Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Regres 2007

Regres 2007

Zaposlena sem od 1.2. 2007 do 31.7.2007, ta čas mi teče pripravništvo. Od 1.8.2007 bom imela podaljšano pogodbo še za 2 leti. Koliko letošnjega regresa mi pripada in kdaj ga dobim? Ali ima kdo podobno izkušnjo?

Pripada ti cel regres po šestih mesecih…

lp,

N.

Ja, samo 1.2. do 31.7. je ravno malo manj kot 6 m, ne? A ga dobim takrat kot vsi ostali ali šele po končanem pripravništvu?

avgusta bi ga morala dobit

Avgusta bi morala dobiti cel regres.

lp,

N.

ni res..vse je odvisno od firme, eni ga ne dobijo nikoli, pa jim nic ne mores..torej, vprasaj delavce po firmi, kdaj so lansko leto dobili regres…in ce so ga, ga dobis, ce ga niso, verjetno ne…

Hahahahahaha, ne piši no neumnosti…..

Neizplačilo regresa je možno le v izjemnih primerih in njena firma ne spada v te primere, sicer je ne bi mogli niti zaposliti oz. podaljšati pogodbe….

lp,

N.

Natasa obstajajo takšne firme ki ne isplačujejo regresa in teh je čedalje več.

Meni še vedno ni jasno, a kdo res ve ali je bil ze v podobni situaciji – kdaj dobis regres, ce si v sluzbi sele nekaj mesecev? Maja, avgusta ali šele na koncu leta? REsno, prosim, ker je od tega odvisen moj dopust!

Pa saj smo ti napisali. Avgusta ga dobiš, ko si zaposlena vsaj 6 mesecev in en dan v koledarskem letu in to celega, ker boš zaposlena več kot 6 mesecev in en dan v koledarskem letu. Nekako takole. Če se bodo tega do pikice na firmi držali, pa njih vprašaj. Pojdi na kadrovsko in ti bodo razložili, saj te ne bo nihče pojedel….!

Ej, narisati pa ne znam;))), ker MON nima nobenega programčka za to…;)))

Lahko pa pogledaš še v ZDR – zakon o delovnih razmerjih, za podrobnejše informacije….

lp,

N.

Pred leti je bilo v MB cel kup takšnih firm in firmic, danes pa lahko rečem, da za takšne primere redko slišim, ki se gredo izzivanja, saj firmo to predrago stane…..

lp,

N.

Hvala, OK, stekam.

New Report

Close