Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Reka ljubezni 4

Reka ljubezni 4

Irena se ti zdi grda? Imaš čuden okus. Ni lepotica v klasičnem pomenu besede, a je čedna in ima zelo dobro postavo.
Njena vloga….to je pa druga stvar. Napisana je katastrofalno, temu primerno tudi odigrana.
[/quote]

Pač ne dohajaš, da obstajamo moški, ki imamo raje moške kot razne Irene.

He, he, Rok je poleg Helene v stanovanje od Valentine (ko je ni bilo doma) pripeljal še Ireno in Emila.
Ko je Irena to zvedela, mu je rekla naj se takoj odseli nazaj na Krko.

Najbrž Valentina? Ga je napodila nazaj na Krko? Irena ga pa tam noče,saj ima že drugega!? Kaj sedaj!!???? :))

Prav imaš, Valentina mu je to rekla..
Zvedela je pa tako, ker sta z Ireno pozabilo formulo za Erika v stanovanju.

Res grozen zaplet;). Bravo pisci !

ti imaš pa probleme s temi imeni, Irena-Valentina, Emil-Erik.
eh, ti scenaristi, le zakaj ne pišejo nadaljevank, v katerih bi nastopala samo ena oseba…

Res grozen zaplet;). Bravo pisci !
[/quote]
Res so dobri scenaristi! Taki zapleti, to ni kar tako. Pa tisto, ko nekdo piše, kako se bo ugotovilo (ali da se bo), da je Miha Janezov. Pa to je čisto nekaj novega. Res vse pohvale.!

Res so dobri scenaristi! Taki zapleti, to ni kar tako. Pa tisto, ko nekdo piše, kako se bo ugotovilo (ali da se bo), da je Miha Janezov. Pa to je čisto nekaj novega. Res vse pohvale.!
[/quote]
A ni Miha od veterinarja Franca, ker njegova Mojca noče imeti otrok, pa je skočil na Sonjo…?

A ni Miha od veterinarja Franca, ker njegova Mojca noče imeti otrok, pa je skočil na Sonjo…?
[/quote]
Franc je doktor, pa se bojim, da ne obdela še kakšne pacientke…

Franc je doktor, pa se bojim, da ne obdela še kakšne pacientke…
[/quote]

Vse krave v okolišu so zadovoljne, pa tudi koze in ovce, medtem ko biki in kozli malo manj navdušeni nad Francovimi terapevtskimi prijemi….

Hahahaaaa, včeraj sem gledala to ja, Emil je videti 6 mesecev star najmanj, hotela sem že napisat scenaristom da za božjo voljo otrok bo shodil vsak čas, naj mu dajo kranjsko klobaso pa krompir…. ne pa panika okoli mleka, ahaha

Pa da ne govorim o tistem: Irena Roku: a mi loh poveš drugič, da ostajaš v Krki? In on polit cucek: oprosti…. mislim aloha, tip je prišel v lastno hišo, kjer mu tudi živi mati…. ahahaaaaaa

Hahahaaaa, včeraj sem gledala to ja, Emil je videti 6 mesecev star najmanj, hotela sem že napisat scenaristom da za božjo voljo otrok bo shodil vsak čas, naj mu dajo kranjsko klobaso pa krompir…. ne pa panika okoli mleka, ahaha

Pa da ne govorim o tistem: Irena Roku: a mi loh poveš drugič, da ostajaš v Krki? In on polit cucek: oprosti…. mislim aloha, tip je prišel v lastno hišo, kjer mu tudi živi mati…. ahahaaaaaa
[/quote]

Toliko nebuloz, nelogike na kupu pa še ni bilo v nobeni do sedaj posneti slo seriji. Kar se tega tiče, so scenaristi te reke čisti, prepričjivi zmagovalci.

[/quote]

Jamrajo, kako 1 mesečni otrok slabo raste ; v istem kadru pa pokažejo skoraj 6 mesečnika!? Res, nikakor……(((

Ena poroka se obeta na Krki, piše da Janez Gašperju ponudi, da mu organizira fantovščino… Saj to ni nek hud zaplet, a s poroko se je nadaljevanka tudi začela.

S katero se je začela?
Gašper+Petra- se bo končala.?

V 1.oddaji je bila poroka Blaža in Nataše, ki so jo prekinili gasilci, ker je gorel gozd. No, obeh ni več v nadaljevanki… Poleg tega je bil takrat Jan z Valentino, ki je pričakovala otroka, naj bi bil Janov, a ni bil. Uroš Lekić ga je zaposlil kot bodočega zeta.
Rok je prihajal občasno k Mojci. Jan je bil tudi z Ireno, njo je imel rad, a je na izletu po Krki videla sporočilo s sliko ultrazvoka od Valentine in sta se tam razšla. Ireno je iz požara rešil Rok. V Roka je bila zaljubljena Katja, tudi nje ni več.
Zdaj so pa pari malo premešani, to je to.

Najbolj udarna se mi zdi novica o poroki Gašperja in Janeza, čeprav pa to ni presenečenje, saj je Gašper že prej oboževal moška telesca, Katja mu je bila samo za kamuflažo…

Janez bo le pomagal Gašperju, verjetno se bosta s Petro poročila. Stavek sem vzela iz napovednika, več kot to ne vem. Nikjer pa ne piše, da bosta Janez in Gašper skupaj…

malo te hecajo….;)

malo te hecajo….;)
[/quote]
Ja, kakšen moški, ki so mu bolj všeč moški kot ženske.. potem ima pa takšne ideje, sem opazila.

A je Valentina že poslala Roka nazaj na Krko ?)

Kam bo pa šel, revež? Doma lahko spi le na kauču? Mogoče bi mu novi podnajrmnik odatopil svojo sobo, sam se pa preselil k Ireni?

Kam bo pa šel, revež? Doma lahko spi le na kauču? Mogoče bi mu novi podnajrmnik odatopil svojo sobo, sam se pa preselil k Ireni?
[/quote]
Valentina ga je napodila, Irena ga noče več/ nazaj. Katera se ga bo usmilila? Mojca? Ne, ga je že obdelala.

Nič se ne dogaja, nekaj si zmišljujejo, a to ni ne zgodba, ne zaplet, nič.

Valentina ga je napodila, Irena ga noče več/ nazaj. Katera se ga bo usmilila? Mojca? Ne, ga je že obdelala.
[/quote]
Logično!
Šel bo k novi babici v penzion….. 😀

New Report

Close