Redna, a ti to pohajas okoli samo z narejeno OŠ
hoho333, 07.10.2022 ob 19:27
kotoberem, 07.10.2022 ob 16:39
Iz kopije smsa ni videno, zakaj je sestra na urgenci.
Poleg tega…če je res, kar praviš, da je glede sestre, kateri idiot bi pa šel potem še mimogrede zaradi sebe, ki mu ni nič težit po urgenci?
A zato, ker nisi bila ti v centru pozornosti (dramashitqueen) ?
Če bi bilo s sestro res tako hudo,kot nakladaš, upam, da ne bi najprej pomislila, da lahko tudi zase kaj unovčiš ob situaciji.
Ima ona gor prav. Neznosno nemarna,hudobna kreatura si.
Ko jebe sestro, a ne, samo da si ti ta glavna. Pa če je treba tud na kupu gnoja.
Karmen te obišče, spaka lena goljufiva.
Joj, no, a niste razumeli? Socialci dobijo povrnjen prevoz, če morajo na urgenco. Zdaj je plačala za taksi, ampak ker ima črno na belem, da je “rabila” urgenco, bo dobila ta keš povrnjen. Pač hotela je k sestri in je do nje prišla na tak način. Seveda je zato tudi jasno, zakaj ni počakala na papirje zase.:))) Ker sploh ni šlo za to.
To pa prvič slišim, da bi imeli socialci povrnjen prevoz na urgenco. Kje si pobralo to traparijo.
kotoberem, 07.10.2022 ob 20:15
Kaj je bajsa zahojena, še kar odgovarjaš? Enkrat se ne boš več zbudila in takrat bo svet vesel. Fuj!
Ma, da tebe ni sram.
Tudi, če človeka še tako sovražiš, se v življenju ne izražaš tako prostaško in tako gnjusno.
Aja pa nisem Redna veš, sem drugače
Ljubi kot srce, pa malo Nike spreminjam, ker tu zaradi takih zalezovalk kot si ti, ne moreš več pisat normalno., da si ene pol ne bi pulile lase.
Vse človek doživi samo to kar na monu prebereš pa v reali ni. Take gnjusne pokvarjenosti kot si ti.
Ti, ki si drugače :):) , jaz nikakor ne zasledujem nikogar, zakaj le? Se same dovolj nastavljate, da se vas ne da zgrešiti.
Poleg tega ti ne bi škodilo naučiti se nekoliko slovenskega jezika, ni prepovedano.
Up and then pridem sem gor, ko imam pač preveč časa ,ter se smejim odštekancem tvoje vrste, npr.
Zabavni ste, kljub svojim negativnim lastnostim:):)
Redno pustite pri miru, ženska se zdravi in kljub temu se ji negativni simptomi vse bolj kažejo.
Poleg tega ima histriorično motnjo, tukaj lepim simptome:
- se počuti neprijetno, če ni v središču pozornosti
se oblači provokativno in se obnaša zapeljivo
niha v razpoloženju
se obnaša dramatično, kot da nastopa pred publiko, izraža pretirana čustva in kaže pomanjkanje iskrenosti
se preveč obremenjuje z zunanjim videzom
vedno išče potrditve
dovoli, da drugi hitro vplivajo nanjo
kaže pretirano občutljivost na kritiko
ji hitro postane dolgčas in se loti novih projektov, četudi prejšnji ni zaključen
dela hitre odločitve
ne premisli, preden reagira
redko pokaže skrb za druge
težko vzdržuje odnose
izvaja poskuse samomora, da pridobi pozornost.
Je bolezensko stanje, ne gre za nek vedenjski vzorec, ki ga lahko človek popravi. Že to je v primeru, da je izraženo v max meri, dovolj za nefunkcioniranje v družbi. Zato so napadi nanjo odveč.
kotoberem, 07.10.2022 ob 20:39
Ti, ki si drugače :):) , jaz nikakor ne zasledujem nikogar, zakaj le? Se same dovolj nastavljate, da se vas ne da zgrešiti.
Poleg tega ti ne bi škodilo naučiti se nekoliko slovenskega jezika, ni prepovedano.
Up and then pridem sem gor, ko imam pač preveč časa ,ter se smejim odštekancem tvoje vrste, npr.
Zabavni ste, kljub svojim negativnim lastnostim:):)
Daj blebetalo s tujimi mašili, ko nimaš kaj za povedati o svoji gnjusobi se pa slovenščine lotiš.
Perla si na kubik v svoji poneumljenosti bolnega uma.
tragika, 07.10.2022 ob 20:48
Redno pustite pri miru, ženska se zdravi in kljub temu se ji negativni simptomi vse bolj kažejo.
Poleg tega ima histriorično motnjo, tukaj lepim simptome:
- se počuti neprijetno, če ni v središču pozornosti
se oblači provokativno in se obnaša zapeljivo
niha v razpoloženju
se obnaša dramatično, kot da nastopa pred publiko, izraža pretirana čustva in kaže pomanjkanje iskrenosti
se preveč obremenjuje z zunanjim videzom
vedno išče potrditve
dovoli, da drugi hitro vplivajo nanjo
kaže pretirano občutljivost na kritiko
ji hitro postane dolgčas in se loti novih projektov, četudi prejšnji ni zaključen
dela hitre odločitve
ne premisli, preden reagira
redko pokaže skrb za druge
težko vzdržuje odnose
izvaja poskuse samomora, da pridobi pozornost.
Je bolezensko stanje, ne gre za nek vedenjski vzorec, ki ga lahko človek popravi. Že to je v primeru, da je izraženo v max meri, dovolj za nefunkcioniranje v družbi. Zato so napadi nanjo odveč.
Ja nima shize, ima pa druge psihične motnje.
Jaz nimam nobene histrionične motnje debili fuknjeni! Jaz imam histrionično osebnost in to je razlika! Pojma o pojma goveda nikoli o psihiatriji pa se duvate kot da ste požrli vso pamet tega sveta! Svinje jebene zahojene!
Enbkrat za vselej si zapomnite to razliko! Histrionična osebnostna motnja jo ima recimo una bivša na sodišču Amber od Johnny Deppa! Jst sem histrionična osebnost! Imaš več vrst osebnosti na svetu a je to jasno?? Histrionične osebnosti so igralci,umetniki,pevci,politiki.. pizda ne morš verjet!
Bistvo je isto:
Ko govorimo o osebnosti, je pomembno omeniti tudi osebnostne motnje. O osebnostnih motnjah govorimo, ko vedenje in doživljanje osebe pomembno odstopa od pričakovanega v določenem družbeno-kulturnem okolju.
In lastnosti, ki so naštete, predstavljajo osebnostno motnjo.
drugo, 07.10.2022 ob 21:06
Bistvo je isto:
Ko govorimo o osebnosti, je pomembno omeniti tudi osebnostne motnje. O osebnostnih motnjah govorimo, ko vedenje in doživljanje osebe pomembno odstopa od pričakovanega v določenem družbeno-kulturnem okolju.
In lastnosti, ki so naštete, predstavljajo osebnostno motnjo.
dej nehi bluzit! pizda tle s parimi linki pa google doktorjem mislite da ste svetniki psihiatrije in psihoanalize! Če ma večina vas neke bolane osebnostne motnje,kar me sploh ne preseneča-jaz nimam nobene osebnostne motnje! Imam pa shizofrenijo,kronično anksioznost,občasna depresija po remisiji bolezni (ko je poslabšanje ko zdravila primejo sledi krajše obdobje težje depresije),določene fobije še zraven. Pa nehite! So tudi pacienti,ki razvijejo dvojne diagnoze in tako dalje.. zaenkrat imam samo shizofrenijo in mi je dovolj!
Redna, a ti veš kaj pomeni, če si ” histrionična osebnost” ?
Histrionična motnja te definira.
Ker takšne osebnosti so osebnosti z motnjo, gre za odklon od “normalne” osebnosti.
Torej, ne glede na to kako ti tole imenuješ, gre za eno in isto zadevo – motnjo. In to diagnozo si dobila…kje? V Tušu za Bežigradom že ne, a ne. Dobila si jo po večurnem testiranju na psihiatriji, to je tvoja diagnoza.
So bili opravljeni testi, testirali so te več ur in te diagnosticirali. Pa nisi zato nič slaba, to je tvoje delovanje možganov in to je to. Pa ne pihaj kot živčen maček brez veze, veš da si bolna in ne vem zakaj zdaj noriš in se jeziš.
“Posamezniki s histrionično motnjo imajo pogosto nizko samozavest in njihova potreba po pozornosti je potešena ne glede na to, ali prejmejo pozitivno ali negativno pozornost. Zlahka se prostovoljno norčujejo iz sebe, če jim to le prinese pozornost, po kateri tako zelo hrepenijo. ”
Torej boš potešila to bolestno potrebo po pozornosti v vsakem primeru. 😀