Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek REFERENDUM za delavske pravice – PRISPEVAJ PODPIS!

REFERENDUM za delavske pravice – PRISPEVAJ PODPIS!

Potrebujejo 5000 podpisov. Podpis je izraz solidarnosti in glas ZA DELAVSKE PRAVICE – za vse nas!Flexed biceps Svojo podporo oddajte: – prek eUprave: https://e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=5345… – s podpisanim in overjenim obrazcem. Vir slik in dodatne info: Inštititut 8. marec Podrobna razlaga: https://sindikat-policistov.si/novice/articleid/1570/cbmoduleid/452

Delavskih pravic je v Sloveniji že zdaj preveč. Ko si na dopustu dobiš redno plačo, pa še regres. Najbolje je ležati pod palmo in tako imeti dvojno plačo. To je možno samo v Slovenistanu. Pa v tale obrazec dajte še to, kdo bo moral zaradi vas več delati, da boste vi vaše “delavske” pravice lahko v miru koristili.

https://e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=5345&#8243″

 
PODPORA VOLIVCA POBUDI ZA VLOŽITEV PREDLOGA ZAKONA O SPREMEMBAH IN DOPOLNITVAH ZAKONA O DELOVNIH RAZMERJIH

nova
Uredništvo priporoča

Ne nebom ti podpisal.

 

To je res nedopustno, da dobivaš plačo, ko si na dopustu. Pa še regres. Tega v razviti Evropi ni. Kako lahko nekaj dobivaš, česar nisi zaslužil? Pa bruto plača, lepo vas prosim! Ti si zaslužil samo svoj neto, če si ga, delodajalec mora pa garat za bruto dodatek. Pa za regres mora rintat. Znoji se za mašino, ko delavski lenuh uživa na dopustu, da mu dopustniško plačo zasluži. A je to pošteno? Privatnik svoji deci od ust trga, da ima delavski požeruh božičnico. Bemveji brez dodatne opreme, vikendi brez talnega ogrevanja, jahte s podhranjenimi motorji …  Vse v minusu, ker delavska svojat zase vse zahteva. Direktor ne upa svoji ženi v oči pogledat, ker je ne bo mogel za vikend peljati z letalom v Pariz po nujnih nakupih. Delavski smrduh pa uživa na Debelem Rtiču.

Veš kakšen gnoj od človeka in delavca moraš biti pri nas da te dejansko odpustijo? Kaj se pa imajo policaji za pritoževat? Če ga komandir ne mara, naj zamenja postajo.

Nekateri imajo se prevec oravic. Izkoriscajo sistem, tud nekateri so se med koroni obogateli.  Doma bit parkrat po 10 dni  zaradi rizicnih stikov, v enih firmah je skoraj 30 procentov ljudi na bolniski, cepit se nocejo….   Delodajalcio  so vecji revezi !

jedi govna ti in te tvoje delavske pravice. Za delavca nikoli ni bilo pravice.

Postavlja se ključno vprašanje, kdo je v tej državi storil manj za delavca politiki, sindikati, ali delodajalci?Sprega vseh navedenih, je razlog dejanskega stanja.

Za delavce so najmanj storili delavci sami. Stalno jamrajo, ko je poziv za protest na ulicah, se ne odzovejo, ker oni niso lenuhi, ki bi po ulicah se drli, nimajo časa za to, ker je treba delat. Štrajkali tudi ne bodo, ker to ni noben način – je treba delat. Jah, potem pa delaj in molči. Kaj se za šankom pritožuješ? A za to imaš čas?

New Report

Close