Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Reka ljubezni 4

Reka ljubezni 4

Danes pa ni na sporedu. Je neka Kmetija, ali Ljubezen na seniku. V primerjavi s tem je Reka ljubezni pravi oskarjevec.

Sem opaziloa, da ni bilo. A spet tisti resničnostni?! Tisto je res huje od tega.

A sploh kdo to gleda? Odzivov je malo. Jaz sem gledala dvakrat. Res sem bla firbčna, če bo to sezono kaj boljše.Če bodo boljši scenaristi. Zgoraj pravijo, da so isti. Zdi se mi še slabše od lani.

Fajna serija. Vsi so sipatični, vsak na svoj način.

Pa se najde nekdo, ki mu je všeč.

Ta serija je postala eno veliko,saj vete kaj mislim…
Prva sezona je bila solidna, potem še pa samo padec navzdol. Ni več nobene logike in sem vesela,da je ne spremljam več. Glavni ženski lik mi je pa tako zelo antipatični…..

Zakaj je ne ukinejo. Nihče je ne hvali.

Lani je bila ena naša serija . Naslov je bil Gorske sanje?? Nekaj takega. Nič posebnega, a le boljša od Reke. Tisto so ukinili, to pa kar tiščijo dalje.

Sem opaziloa, da ni bilo. A spet tisti resničnostni?! Tisto je res huje od tega.
[/quote]

Od pon.do čet. bo.

Meni se je zdelo, da bo še slabše kot zadnjo sezono. Pa je res. Vsaj meni se zdi.

Meni je ogabno, da bo vida smirala z unim tastarim od marije.
Vse za nazaj ji hoce vrnit.

To naj bi se zgodilo? Nekje sem zasledila, da bo Vida vrgla oko na Lekiča.

Tist so bila pa še večja jajca. Ukinili so pa zato, ker se je folk naveličal gledat po enem mesecu dogovezenja in brezvezne zgodbe (ki se je vrtela okoli dveh mulcev in njihovih babic in dedkov), dolgočasno do amena.

Tist so bila pa še večja jajca. Ukinili so pa zato, ker se je folk naveličal gledat po enem mesecu dogovezenja in brezvezne zgodbe (ki se je vrtela okoli dveh mulcev in njihovih babic in dedkov), dolgočasno do amena.
[/quote]

Prenehal so zaradi financ. Ni bilo bog ve kaj. Nič slabše od tega.

A kdo ve, kaj se bo zelo pomembnega zgodilo na Krki? Si bodo zmislili kaj gledljivega?

Sonja in Bojan se bosta ločila, potem bo Sonja z Janezom, a ga bo varala z Bojanom.
Pa Angelca bo imela lubčka.

A kdo ve, kaj se bo zelo pomembnega zgodilo na Krki? Si bodo zmislili kaj gledljivega?
[/quote]

Ukinili so zaradi slabe gledanosti, obenem pa še nategnili igralce – stalna praksa Planetovcev, ki imajo probleme tudi pri plačilih voditeljev itn….
Štart nadaljevanke je obetal, tudi zastavili so precej smelo, v Intercontinetalu so imeli pravi šov. Ampak kmalu s eje izkazalo, da je zgodba prazna, dolgočasna, ves čas smo gledali samo “dramo” (ki to sploh ni bila) med otrokoma in babico in dedkom, ostale zgodbe so bile medle in dolgočasne. Gledalci so začeli menjati program, sponzorji niso hoteli oglaševati in denarja je zmanjkalo.

Kar pozabili so na Terezinega otroka. Pa toliko je bilo govora okrog tega. Sproti pozabijo, kaj napišejo.

[/quote]

Česa približno gledljivega ?. V tej sezoni je itak nekaj manj igralcev. Počasi odhajajo.

Saj se v ponedeljek začne 11. sezona Gorskega zdravnika in bo vsaj kaj gledati.

Pa menda se bo ravno glede Terezinega otroka kmalu razkrila skrivnost, tako je pisalo.

No, vsaj nekaj pri vseh nebulozah.

Sem ga pol serije gledala na HR. No, pol bom pa še tukaj.

Gorski zdravnik ne bo na pop-u. Ne vem, kje bo.
Na pop-u je danes ob 8h Reka ljubezni. Bom gledala drugič.

Gorski zdravnik je bil/bo takoj po Reki ljubezni. In že v štartu SUUPPEER po pričakovanju.

Gorski zdravnik je bil/bo takoj po Reki ljubezni. In že v štartu SUUPPEER po pričakovanju.
[/quote]

Meni je bil MG fajn ;). Serija ni neka super stvar, a je zelo prijetna in gledljiva.
Za razliko od Reke. Danes se spet ni v bistvu nič zgodilo. Vsi se nekaj sem ni tja. Ne morem več gledat tiste zoprne, grde Mojce. Spet jim je zmanjkalo idej in so ji povečali vlogo.

New Report

Close