Rehabilitacijski center Soča
Zanima me, če kdo pozna rehabilitacijski center Soča in je tja hodil na usposabljanje za pregled in oceno dela zmožnosti! Kaj se tam dela 14 dni? Imam več omejitev pri delu zaradi operacije kolena, tudi težko stojim 8 ur, ne morem zaspat brez tablete, imam obrabo sklepov, kar mi preprečuje normalno fizično delo. Nimam nobene invalidske ipd.
Ste kaj dosegli? Kako poteka?
Ste dobili napotnico za Sočo? Samo izkoristite njihove vrhunske storitve. Ni važno, zakaj. Ko si enkrat pri njih, ti ni žal ne časa, ne usposabljanja. Slediš njihovim navodilom, ja, meni se je po 3-mesečni terapiji stanje pri nenormalnih bolečninah izboljšalo za 40%. Zelo težko je priti do njihovih storitev. Je pa potrebno njihova navodila upoštevati, saj le-ta prinesejo zaželene rezultate. Ne nekaj po svoje, ali da že vnaprej veš, da ti ne bo pomagalo. Še po 12-tih letih izvajam vaje, ki smo jih izvajali takrat izvajale in še vedno koristijo.
Anonimno 9713, 15.01.2025 ob 13:10
Ste dobili napotnico za Sočo? Samo izkoristite njihove vrhunske storitve. Ni važno, zakaj. Ko si enkrat pri njih, ti ni žal ne časa, ne usposabljanja. Slediš njihovim navodilom, ja, meni se je po 3-mesečni terapiji stanje pri nenormalnih bolečninah izboljšalo za 40%. Zelo težko je priti do njihovih storitev. Je pa potrebno njihova navodila upoštevati, saj le-ta prinesejo zaželene rezultate. Ne nekaj po svoje, ali da že vnaprej veš, da ti ne bo pomagalo. Še po 12-tih letih izvajam vaje, ki smo jih izvajali takrat izvajale in še vedno koristijo.
A tako, fino.
In kako lahko vaša izkušnja terapij in vaj, ki ste jih tam dobili toliko, da jih sploh ne morete niti prehvaliti, meni pomaga pri mojem iskanju informacij o ocenjevanju dela- zmožnosti?
Jaz sem bila samo na enem obisku.K njim me je napoti konzilij OREH iz
onko.
Pogovorili sva se o mojem zdravju,počutju,poteku zdravljenja.
Priporočala je drugo delovno mesto,saj bi dosedanje lahko vodilo v poslabšanje zdravstvenega stanja.
Trenutno sem še doma,ponovno je šla vloga na ZZZS,saj je tudi na medicini dela ocenila,da še nisem sposobna za dosedanje delo v treh izmenah in priporočala drugo delo.
Poveš kako se počutiš,kakšne posledice bolezni imaš,kako si ti predstavljaš tvoje delo v prihodnje.