Najdi forum

Splash Forum Politični čvek referendum za izstop iz EU

referendum za izstop iz EU

Bi ne bila slaba ideja, saj je  EU postala diareja. Od norega oboroževanja Ukrajine, sprejema vseh tujcev na škodo domorodcev, že zdaj najranljivejši, ki so začeli delat pri 16, 17-ih letih vsi po vrsti dobivajo odločbe, da morajo delat 41, 42 let. To so sami fizikalci. Po novih zakonih bodo delali 45 let???da dobijo penzijo malo večjo kot socialko

. Golobček s starleto, uvajajo vozniško do 70-ega, prepovedujejo navadne avtomobile…

se še komu toži po jugi?

evropa je majhna, pot pod noge. če greš peš si lahko v enem tednu v Ljubjanki.

ko bo BIH postala pravnomočna članica EU družine bo takoj vse lepše v Evropi.

Če se ti tako toži po jugi pa pojdi na jug 🙂

Večina z razvitimi možgani (in kar nekaj prijateljev v UK) pa vidi kaj prinese izstop iz EU. No meni se ne toži po praznih policah v trgovinah, mejah, carinah ipd.. Če se pa tebi pa kot rečeno….pojdi na jug 🙂

Da se nam toži po praznih policah?

Ti pa si en dripec.

Narodu, mladini se lahko toži po YU stanovanjih, dopustu v tistih casih, miru, druzenju,…. pojma nimas kaj to pomeni ko sosed soseda ceni, ga potrebuje,…..

Ti se pa j. s to tvojo evropo kretenov.

Mal si Angleže poglej, kolk jokajo po EU…ti kar pod pod noge, v par urah si lahko zunaj…

Odgovor na objavo uporabnika
Foff, 12.03.2023 ob 12:07

Da se nam toži po praznih policah?

Ti pa si en dripec.

Narodu, mladini se lahko toži po YU stanovanjih, dopustu v tistih casih, miru, druzenju,…. pojma nimas kaj to pomeni ko sosed soseda ceni, ga potrebuje,…..

Ti se pa j. s to tvojo evropo kretenov.

EU je kriva da te sosedje ne cenijo? Da ni solidarnosti? O ti uboga žrtev. Imaš prav, če izstopimo iz EU bomo kar na enkrat povezani in solidarni. Sosedje bodo postali super. Vse bo čudovito.  In vse boš imel kar si zamišljaš medtem ko čičaš na riti.

V Yugi, si delal od 7.00.-15.00. brez vikendov, zdravniki, in zobozdravniki, so opravljali svoje delo, policisti niso pisali položnic za neke bizarnosti, imel si denar za nutello,  pandoro, madarine, in pomaranče, iz sosednje Italije, otroka, si lahko mirne volje posedel na vlak, ali avtobus, in poslal  na počitnice brez spremstva, nekam na jug, v Bosno, ali Srbijo, imel si potni list, ki ga je prepoznal cel svet, vsi so bili kreditno sposobni, vsi so dopustovali….

Hahahahahahh

Prosim, prosim, srbjanci in ostala sektaška jugo golazen dajte ga dejansko organizirat, da vam ljudje pokažemo kaj si mislimo o vas

Anonimno 9282, 12.03.2023 ob 12:31

V Yugi, si delal od 7.00.-15.00. brez vikendov, zdravniki, in zobozdravniki, so opravljali svoje delo, policisti niso pisali položnic za neke bizarnosti, imel si denar za nutello,  pandoro, madarine, in pomaranče, iz sosednje Italije, otroka, si lahko mirne volje posedel na vlak, ali avtobus, in poslal  na počitnice brez spremstva, nekam na jug, v Bosno, ali Srbijo, imel si potni list, ki ga je prepoznal cel svet, vsi so bili kreditno sposobni, vsi so dopustovali….

Ne niso vsi. Samo ker si ti lahko nisi opazilo tistih ki niso živeli kot ti. Tako kot mi ki sedaj miljonkrat boljše živimo kot so takrat naši starši ne vidimo tvoje sorte žrtev, ki misli da jim je EU kriva da imajo bedno življenje. Oz. vas vidimo/slišimo, sam nam tako dol visi za vas kot je vašim staršem za nas. Ja tvoji starši so dobili vse na pladnju zaradi tiste knjižice….smola da ti nisi na njihovem mestu res. Si na mestu tistih ki jim v tistih časih ni bilo vse podarjeno. Se mi kar smiliš, vzgojili so te v ideji da ti vse pripada, sedaj ti pa ni jasno zakaj nimaš. Vidiš mene so pa vzgojili da si moram zaslužit….pa mi ni hudega. Moji starši niti sanjat niso zmogli da bi imeli tako udobno življenje kot ga imajo njihovi potomci. Tvoji so si pač domišljali da jim bo podarjeno samo zato ker obstajajo tako kot je bilo njim. Smola. Niso dobro premislili :). Toliko možnosti kot jih imamo dandanes ljudje niso imeli nikoli v zgodovini. Smola da jih ne znaš izkoristiti. Ni te EU naredila nesposobnega. Mamici in očitu se zahvali.

ODLOČNO NE in še enkrat NE !!!

Delali smo tudi v soboto , še prej tudi v nedeljo in to udarniško , polno je bilo samoprispevkov , to je delo zastonj …. miličniki so zelo pogosto ustavljali in posebej spraševali kam greš , kaj imaš to in to v prtljažniku …

Vsi so bili kreditno sposobni , daleč od tega , meni že niso dali . Zdravnika si res dobil takoj , samo ni bilo sodobnih aparatur in posledično veliko napak …

Me zanima če bi dandanašnji otroci šli tako kot smo mi bili v majhnih lesenih hišicah brez vode  , ne spomnim se če je bila elektrika . Samo te hišice so z udarniškim delom sami delavci naredili . Ko je bila hiperinflacija , se je dopoldne 3x cena spremenila , uvoženih stvari ni bilo , oziroma so bile extremno drage .Velikokrat ni bilo kave praška , čokolade , skratka čas je bil POPOLNOMA neprimerljiv z današnjim . Res je pa da smo bili kljub temu dobre volje , pa predvsem mladi smo bili .

Eu nam daje ogromno , da še pomisliti ne smemo na kaj drugega , joj joj ….

Slovenija več potegne (dobi) iz EU kot da (vplača). Mi profitiramo kot člani. Ti očitno slabo živiš in si domišljaš da boš boljše, če ne profitiramo več od bogatejših držav. Logično. Pri taki razgledanosti in zmožnosti racionalnega razmišljanja je res težko si zamisliti da s svojim umom (očitno pa tudi telesom) nisi zmožen poskrbeti sam zase in za način življenja, ki si ga želiš. Kar čakaj da ti ga bo nekdo drug priskrbel. To je čisto realno pričakovanje.

ha ha ha, 12.03.2023 ob 12:45

Ne niso vsi. Samo ker si ti lahko nisi opazilo tistih ki niso živeli kot ti. Tako kot mi ki sedaj miljonkrat boljše živimo kot so takrat naši starši ne vidimo tvoje sorte žrtev, ki misli da jim je EU kriva da imajo bedno življenje. Oz. vas vidimo/slišimo, sam nam tako dol visi za vas kot je vašim staršem za nas. Ja tvoji starši so dobili vse na pladnju zaradi tiste knjižice….smola da ti nisi na njihovem mestu res. Si na mestu tistih ki jim v tistih časih ni bilo vse podarjeno. Se mi kar smiliš, vzgojili so te v ideji da ti vse pripada, sedaj ti pa ni jasno zakaj nimaš. Vidiš mene so pa vzgojili da si moram zaslužit….pa mi ni hudega. Moji starši niti sanjat niso zmogli da bi imeli tako udobno življenje kot ga imajo njihovi potomci. Tvoji so si pač domišljali da jim bo podarjeno samo zato ker obstajajo tako kot je bilo njim. Smola. Niso dobro premislili :). Toliko možnosti kot jih imamo dandanes ljudje niso imeli nikoli v zgodovini. Smola da jih ne znaš izkoristiti. Ni te EU naredila nesposobnega. Mamici in očitu se zahvali.

Debilno fašistično se zahvali svojim, če ste takrat bili reveži. Dandanes ste to mentalni reveži in debili polni zlobe, ker imate nerazčiščene travme.

Debilno spet bluziš o nekih knjižicah, katere niso imele nobene veze. Dandanes debili podpirate fašizem in uničujete družbo.

V Angliji obstaja agencija, ki plača ljudem, da v svoje hiše namestijo migrante. Imajo spletno stran, kjer so zapisana okrožja in nato kraji v Angliji. Skoraj v vsakem mestu. Si predstavljate, kaj to pomeni? Pa nisem nacist.

V Jugi si moral nositi kavo medicinski sestri in zdravniku.  Pa zobarju tudi.  Pa bančni uslužbenki tudi.  Če si bil s.p., si moral zalagati še uradnike na Občini.  Kava, čokolada, viski.  In to vsakič.

Na morje smo hodili v kampe s posranimi sekreti.  Ali v napol podrte, razmajane, razpadajoče prikolice podjetij, kjer je bilo pokradeno vse kar ni bilo pribito, celo jedilni pribor.

Potni list so pa resda povsod poznali….  Se spomnim ko so nas na meji Švice kot 4-člansko družino  nekaj ur zadrževali ker so mislili, da se nameravamo tja na skrivaj naseliti.  Tako redki so bili izleti Jugoslovanov na tistih koncih.

evropska unija je postala greznica korupcije, servilnosti in birokracije…..njeni politiki so pojem zabitosti , podrepnistva in hinavscine…hvala bogu za rusijo da je razburkali to smrdljivo evropsko mlako in izbezala smrdljive crve na plano

EU je postala ameriška fašistična greznica, ki sama sebi razstreljuje plinovod in izvaja samodestruktivne ruske sankcije. Na vrhu pa psihopati, pfizerska prasica in vazali.

Če to ni bolano, potem res ne vem, kaj je.

Komaj čakam, da pride Srbija v EU.. Kot že po običaju bo vse raz ukala.

V par letih sledi razpad unije.

Bi bila za izstop iz EU, ker mi nikakor ni všeč. EU je le skorumpirani pucflek ameriške, bolje rečeno židovske elite. Žal pa vsaj zaenkrat ne vidim alternative. Morda neka srednje- oziroma vzhodno evropska tvorba (razširjena Višegrajska skupina), kjer je še ostalo nekaj zdravega duha in evropske kulture.

Kar se tiče Juge, je pa razlika v 50., 60., 70. ali 80. letih. Sama imam kar lepe spomine.

Julij Cezar, 12.03.2023 ob 13:16

evropska unija je postala greznica korupcije, servilnosti in birokracije…..njeni politiki so pojem zabitosti , podrepnistva in hinavscine…hvala bogu za rusijo da je razburkali to smrdljivo evropsko mlako in izbezala smrdljive crve na plano

To je res. Skoraj vsi že govorijo, da skorumpirane kriminalce v Bruslju zanimajo samo še polne torbe denarja. In da te torbe polne denarja pridno redno dovažajo v njihove pisarne od vse povsod v zameno za evropske direktive, zakone, pravila, za kimanje ameriški zunanji politiki in njihovi agendi itd.

NATO je vojaški morilski stroj.

https://insajder.com/svet/anketa-zaupanje-v-nato-se-je-prepolovilo-84-odstotkov-avstrijcev-zagovarja-nevtralnost

robi9, 12.03.2023 ob 13:05

Debilno fašistično se zahvali svojim, če ste takrat bili reveži. Dandanes ste to mentalni reveži in debili polni zlobe, ker imate nerazčiščene travme.

Debilno spet bluziš o nekih knjižicah, katere niso imele nobene veze. Dandanes debili podpirate fašizem in uničujete družbo.

Nismo bili reveži, nismo pa tako dobro živeli kot sedaj živim jaz in moj brat in sestra. Za tiste čase smo čisto povprečno živeli. Nismo pa bili slepi in se spomnim ljudi, ki pa so živeli zelo slabo. Zakaj se pa ti sebi ne zahvališ da sedaj bedno živiš? Aja ne ti nisi kriv. Drugi so ti krivi. Oči pa mami tudi nista kriva. Tujci smo ti krivi. Pa EU. Sedaj ko imaš miljardo možnosti. Moji so si bili pa menda sami krivi da jim ni bilo tako dobro kot je sedaj meni, čeprav niso imeli niti tisočinko možnosti kot jih imam sedaj jaz. Res logično ja. Ti uboga žrtev. Nič ti kriv da živiš bedo. Vsi drugi krivi. Bomo jokali zate. Tako sposoben, tako brihten, tako dobre gene….pa nič od tebe. Še tvoji sposobni tastari ti očitno niso dovolj zapustili, da ne bi menda trpel pomanjkanja sedaj. Patetično.

Eu je talec, oziroma  hlapec Zda, in Izraela, in, kot taka  popolnoma nesprejemljiva, za veliko večino evropskih narodov.

kako se je vceraj ursula servilno zahvaljevala smrdljivemu bidenu da je resil eu pred energetsko krizo, podrepna muha ki krozi okrog bidenove riti….resilu si jih tako da si jim nabilu cene energentov s katerimi zabiti evropejci placujemo vojno za smrdljive ukrajince…..pi drugi strani niti duha ne sluha o novici da so rusi sesuli komandni center ukronacijske vojsje in da je bili ubitih tudi vec nato oficirjev….bravo rusija teraj govna

ha ha ha, 12.03.2023 ob 13:30

Nismo bili reveži, nismo pa tako dobro živeli kot sedaj živim jaz in moj brat in sestra. Za tiste čase smo čisto povprečno živeli. Nismo pa bili slepi in se spomnim ljudi, ki pa so živeli zelo slabo. Zakaj se pa ti sebi ne zahvališ da sedaj bedno živiš? Aja ne ti nisi kriv. Drugi so ti krivi. Oči pa mami tudi nista kriva. Tujci smo ti krivi. Pa EU. Sedaj ko imaš miljardo možnosti. Moji so si bili pa menda sami krivi da jim ni bilo tako dobro kot je sedaj meni, čeprav niso imeli niti tisočinko možnosti kot jih imam sedaj jaz. Res logično ja. Ti uboga žrtev. Nič ti kriv da živiš bedo. Vsi drugi krivi. Bomo jokali zate. Tako sposoben, tako brihten, tako dobre gene….pa nič od tebe. Še tvoji sposobni tastari ti očitno niso dovolj zapustili, da ne bi menda trpel pomanjkanja sedaj. Patetično.

Debilno, jaz ne živim bedno.

Pravim, da v Jugi ni bilo bedno in je lahko vsak pošten človek živel spodobno življenje in da je lahko vsak, pa čeprav delavec v fabriki, zgradil svojo bajto.

O nekih knjižicah bluzite samo debili.

Takrat ni bilo toliko korupcije, mafije in zdravstvo je bilo eno izmed najboljših v Evropi.

Tudi družba ni bila tako egoistična in zabita in brez vrednot, kot je danes.

Ljudje so bili na splošno bolj zadovoljni, ker so bili boljši odnosi. Dandanes pa samo še egoizem, materializem in pohlep.

New Report

Close