Reka ljubezni 4
Ko je nekdo tu komentiral prejšne dni tu, da bi lahko bil Janez oče Sonjinega sina Miheja,čeprav je Janez neploden, sem pomislila na Eno žlahtno štorijo ,kjer so scenaristi naredili tako,da kje tam Elin dragi Ibro bil prvo neploden,potem je pa naenkrat bil zmožni za produkcijo otrok.
Verjetno bo tudi tu v RL tako z Janezom,ker nimajo idej.
Kaj Roka so nagnali kar iz njegove hiše? Baje kolikor berem tu Irena in njen novi fukač živita. Pa Marije je tudi šla iz svoje hiše in pustila,da se Irena z svojim novim fukačem tam naseli??
To je samo pri nas možno…
Stvar že stagnira dolgo,že dve sezoni nazaj. Očitno so se odločali z hrvaškimi ustvarjalci,ali scenaristi uničiti celotno zadevo. Iz enega absurda v drugo.
Očitno se ustvarjalcem te bedne limonade ne da razmišljati,samo da je denar .
Zgodbe v telenoveli pa za lase privlečene.
[/quote]
Kdo jim da denar ze take bedarije? Mar bi najeli nekoga sposobnejšega (to je zelo hitro) in ne bi denarja čisto direkt skozi okno metali.
Kot je že bilo napisano,je starejša in srednja generacija v tej serija ekipa znanih igralcev v našem prostoru,zato se čudim,da so šli spustiti v tako sranje od limonade.
Po drugi strani jih je polovica igrala iz te serije tudi v Usodnem vinu in se ne čudim.
Denar dela svoje.
Ta pametni igralci in igralke so že tako zapustili to limonado.
Ja, res je. Kar se pa filmov tiče, je pa igrala v filmu Črni bratje, medtem ko je Tadej Pišek (Rok) igral v filmih Pozabljeni zaklad, Zvesti prijatelji in Življenje kot v filmu.
LP
[/quote]
Nič njenega še nisem videla. Tega Piška tudi nikoli še.
Blaža sem v neki seriji….ne vem, kateri.
Petre , Brede tudi še nikoli.
Jaz jih tudi nekaj ne poznam. Tudi Irene nisem še nikoli prej videla.
[/quote]
Meni so v večini kar dobro znani. Sonja, Bojan, Angelca, Rezka, Tomaž, Jože,Janez, Marija. Manj mi je znana Sanja, pa Medvedova otroka ( mimogrede, odlično igrata).
Ireno sem tukaj drugič videla,Blaža tudi drugič, Roka, Petro, Bredo prvič.
Malo so iz vseh vetrov pobrani.
Meni so v večini kar dobro znani. Sonja, Bojan, Angelca, Rezka, Tomaž, Jože,Janez, Marija. Manj mi je znana Sanja, pa Medvedova otroka ( mimogrede, odlično igrata).
Ireno sem tukaj drugič videla,Blaža tudi drugič, Roka, Petro, Bredo prvič.
Malo so iz vseh vetrov pobrani.
[/quote]
Lekič, Majer, Erik so tudi dobro znani, tudi Valentina in Jan (malo manj), pa Vida je tudi igrala še v eni drami, ali seriji. Aja, Mojca, ona vedno igra zoprne, žleht, malo primitivne babe.
Lekič, Majer, Erik so tudi dobro znani, tudi Valentina in Jan (malo manj), pa Vida je tudi igrala še v eni drami, ali seriji. Aja, Mojca, ona vedno igra zoprne, žleht, malo primitivne babe.
[/quote]
Vida je v Usodnem vinu igrala eno majhno stransko vlogo. Sicer pa je ona mama od tiste, ki je igrala cvilečo Eli v Štoriji.