 22:57
Ti si huj, 06.10.2022 ob 22:53
Rednamay, 06.10.2022 ob 22:49
dolge vrste za prave bolnike, 06.10.2022 ob 22:47
Ti pa si za hece. Taka huda aritmija, da je bilo treba nujno letet na urgenco slikat vrata oddelka 4.
Al pa če sem čakala eno uro na EKG pa nisem mela kej počet a? Sej imam nenevarne ekstrasistole,mene nič ne boli,nič ne tišči,samo grozno je za prenašat ker vsak trenutek misliš da boš umrl.
zakaj me tako žališ? kaj sem ti naredila?zakaj je to potrebno?
Tako je. Lažeš nonstop, ampak predvsem lažeš sama sebi. Raje si v turih in odprtih ranah, kot da bi rit dvignila in preluftala maščobo z gibanjem, da gre vsaj del strupov in nesnage iz tebe.
NAjlažje je govorit veš. Ne veš kaj tablete za shizo delajo in ne veš kaj je bit s policističnimi jajčniki,to so hude hormonske motnje. Ne obtožuj in ne sodi na pamet,ker nisi v mojih cevljih. Z mojimi zdravili in diagnozami je nemogoce shujsat.
Tablete ja. Jemljejo nekateri malo huj tablete od tebe zraven rednih injekcij, pa niso tako leni in zanemarjeni kot ti.
Al pa če sem čakala eno uro na EKG pa nisem mela kej počet a? Sej imam nenevarne ekstrasistole,mene nič ne boli,nič ne tišči,samo grozno je za prenašat ker vsak trenutek misliš da boš umrl.
Če veš, da je nenevarno, zakaj hodiš na urgenco delat dren? In ne mi razlagat, kako misliš da boš umrl. Nisi edina s tem. Ampak edina, ki iz tega naredi dramo.
Ti si huj, 06.10.2022 ob 23:10
Tablete ja. Jemljejo nekateri malo huj tablete od tebe zraven rednih injekcij, pa niso tako leni in zanemarjeni kot ti.
NEhaj! Na vsakega zdravila delujejo drugače. So tudi shizofreniki ki so suhi,in so tudi taki ki imajo 150kg. Nehaj name zlivat ves svoj gnev! Ne veš kaj je pomanjkanje volje,motivacije,apatičnost. Nehaj !!
Rednamay, 06.10.2022 ob 23:13
NEhaj! Na vsakega zdravila delujejo drugače. So tudi shizofreniki ki so suhi,in so tudi taki ki imajo 150kg. Nehaj name zlivat ves svoj gnev! Ne veš kaj je pomanjkanje volje,motivacije,apatičnost. Nehaj !!
Seveda. Polna izgovorov, samo riti ne premaknit, pa magari živa segnila.
za kavice, 06.10.2022 ob 23:16
A maš kak res enostaven način za doniranje? Jaz bi ti rada dala kakšnih 10€, mi je vseeno, če jih skuriš.
NI šanse. Nč prek foruma ne sprejmem. Hvala ti iz srca,lepo od tebe,ampak mene bi živo sežgali če bi to nardila.
Pa tko al tko se bom znajdla. Sem zasluzla s kipci,ma dones je večina od tega dnarja šla,cel dan po urgencah.. bom verjetno kaksno sliko dala smešno poceni. Tok da si dobim nekaj. Tko pač je. Ne skrbi zame,se vedno znajdem. Al si pa sama zaslužim.
Rednamay, 06.10.2022 ob 23:20
NI šanse. Nč prek foruma ne sprejmem. Hvala ti iz srca,lepo od tebe,ampak mene bi živo sežgali če bi to nardila.
Pa tko al tko se bom znajdla. Sem zasluzla s kipci,ma dones je večina od tega dnarja šla,cel dan po urgencah.. bom verjetno kaksno sliko dala smešno poceni. Tok da si dobim nekaj. Tko pač je. Ne skrbi zame,se vedno znajdem. Al si pa sama zaslužim.
Gnij in pri živem telesu segnij, imaš vso pravico. Le žrtve bolezni in zdravil ne igraj, ker nisi. Si le ogromen kup gnoja, ki ga redko kje najdeš.
Rednamay, 06.10.2022 ob 22:56
Kaj nej vam še pokažem? Evo sms-i danes,okol pol enjastih zjutraj s fotrom.
Cel dan sve ble s sestro po bolnicah.
OK, iz smsov je vidno, da imaš težave z motnjami srčnega ritma – razbijanjem srca že dalj časa, to ni nič posebnega. Saj so ti naredili EKG, tam se vidi morebitno resno motnjo. Vse ostalo je brez veze, kilogrami, nič gibanja, stres. Tega ne boš spremenila brez gibanja.
Bolj je problematična epileptična epizoda sestre, ki lahko pomeni tumor v glavi. Čudno, da je niso iz urgence odpeljali na nevrološko in ji tam naredili CT, to naredijo vsakemu in v 99% je epileptični napad pri odraslih posledica tumorja v glavi ali zasevkov iz drugih organov.
Sestri želim vse najbolje.
Šnelca_783, 06.10.2022 ob 22:06
Rednamay, 06.10.2022 ob 21:52
Božo,vem da sva bila za danes zmenjena. Res tega nisem pricakovala niti v sanjah. Obe s sestro sve ble na urgencah cel dan. Če bom še živa naslednji teden,obvezno kavica! Itak.
Vidis kako lahko pride kaj visjega vmes. Ceprav si se menila z njim oz predlagala za kofe. Pa ti ni rekel da si hinavka, laznivka, cudakinja kot si ti mene obsodila.
Aja, verjetno bos skocila v luft.
TEBE PA ŠE PREMALO BOG AL KDORKOL TEPE
PA BRAT PA CELA VOJSKA
PREMALO !!!! KER SI ŽLEHT KO SAM SATAN
Anonimno288, 07.10.2022 ob 12:22
TEBE PA ŠE PREMALO BOG AL KDORKOL TEPE
PA BRAT PA CELA VOJSKA
PREMALO !!!! KER SI ŽLEHT KO SAM SATAN
Veliko psihiatričnih bolnikov je žleht. Najbrž gre to z roko v roki z boleznijo, ki jo zanikajo in temu prilagodijo svojo “realnost” in na nesmislih gradijo svoj svet.
Če je seveda ta oseba res bolna in ne gre za trola, ki se zabava ob v nebo vpijočih nesmislih, kar je tudi možno, čeprav glede na objavo dokumentacije bi lahko ženska res obstajala in bila bolna.
Ne pozabiti na trola, ki vsakih nekaj dni napade forum s kopipejstanjem zapisa iz Foruma o psihiatriji “Prvič sem se zdravila že pri 15. letih deset let nazaj v 9. razredu osnovne šole, ko sm se obsedeno ukvarjala s šolo vsa leta od ene 5. do 9. razreda, da sm se v 9. razredu…..”
Lahko tudi, da te poste objavlja Šnelca, lahko tudi Kokoši, ta je tudi bolan.
Iz kopije smsa ni videno, zakaj je sestra na urgenci.
Poleg tega…če je res, kar praviš, da je glede sestre, kateri idiot bi pa šel potem še mimogrede zaradi sebe, ki mu ni nič težit po urgenci?
A zato, ker nisi bila ti v centru pozornosti (dramashitqueen) ?
Če bi bilo s sestro res tako hudo,kot nakladaš, upam, da ne bi najprej pomislila, da lahko tudi zase kaj unovčiš ob situaciji.
Ima ona gor prav. Neznosno nemarna,hudobna kreatura si.
Ko jebe sestro, a ne, samo da si ti ta glavna. Pa če je treba tud na kupu gnoja.
Karmen te obišče, spaka lena goljufiva.
nezdravljeni, 07.10.2022 ob 14:41
Veliko psihiatričnih bolnikov je žleht. Najbrž gre to z roko v roki z boleznijo, ki jo zanikajo in temu prilagodijo svojo “realnost” in na nesmislih gradijo svoj svet.
Če je seveda ta oseba res bolna in ne gre za trola, ki se zabava ob v nebo vpijočih nesmislih, kar je tudi možno, čeprav glede na objavo dokumentacije bi lahko ženska res obstajala in bila bolna.
Ne pozabiti na trola, ki vsakih nekaj dni napade forum s kopipejstanjem zapisa iz Foruma o psihiatriji “Prvič sem se zdravila že pri 15. letih deset let nazaj v 9. razredu osnovne šole, ko sm se obsedeno ukvarjala s šolo vsa leta od ene 5. do 9. razreda, da sm se v 9. razredu…..”
Lahko tudi, da te poste objavlja Šnelca, lahko tudi Kokoši, ta je tudi bolan.
Razumem ampak a ni grozno v bistvu, da Snelca ni trol
Da so res taki med nami
kotoberem, 07.10.2022 ob 16:39
Iz kopije smsa ni videno, zakaj je sestra na urgenci.
Poleg tega…če je res, kar praviš, da je glede sestre, kateri idiot bi pa šel potem še mimogrede zaradi sebe, ki mu ni nič težit po urgenci?
A zato, ker nisi bila ti v centru pozornosti (dramashitqueen) ?
Če bi bilo s sestro res tako hudo,kot nakladaš, upam, da ne bi najprej pomislila, da lahko tudi zase kaj unovčiš ob situaciji.
Ima ona gor prav. Neznosno nemarna,hudobna kreatura si.
Ko jebe sestro, a ne, samo da si ti ta glavna. Pa če je treba tud na kupu gnoja.
Karmen te obišče, spaka lena goljufiva.
Joj, no, a niste razumeli? Socialci dobijo povrnjen prevoz, če morajo na urgenco. Zdaj je plačala za taksi, ampak ker ima črno na belem, da je “rabila” urgenco, bo dobila ta keš povrnjen. Pač hotela je k sestri in je do nje prišla na tak način. Seveda je zato tudi jasno, zakaj ni počakala na papirje zase.:))) Ker sploh ni šlo za to.