Referendum za prepoved kajenja POVSOD tudi na balkonih
Da kajenje na balkonu ne škoduje nikomur?
Kaj pa ko dim gre zraven sosedu v sobo kjer spi otrok?
A otrok mora tvoje čike kadit po tvoji logiki? Kaj pa pravica do čistega zraka, sploh če so v stavbi otroci.
V enem stanovanju ja nevem 8 sosedov, so delavci, kadijo tilt in je cel hodnik včasih cigaretna komore, pa moramo tudi drugi ljudje skozi to dimno zaveso domov + otroci!
Ne cigareti niso za v bloke!
Na živce mi gredo rdeči avti. Po raziskavah sodeč povzročijo največ nesreč. Se pravi so smrtno nevarni.
Zahtevam referendum, da se preneha s proizvodnjo rdečih avtov!
Plinske bombe so dokazano nevarne za kuhanje. Zahtevam referendum, da se jih ne sme več uporabljati v privat kuhinjah za kuhanje. Samo še elektrika. Indukcija je škodljiva za srčne bolnike.
Mehčalci so dokazano rakotvorni. Prav tako barve za lase. Zahtevam referendum, da se jih ne sme več prodajati.
Sušenje perila na balkonih kazi izgled. Zahtevam referendum, da se ne sme več sušiti na balkonih.
Klepet na balkonih zvočno moti sosede. Zahtevam referendum, da se prepove pogovarjanje na balkonih.
Štajerska 1972, 08.04.2025 ob 12:41
Dokler sem jaz v Zemljiški knjigi vpisana kot lastnica balkona, mi nihče ne more preprečiti na njem kaditi. Mene tudi moti hrup iz ceste ko kadim na balkonu, pa zaradi tega ne bodo ceste zaprli.
Ti če bi imelo kaj pameti, ne bi kadilo. Ker kakšna je to pamet, ki uničuje in zastruplja samo sebe?
Taki ljudje, ki zgubljajo živce zaradi tako mizernih stvari pač potrebujejo nekaj, na kar se obesijo in potem s tem težijo. Grem stavit, da bi v primeru prepovedi kajenja na balkonih v istem trenutku našli novo grozno zadevo, zaradi katere bi jim šli lasje pokonci.
Zanimivo, da nihče od teh živčnežev, ki vtikajo svoje nosove v druge ljudi nikoli ne sliši tepeža v sosednjem stanovanju ali kaj podobnega. Takrat se potuhnejo in zlezejo pod posteljo. So močni samo na gobcu in to na forumu.
gobezdači, 08.04.2025 ob 13:14
Taki ljudje, ki zgubljajo živce zaradi tako mizernih stvari pač potrebujejo nekaj, na kar se obesijo in potem s tem težijo. Grem stavit, da bi v primeru prepovedi kajenja na balkonih v istem trenutku našli novo grozno zadevo, zaradi katere bi jim šli lasje pokonci.
Zanimivo, da nihče od teh živčnežev, ki vtikajo svoje nosove v druge ljudi nikoli ne sliši tepeža v sosednjem stanovanju ali kaj podobnega. Takrat se potuhnejo in zlezejo pod posteljo. So močni samo na gobcu in to na forumu.
Re gobezdac
Zakaj bi morali ob tako majhnih razmejitvah med balkoni vohati vaš smrad, da o trplenju alergikov sploh ne govorimo.?Če vi s crnimi zakajenimi pljuči svoje sveže oprano perilo preparirate z dimov, prosim, ne počnite tega svojim sosedom. Tako primitivni in nagravzni ste, upam, da bo narava z vami kmalu opravila svoje.
Re gobezdac
Zakaj bi morali ob tako majhnih razmejitvah med balkoni vohati vaš smrad, da o trplenju alergikov sploh ne govorimo.?Če vi s crnimi zakajenimi pljuči svoje sveže oprano perilo preparirate z dimov, prosim, ne počnite tega svojim sosedom. Tako primitivni in nagravzni ste, upam, da bo narava z vami kmalu opravila svoje.
Zato ker mi vohamo vaše roštilje na balkonu, poslušamo vaše vpitje in lajanje vaših psov.
Temu se reče bivanje v bloku.
Če ne gre izvolite v hiše.
ja ja, 08.04.2025 ob 13:29
Zato ker mi vohamo vaše roštilje na balkonu, poslušamo vaše vpitje in lajanje vaših psov.
Temu se reče bivanje v bloku.
Če ne gre izvolite v hiše.
Re Ja ja
Ti izvoli v hišo, v nasem bloku ni ne psov, ne rostiljev, sem vegan, kadilcem pa smo povedali svoje in zdaj je mir. Kadite zaprti v svoja stanovanja in 100% absorbirajte svoj dim. Agresivni ste pa kot drogerasi že ob sami misli, da jim bo kdo odtegnil dozo
Re Ja ja
Ti izvoli v hišo, v nasem bloku ni ne psov, ne rostiljev, sem vegan, kadilcem pa smo povedali svoje in zdaj je mir. Kadite zaprti v svoja stanovanja in 100% absorbirajte svoj dim. Agresivni ste pa kot drogerasi že ob sami misli, da jim bo kdo odtegnil dozo
Kako ste rešili ta problem s smrduhi?
Saj sem v hiši. Glede na doživeto pri prijateljih ki živijo po blokih, pa lahko rečem da je kajenje na balkonih še najmanjši problem, s katerim morate živeti tisti ki bivate v blokih. Topotanje, zbijanje, potegi vode v wc, hrup takšen in drugačen, smrdljivi hodniki…. kajenje je še najmanj problematično, saj smrdi tudi ko eni kuhajo smrdljive stvari. Isti drek.
Dokaži, 07.04.2025 ob 19:08
stop, 06.04.2025 ob 10:05
Kdaj bo, takoj podpišem!
Ko ti bo uspelo dokazati, da je smrad škodljiv za tvoje zdravje. Ker do tebe pride še samo to. Dim na 3m ali več pa ni prav nič strupen za tvoje zdravje. Smrdi pa marsikaj. Recimo pečenje paprike na odprtem ognju plinskega štedilnika,… Ni cigarete, ki tako smrdi. Btw, ne kadim.
Smrad pomeni zaznavo nevarnih snovi v okolju. Kakšne snovi, v kolikšni količini in na kakšen način vplivajo na organizem je bilo že večkrat objavljeno. Nikotin je najbolj nevarna snov. V prozorno posodi natoči čisti vodo in kani kapljico črnila vanjo. Tako kot se bo črnilo razlezlo v vodi, se nikotin razleze v tkivu. Podobno se lahko naredi poizkus doma. Na kos mesa kani kapljico nikotina in čez nekaj časa prereži meso čez pokapljano površino. Nikotin se razleze v mesu kot se je črnilo v vodi. Na seminarju v Parizu je več avtorjev razlagalo pojave škodljivih vplivov kajenja na človeške organe in to so ljudje s strokovnim znanjem.