Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Reka ljubezni 4

Reka ljubezni 4

Enim pa ne gre matematika tu skupaj glede Tereze in njene hčerke. Ona grdosija, oprostite Irena sigurno ni Rezikina hčerka,kvečjemu ji je lahko vnukinja.
Kolikor se še spomnim iz 1.sezone je Tereza rekla,da je rodila tam pri 17 letih.

Kaj pa Katja in Mitja Medved sta se še kaj pojavila v tej telenoveli?

V bistvu bo ugotovil Rok,da je seksal z svojima sestrama Ireno in Valentino.
Vida in Tereza bota ugotovili,da ju je poseksal lastni dedek.
Dejan bo pa ugotovil,da je Irena v bistvu preoperirani moški.

Zato pa je Reka ljubezni….
Tam itak seksajo vsi med sabo, edinole veterinar Franc je sumljivo mahnjen na krave, čeprav bog ne daj, da bi kaj slabega mislil….. 😃🤔😀

Kdo sta ta dva? Kakšna Medvedova žlahta, najbrž? Kaj pa naj bi počela?

Ja, Lea Mihevc je.
[/quote]

V Štorji je bila super. Je zelo luštna. No, pa smo dobili daleč najbolj luštna v tej seriji.

Kdo sta ta dva? Kakšna Medvedova žlahta, najbrž? Kaj pa naj bi počela?
[/quote]
Najbrž sta bila v kateri od prejšnjih sezon. Jaz sem delno gledala 3. in delno to, a ju nisem zasledila.

je bil. Igral ga je Žan Perko.
Katjo- njegovo punco, pa je igrala Sara Gorše.

je bil. Igral ga je Žan Perko.
Katjo- njegovo punco, pa je igrala Sara Gorše.
[/quote]

Zakaj sta bila pomembna?

Irena se ti zdi grda? Imaš čuden okus. Ni lepotica v klasičnem pomenu besede, a je čedna in ima zelo dobro postavo.
Njena vloga….to je pa druga stvar. Napisana je katastrofalno, temu primerno tudi odigrana.

Babi Rezka razvaja Roka, babi Mojca pa Heleno..
Babi Mojca, he, he…

Jan je presrečen, ker je noč preživel z Izo, kot pravi s popolno bodočo ženo. Uroš in Mojca nameravata odpreti deponijo v Krki, pri tem je vpleten Danilo, ki ga je povabila Mojca. A Urošu za posel ni všeč ta maneken..
Emil ne raste, ker ima Irena premalo mleka..

Saj bi lahko bila babi. Zgleda ne prav dobr, malo debelušna. Po letih sicer komaj, komaj.

Kdo je Danilo?

Danilo Vurnik je poslovni partner, ki je Urošu predstavil opcije glede deponije. Uroš pravi, da bo razmislil.. da ne bo sodeloval z “manekenom, ki ves denar zapravi za fitnes, solarij in podobna jajca”. Za njihove načrte glede deponije na Krki je zvedel tudi Erik.

Kdo igra Danila?

Danilo Vurnik je poslovni partner, ki je Urošu predstavil opcije glede deponije. Uroš pravi, da bo razmislil.. da ne bo sodeloval z “manekenom, ki ves denar zapravi za fitnes, solarij in podobna jajca”. Za njihove načrte glede deponije na Krki je zvedel tudi Erik.

Ne poznam dobro igralcev, a morda je Rok Vihar.

mislim, da ni on.

Vaš link

Je. Kdaj se bo pa pojavil? Do sedaj ga še ni bilo?

Je. Kdaj se bo pa pojavil? Do sedaj ga še ni bilo?
[/quote]

Danes.

Danes.
[/quote]

Je to Mojcin novi? Najbrž ne, prečeden in premlad zanjo.

Je to Mojcin novi? Najbrž ne, prečeden in premlad zanjo.
[/quote]

Še mlajši so bli. Rok npr. No, ni čeden.

Še mlajši so bli. Rok npr. No, ni čeden.
[/quote]

Tudi Roka je obdelala, ja. V prvi, ali v drugi sezoni:;). Pa Bojana.

New Report

Close