Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek redni letni razgovor

redni letni razgovor

Zanima me, kako so pri vas potekali redni letni razgovori? Pri nas že 6 let obljubljajo, da jih bomo imeli in do sedaj nič. Sedaj z uvrstitvijo me javno upravo, ga imamo.
Koliko časa traja? Se kaj pripravit?
Kaj če se s šefo ravno ne razumeš, kako ocenit njega?

Hvala vsem za odgovore

Pri nas ga imamo redno že 3 leta – pa še po potrebi polletne vmes.

Jaz se pripravim, po tistem obrazcu, ki pa prejmem nekaj dni prej – ocenim svoje delo, moje motivatorje in razloge za in proti…
Moje mnjenje je, da četudi se ne razumeš z šefom, če je ocena argumentirana, potem ni problema, če pa ga slabše oceniš samo zato ker se ne razumeta potem pa ni ok…

Jaz jemljem te pogovore, kot možnost da šefici povem in se z njo dogovorim o prihodnosti..
srečno

Letni pogovori so fajn stvar, seveda pa je treba razumet, da vsak šef doda svojo “osebno noto” v ta letni pogovor.

Pripravi se v mislih tako, da upoštevaš svojo osebno noto in šefovo, pa jih premešaj in uskladi. Vse svoje uspehe in dosežke zapiši, premisli skrbno o njih in jih lepo opiši. Tudi šefove dobre strani, uspehe in dosežke zapiši, to je vse. Lahko pa, če veš, da to šef prenese, dodaš iskreno tudi kako njegovo pomanjkljivost ali predlog za izboljšanje.

potekajo redno, sodelavec za sodelavcem pridejo na vrsto, vsakemu se nameni cca 2 uri!Zapisani so vsi odgovori, tudi tisti, ki niso v prid šefu, nadrejenemu.Lepo,da se enkrat letno dobi možnost položiti vse odprte karte na mizo .

če tega ne delajo niti na išpekciji za delo, potem je možno, da ga ne boste imeli tudi vi…
no, comment

New Report

Close