Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Reka ljubezni 4

Reka ljubezni 4

Rok bo izgnan nazaj na Krko, Irena ga ne bo sprejela, saj ima že nadomestek. Angelca ni nič hudo bolna. Sanja bo s Francem,Sonja se bo čez čas vrnila domov.

Rok bo šel k Ireni, Petra k Ireninem novem. Vse se bo pomešalo.

Petra je pa tak že bila s “tanovim”…
Pa se mi zdi da “ta novi” in Irena ful pašeta skupaj…ki je z njim čist drugače igra…

Ne verjamem, da bosta Rok in Irena spet skupaj, niti Petra in tanovi.
Kup nelogičnih stvari je v teh nadaljevanjih (skoraj samoe nelogične), mogoče bo tudi ta.
A , da Irena bolj paše s tem? Mogoče res.

V zadnji oddaji (jutrišnji): Valentina in Rok sta se pobotala. Sanja se je prišla k Francu domov pogovoriti o tem, da je Gašperju povedala, kaj je na posnetku. V tem trenutku je seveda vstopila Mojca. Angelca je zvedela, da ima raka 3 stopnje, ki se ni razširil, a zavrača zdravljenje. Petra se v delavnici pogovarja z Dejanom o Ireni in prizna, da je zaljubljen. Valentina pa omeni, da bo šla na obisk k prababici od Helene. No, upam, da sem prav razumela.

Če si to gledala na voyo, bo že držalo. Tisto prej so ljudje le ugibali ;).

Tako je, gledam na Voyo en dan preden je oddaja na TV. Saj lahko vsak preveri za nazaj, da je bilo res to, kar sem napisala. Za v naprej pa napišem le to, kar preberem v Napovedniku.

V Pilotu tudi piše za naprej? Si prebrala tudi za naprej?

Za to, da piše vsebina v Napovedniku sem izvedela prav tu, na SČ. Tudi meni ni bilo jasno, kje to preberejo, a sem ugotovila. Napovednik.com, vneseš v iskanje Reka Ljubezni.

Najbrž ni niti še na pol sezone? Pa že toliko totalnih bedarij, nonsensov!! Kaj vse se bodo še “spomnili” do konca!? Včasih je že smešno, ko se spomnijo kak tak nonsens, da človek samo gleda. Tragično je to, da dovolijo tem scenaristom še naprej “ustvarjat”.

Opcij na tisoče, ena bolj butasta od druge.

Pozdravljeni prosim ce nujno resite tole anketo,ki vam ne bo vzela vec kot 3 min, in ce jo lahko delite na ostale forume, med prijatelje……. nujnooo potrebujem to raziskavo o let.prevoznikih. Najlepsa hvala. Nujno delite med ljudi, zelo bom hvalezen. http://www.mojaanketa.si/anketa/653454936/

Sonja ne bo z Janezom. On si je že našel drugo.

Ja Reka bedarij,mislim Reka ljubezni se na srečo s to sezono zaključuje.
Prihaja pa jeseni nova serija z naslovom Najini mostovi.

enega od najboljših napovedovalev, po ločitvi pa še bivša žena Velikega plagiatorja.
[/quote]

Vido igra Bernarda Oman. To je pa bivša žena od Janeza Dolinarja in tudi pred kakšnim letom nazaj bivša partnerka od Borisa Kobala. Je mama tudi od igralke Ane Dolinar, ki je najbolj postala znana kot Eli v Eni žlahtni štoriji. Saj sta si Bernarda in Ana zelo podobni.

No,jaz sem se pred pol leta hecala,da pride na ekrane nova naša serija z naslovom Najini mostovi, sedaj pa berem na 24 ur in res je.

Je Janeza srečala pamet in ne leče več za poročeno žensko.

Katere bo igrala Maryl, kdo Clinta??

Katere bo igrala Maryl, kdo Clinta??
[/quote]

Težka bi bila….:)

Upajmo, da ne bo imela tako nesposobnih scenaristov kot Reka ljubezni !! Baje se bo dogajalo v Vipavski dolini.

Res bi bil čas, da posnamejo kako dobro /vsaj gledljivo/ stvar.

Drugo leto bo nova serija, Najini mostovi. Snemala se bo v Vipaski dolini.

Drugo leto bo nova serija, Najini mostovi. Snemala se bo v Vipaski dolini.
[/quote]
To vemo že od včeraj popoldan ;))

Koliko nadaljevanj ima ta 4. sezona? A je možno, da se bo do konca vleklo in nič zgodilo?

Doslej je bilo vedno 75 epizod

New Report

Close