Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Redna, a ti to pohajas okoli samo z narejeno OŠ

Redna, a ti to pohajas okoli samo z narejeno OŠ

Odgovor na objavo uporabnika
Rednamay, 07.10.2022 ob 19:38

Daj nehite nabijat laži pa bedarije. Dost je res.
Gledam zdej čakalne dobe za 24 urni Holter srca.. imam pod zelo hitro. Ojoj,najhitreje možno je 3 mesece se čaka. pa to ni res… kam je to zdravstvo šlo 🙁

Slovenj Gradec – še ta mesec, Topolšica čez tri tedne …

Veš, Slovenija ni samo Ljubljana!

Rednamay, 06.10.2022 ob 20:57

Uf, 06.10.2022 ob 20:55

Rednamay, 06.10.2022 ob 20:45

Zdjle sem pršla gor na forum se samo malo sprostit. kakšen zakelt o moj bog.. jaz in moja sestra sve bile na urgenci. Jaz zaradi srca ona pa je doživela v službi epileptični napad. grozno… zdajle sem doma. cel dan po bolnicah. je že v domači oskrbi pri nas je in bo z nami sestra cel vikend. jaz sem pa tud ok zdej. to ni res…

A ste pol obe uredi?

Ti maš res nesrečo, vsak dan po bolnicah…

Ja sestra je pršla k sebi. Mene so klicali iz službe njene sodelavke,full smo vsi hvaležni njenim sodelavkam res so top odreagirale. Da ni požrla jezika,ali pa si ga pregriznila,do zdaj nikoli ni mela Epi napada,tko da jo čakajo preiskave,jaz pa tud to preskakovanje srca ni nevarno-dobila napotnico za Holter oa UZ srca. Obe sva zdej doma. Sestra že spi,jst pa ne morem spat. Preve adrenalina preveč vsega. Ko so mene odpustli sploh nisem počakala na odpustnico samo laufala na nevrološko urgenco k sestri.. uff…

A sedaj imaš že težave s srcem, ja nekaj si je treba izmislit za filanje hipohondrije, z možgansko krvavitvijo ti ni ravno uspelo, prvič so ti nasedli in si prišla na urgenci kar hitro na vrsto ko so ugotovili da ti ni nič si poskusila še ampak so te pustili nekaj ur čakat in krvavitve so čudežno nehale, sedaj srce hmmm a nimajo v vsaki ambulanti EKG in takoj ugotovijo kaj je narobe, zanimivo kako se naučiš vseh izrazov in domnevnih težav srca, da te vzamejo takoj v obdelavo ampak upam stavit, da te bodo naslednjič pustili čakat, ker očitno ti ni bilo nič.

Opa, 06.10.2022 ob 19:14

Lih vidla eno temo in si napisala da si na socialni in se sam osnovno maš narejeno. Zakaj pa nisi šla na srednjo, magari na slaščičarsko?

Slaščičarsko?? saj trgovsko dela že skoraj 18 let!

Samo povem, 11.10.2022 ob 13:18

A sedaj imaš že težave s srcem, ja nekaj si je treba izmislit za filanje hipohondrije, z možgansko krvavitvijo ti ni ravno uspelo, prvič so ti nasedli in si prišla na urgenci kar hitro na vrsto ko so ugotovili da ti ni nič si poskusila še ampak so te pustili nekaj ur čakat in krvavitve so čudežno nehale, sedaj srce hmmm a nimajo v vsaki ambulanti EKG in takoj ugotovijo kaj je narobe, zanimivo kako se naučiš vseh izrazov in domnevnih težav srca, da te vzamejo takoj v obdelavo ampak upam stavit, da te bodo naslednjič pustili čakat, ker očitno ti ni bilo nič.

Saj imajo v sistemu in ko nekdo doda majhno opombo, bodo na urgenci imeli hitro razjasnjena obzorja – za v bodoče. En tak primerek je prenehal hoditi na urgenco ravno zaradi tega 🙂

Samo povem“,

tebe pa tečnoba in zoprnija dajeta in si zato manj simpatična od Redne z njenimi problemi.

Maja,,,na CSD  že vedo, da prodajaš zadeve, delaš na črno in vlečeš socialno in imaš kao  ločeno gospodinjstvo, da dobiš še več.Odklenkalo ti je

Še vedno čakam tvoj odgovor na moje vprašanje. (glede Božota in mačke)

rednamay  nikol si ne bi mislil da veš tako grdo govorit

zmerjat pa take in to

je res žalostno da vse o svoji familiji pišeš ko lahko potem vsi beremo

pa tvoj eizvide

samo izvida da si invalid ,da imaš shizoferenijo pa nism videl

Bozomon beri kok te je skenslala pred leti. Revčk ubog.

Pa kaj vam je s temi šolami? Če si sposoben tudi brez šole daleč prideš. Nesposobnemu niti šola ne pomaga, razen, če je v javni upravi.

Vidiš, 12.11.2024 ob 20:52

Pa kaj vam je s temi šolami? Če si sposoben tudi brez šole daleč prideš. Nesposobnemu niti šola ne pomaga, razen, če je v javni upravi.

Res je, veliko privatnikov ima le poklicno ali srednjo šolo in služijo na veliko. Npr, vodovodarji, električarji, keramičarji.

Ja, omenjeno pa res lahko mednje prištevamo, hahaha.

New Report

Close