Reka ljubezni 4
Hahahaaaa, včeraj sem gledala to ja, Emil je videti 6 mesecev star najmanj, hotela sem že napisat scenaristom da za božjo voljo otrok bo shodil vsak čas, naj mu dajo kranjsko klobaso pa krompir…. ne pa panika okoli mleka, ahaha
Pa da ne govorim o tistem: Irena Roku: a mi loh poveš drugič, da ostajaš v Krki? In on polit cucek: oprosti…. mislim aloha, tip je prišel v lastno hišo, kjer mu tudi živi mati…. ahahaaaaaa
Hahahaaaa, včeraj sem gledala to ja, Emil je videti 6 mesecev star najmanj, hotela sem že napisat scenaristom da za božjo voljo otrok bo shodil vsak čas, naj mu dajo kranjsko klobaso pa krompir…. ne pa panika okoli mleka, ahaha
Pa da ne govorim o tistem: Irena Roku: a mi loh poveš drugič, da ostajaš v Krki? In on polit cucek: oprosti…. mislim aloha, tip je prišel v lastno hišo, kjer mu tudi živi mati…. ahahaaaaaa
[/quote]
Toliko nebuloz, nelogike na kupu pa še ni bilo v nobeni do sedaj posneti slo seriji. Kar se tega tiče, so scenaristi te reke čisti, prepričjivi zmagovalci.
[/quote]
Jamrajo, kako 1 mesečni otrok slabo raste ; v istem kadru pa pokažejo skoraj 6 mesečnika!? Res, nikakor……(((
V 1.oddaji je bila poroka Blaža in Nataše, ki so jo prekinili gasilci, ker je gorel gozd. No, obeh ni več v nadaljevanki… Poleg tega je bil takrat Jan z Valentino, ki je pričakovala otroka, naj bi bil Janov, a ni bil. Uroš Lekić ga je zaposlil kot bodočega zeta.
Rok je prihajal občasno k Mojci. Jan je bil tudi z Ireno, njo je imel rad, a je na izletu po Krki videla sporočilo s sliko ultrazvoka od Valentine in sta se tam razšla. Ireno je iz požara rešil Rok. V Roka je bila zaljubljena Katja, tudi nje ni več.
Zdaj so pa pari malo premešani, to je to.