Reformacija in razsvetljenstvo ….
Ker je Jani očitno v tej gmajni edino nerazsvetljeno tele, ki nima pojma, kaj se tukaj dogaja, se je odločil, da do nadaljnega ne bo več pisal. Njemu se pridružujeta tudi Koštrunc in Osama!
Jani bo kaj napisal v trenutku, ko ga bodo razsvetlili in prsvetlili in mu razložili, kaj za hudiča se dogaja….
Zdravo Jani in ostali.
Jaz ponavadi n’č ne štekam, zato sigurno ne bom niti danes.
Ker ni bilo do sedaj cajta, sem se ravnokar priključil, pa me zanima, koliko ste bili včeraj in danes pridni, da vem, koliko cajta mi rabi “prit skoz”, pa še, če bom imel težko delo, da ugotovim kdo je ta iz Teksasa.
K’če ne bom, bom kar menjal nick in bom Paško.
Prokleta p…….. bikovska, nič ti ni jasn, kwa čmo
od tebe, mona postojnska!
Reci ja, ja, ja, pa bo spet vse v redu, razmišljal
boš pa pol! Jest sn brez in sn čist pop………….,
ker me zebe………. in pa ker ……. mi mejijo dol,
sunce ti presvitlo!
M.
Jani nikoli ne more ostat tiho, takrat ko sam reče da bo tiho….. Jebemti tak kres sem zakuril zjutraj, nobenega nikjer.. pol smo se mal igral z Osamo in Koštruncem…. ampak, pol mi je pa dopizdilo in sem reku da ne napišem n’č več…. na viš, kolk drži moja beseda… n’č!!! Zdej sem tuki, ampak, verjem, da glih tolk štekam k’t ti… sam da danes ne morem rečt, da je ql… k ni
Jani je za enkrat odprl gobec samo na pol…..
Tud če si ga sam na pol odpru.bemti mene tud jeza.Ampak BO!! pRaujo da se vse rihta in da bilo i prošlo.sej komu pa ne prihaja in ne odhaja…
Je res uhh zdej bom kr ruknla kurc je če ne veš kaj za en klinc se dogaja.
No tko svoj limit preklinjanja sem izpolnila.Zde mam za pol zivlenja donst:redkokdaj ruknem ampak ko ruknem pol je res ze zadnji štadij..heheheh
Tko lubčki moji..letam po stanvanj,pucam prah,sesam in škilim sem gor,kaj kako zakaj…Aja pa juhco kuham…