Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Reka ljubezni 4

Reka ljubezni 4

Irena bo imela novega frajerja, se bo smejala in bo vesela.

Proti koncu četrte sezone je predvideno, da skupaj zaživita Irena in Valentina in s skupnimi močmi vzgajata Emila in Helenco… razen če ne bo cenjeni režiser Nejc Levstik klonil pred tako drastično spremembo in bodo rajši konec na novo posneli!!

Proti koncu četrte sezone je predvideno, da skupaj zaživita Irena in Valentina in s skupnimi močmi vzgajata Emila in Helenco… razen če ne bo cenjeni režiser Nejc Levstik klonil pred tako drastično spremembo in bodo rajši konec na novo posneli!!
[/quote]

To naj bi bil konec serije?

To naj bi bil konec serije?
[/quote]

Ne vem, če bo konec serije, bi pa rada videla reakcijo Roka, ko se mu žena zaliže s ljubico.

Ne vem, če bo konec serije, bi pa rada videla reakcijo Roka, ko se mu žena zaliže s ljubico.
[/quote]

Pa kaj naj reče? Sej je bolj tak brez hrbtenice, vsaj močne nima.

80. ☺

80 nadaljevanj? Sedaj je pa koliko? 20? 5o?

[/quote]
Po moje je Valentina bolj po Mojčinem okusu, saj njen Franci ima toliko dela s kravami, da mu za ženo zmanjka streliva……

Niso niti na polovici. Vleče se kot jara kača. Gledam ob ponedeljkih, včasih še v četrtek. Vmes se nič ne zgodi.

Niso niti na polovici. Vleče se kot jara kača. Gledam ob ponedeljkih, včasih še v četrtek. Vmes se nič ne zgodi.
[/quote]

Dvajseti del bo danes.

Terezin otrok ni umrl, punčka je.

Katera?

To bo znano ta teden. Bom napisala, ko zvem.

Najbrž kakšna znana. Mogoče Vida?

Najbrž kakšna znana. Mogoče Vida?
[/quote]

Vida je prestara, da bi bila njena hči.

Je možno, da je trans? Ker v prvi sezoni je bil še fantek…

Tukaj, v tej seriji, je vse mogoče;)). Sama serija pa totalno nemogoča.

Vida je prestara, da bi bila njena hči.
[/quote]

mar ni bila Vida Slavkova žena, sina Rezkine sošolke gospe Marije?

Morda je pa Sonja, ali pa bodo nov lik vpeljali v serijo.

Upam, da ni Mojca! To zoprno babo bi že lahko dali ven.

mar ni bila Vida Slavkova žena, sina Rezkine sošolke gospe Marije?
[/quote]

Kolk smo zabiti, ker ne znamo povezat, kanje?! ;)…

Po letih bi Mojca lahko bila (malo čez 40). Škoda bi bilo, da bi Rezka imela tako hčer.

Po letih bi Mojca lahko bila (malo čez 40). Škoda bi bilo, da bi Rezka imela tako hčer.
[/quote]

Ta Mojca je en mašilni lik. Ko ne vedo, kaj bi, ji pripeljejo enga dedca in se stvar nekaj časa okrog tega vrti. Grozno, res. Serija bi komot šla dalje brez nje. Ja, potem bi si moral kaj novega zmislit,)

ja, saj ravno za take kot si ti je ta nadaljevanka, ki se nimajo v kaj poglabljati, jim je vse dobro.

Franci in Mojca se strinjata, da se bosta ločila. Irena se v delavnici poljublja z Dejanom.

New Report

Close