Redna, a ti to pohajas okoli samo z narejeno OŠ
soseda33, 07.10.2022 ob 21:27
ne štekam, tko pametna, lepa bistra punca, pa tko primitivni izpadi! a to so stranski učinki zdravil al imaš že po naravi tko kratko zažigalno vrvico pa dolg jezik? Punca, tvoja današnja zgodba je hudo luknjasta, ampak svaka čast, spet si carica čveka.
To ti ful pomeni, a ne
what??a greš prosim brat kakšne komnetarje mi pišete? če kdo ni normalen si ti glupa ne jaz. mal poglej te dve strani. In pol meni,kao kakšna sem. Pa to ni res.
Driiing, 07.10.2022 ob 21:30
“Posamezniki s histrionično motnjo imajo pogosto nizko samozavest in njihova potreba po pozornosti je potešena ne glede na to, ali prejmejo pozitivno ali negativno pozornost. Zlahka se prostovoljno norčujejo iz sebe, če jim to le prinese pozornost, po kateri tako zelo hrepenijo. ”
Torej boš potešila to bolestno potrebo po pozornosti v vsakem primeru. 😀
Da nisi ti, Šnelo, tole naklanfalo?
Skriješ se lahko pred Redno. Packa.
jaz se pogodto oglašam, pod raznimi nicki in ponavadi sem žleht. Ker res ne morem verjet, v kaj se spreminja tale čvek. V Idrijo, Begunje, Polje, kar čte. In določenim ne kapne, da bi pol njihovih težav izzvenelo, če bi se nehali smešit in izpostavljat tu.Celo s tako osebnimi podatki o sebi in sorodnikih, da z malo guglanja najdeš še zamolčane zadeve. Vsekakor Redna rabi drugega terapevta, kajti spremljam jo nekje 2 leti in stanje postaja slabše. Prej je nakladala občasno,, sedaj pa redno in vse bolj blodi.
Imam pa prijateljico na forumu, ki občasno tudi vskoči s kakimi abotnimi in je prav zabavno.
Pa žalostno tudi.
japaja189, 07.10.2022 ob 19:50
hoho333, 07.10.2022 ob 19:27
kotoberem, 07.10.2022 ob 16:39
Iz kopije smsa ni videno, zakaj je sestra na urgenci.
Poleg tega…če je res, kar praviš, da je glede sestre, kateri idiot bi pa šel potem še mimogrede zaradi sebe, ki mu ni nič težit po urgenci?
A zato, ker nisi bila ti v centru pozornosti (dramashitqueen) ?
Če bi bilo s sestro res tako hudo,kot nakladaš, upam, da ne bi najprej pomislila, da lahko tudi zase kaj unovčiš ob situaciji.
Ima ona gor prav. Neznosno nemarna,hudobna kreatura si.
Ko jebe sestro, a ne, samo da si ti ta glavna. Pa če je treba tud na kupu gnoja.
Karmen te obišče, spaka lena goljufiva.
Joj, no, a niste razumeli? Socialci dobijo povrnjen prevoz, če morajo na urgenco. Zdaj je plačala za taksi, ampak ker ima črno na belem, da je “rabila” urgenco, bo dobila ta keš povrnjen. Pač hotela je k sestri in je do nje prišla na tak način. Seveda je zato tudi jasno, zakaj ni počakala na papirje zase.:))) Ker sploh ni šlo za to.
To pa prvič slišim, da bi imeli socialci povrnjen prevoz na urgenco. Kje si pobralo to traparijo.
Dobila bo povrnjeno ker ima plačano zavarovanje in je pač brezposelna. Povrnejo, samo mora dati vlogo. Ko dobi papirje, da bo lahko dokazala, da je bila na urgenci, seveda pa ne bo dobila za ceno taksija, nekaj manj. Če si zaposlen, ti načeloma ne odobrijo, brezposelnim pa.
LMAO, piknik za paciente sprejmnega oddelka????????? A si ne bi, kar sami zase priskrbeli skrbništvo? Izgleda, da imajo zaposleni v Polju, IQ nižji od sobne temparature. Bogi, skoraj vsak dan dobivajo po pički, za tistih bednih 800 evričov, medtem, ko imam jaz dovolj zlata, za 100 njihovih mesečnih plač, vsa finančna sredstva, pa v vrednosti 2,5 milijona evrov. Dober je ta občutek, res dober.
Urban na roštilju, 08.10.2022 ob 03:15
LMAO, piknik za paciente sprejmnega oddelka????????? A si ne bi, kar sami zase priskrbeli skrbništvo? Izgleda, da imajo zaposleni v Polju, IQ nižji od sobne temparature. Bogi, skoraj vsak dan dobivajo po pički, za tistih bednih 800 evričov, medtem, ko imam jaz dovolj zlata, za 100 njihovih mesečnih plač, vsa finančna sredstva, pa v vrednosti 2,5 milijona evrov. Dober je ta občutek, res dober.
Ti Pa pojdi v rikverc, če si tok pametna, in ne boš normalne odigrala 😂😂😂😂🤣😆😅😂🤗😚😊😊😊😊😊😊
soseda33, 07.10.2022 ob 21:50
ko jebe tebe? če smo že pri prostaškem izražanju, bunka
Kdo je to pizdoslovko spustil iz psihiatrije?
Raje si daj en stil v svojo zaraščeno, kosmato, smrdljivo rit in bodi tiho.
Take ljudi bi treba dat na grmado in sežgati to podgano oskubljeno.
Seveda, 08.10.2022 ob 07:38
Po moje pa obstaja nek razlog, da si je izmislila neko urgentno stanje da je lahko prišla do sestre. Potem pa sploh ni na izvide počakala. Najbrž je šla s taxijem ssmo nazaj, tja pa je rešilca klicala, ane Redna?
Res je! Takoj ko je izvedela za sestro, ki da je na urgenci, je napisala očetu, da saj njo tudi nekaj srce daje, bo tudi ona šla tja. Grem stavit, da je poklicala rešilca, da jo tja odpelje. In to zato, da bi lahko šla k sestri, saj potem niti ni počakala na izvide. Ker je vedela, da nič ni.
Božo čivšata, 08.10.2022 ob 08:44
Sem Božek fantič mlad,
na mojga božota bi nasadil Redno rad.
Daj kar spizdi idiot stran, hočeš govoriti v Božotovem imenu in ne poznaš niti imena njegovega kurca. Jas vem njegovo ime in ni njegovmu kurcu ime božo.
Zato ne nakladaj tu nekaj ljudem ker očitno o ničemur nič ne veš.
Kokoši, 08.10.2022 ob 09:35
Daj kar spizdi idiot stran, hočeš govoriti v Božotovem imenu in ne poznaš niti imena njegovega kurca. Jas vem njegovo ime in ni njegovmu kurcu ime božo.
Zato ne nakladaj tu nekaj ljudem ker očitno o ničemur nič ne veš.
Mater ste eni otrocji. Zaostali v razvoju mogoce?