Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Reka ljubezni 4

Reka ljubezni 4

Ta Mojca je en mašilni lik. Ko ne vedo, kaj bi, ji pripeljejo enga dedca in se stvar nekaj časa okrog tega vrti. Grozno, res. Serija bi komot šla dalje brez nje. Ja, potem bi si moral kaj novega zmislit,)
[/quote]

Ti bi raje gledala tista dva brezvezneža Jožeta in Tomaža?
Če kdo miši, mašita tale dva lika, sploh sluzavi Jože, ki je kretenček brez primere, brez ene normalne sposobnosti. Čisti glupson.
Tomaž pa podobno – vse kar vemo o njem, je to, da je pijanček in tračar.
Nobene akcije, nič dogajanja, skratka, dva res BV lika.

Lik Mojce vsaj kaže nekaj sposobnosti, ki presegajo “hahahehehihihoho” dialogov in dejanj. Če drugega ne, uspešno meša štrene na več koncih, poleg tega pa svojega bebčkastega moža lepo jebe v glavo. Je vsaj zanimiva.

Kolk smo zabiti, ker ne znamo povezat, kanje?! ;)…
[/quote]

imaš prav…

Tema dvema trapama, ki pišeta ta brezvezni scenarij, bi bilo treba dosmrtno odvzeti to vlogo. Pa ti brezvezni igralci C lige tudi niso za nikamor. Ali pa jih tako slabo plačajo, da se jim še igrati ne ljubi?

Iskanje izgubljene punčke se bo pričelo. Pa da vidimo, bo katera od sedaj nastopajočih, ali xy?

To bo napeto!!! ))

Meni se pa zdi, da to tipična slovenska serija. Pride ena baba v hišo enega papka, z njim zanosi, nato ga vrže čez prag lastne hiše in se razkomoti zdaj lepo v tuji bajti, iz katere je spodila tako staro mati kot moža, brat je hvalabodu po srečnem naključju umrl in ji prihranil delo, zdaj mora se spravit še na babico oz. moževo mamo in njo vreč čez prag, v vmesnem času si je že našla novega tipa in ga vselila v hišo. Dokler ima v bajti še tastaro, ji kuha, pere in pegla, saj Irene ne vidim delat nič, samo leži na postelji ali na kavču ali pride jest, ko jo pokličejo.

Meni se zdi mega. Mislim, da je v reali kar nekaj takih zgodb.

Scenarij je totalno zanič. Scenaristov očitno ne bodo zamenjali. Glej to, ali (bolje!!!) kaj boljšega. Kaj boljšega se takoj najde.

Scenarij je totalno zanič. Scenaristov očitno ne bodo zamenjali. Glej to, ali (bolje!!!) kaj boljšega. Kaj boljšega se takoj najde.
[/quote]

Serija pod kritiko. Včasih gledam, saj mi je vseeno boljša od kretenizmov v Kmatiji, ali Ljubezen po domače in podobne. Tisto je pa res podn od podna.

domače serije so pa ja fajne. tudi ta je fajn. zgodba je napisana bolj tja v tri dni, a ljudje kar gledamo. igralci so podobno dobri kot sama napisana zgodba. glih skup gre.

Katere dobre igralce bi predlagal/a?

Serija pod kritiko. Včasih gledam, saj mi je vseeno boljša od kretenizmov v Kmatiji, ali Ljubezen po domače in podobne. Tisto je pa res podn od podna.
[/quote]

Ne štekam, saj zadeve niso ob istih terminih?

Ne štekam, saj zadeve niso ob istih terminih?
[/quote]

Bolš je Reka kot re realiti šovi, sigurno. Ob istih časih niso, so pa nekaj dni celo ob 20h.
Realiti je res veliko slabši od Reke, Bleda itd. Če bi človek že moral zbirat….

Danes ali jutri naj bi se vedelo, kdo in kje je ta hči.

japajade.
dve leti se ni zgodilo nič, zdaj naj bi se pa kar v dnevu ali dveh:-)))

Mogooooče paaa…::)))

Katere dobre igralce bi predlagal/a?
[/quote]

Glede na zelo slab scenarij, ne more nihče delat čudežev. Niti dober igrelec ne.
Za moje pojme so dobri vsi štirje Medvedovi. Tamala Zala je odlična. Tereza in Angelca sta tudi o.k. Ostali so res bolj tako. Med slabšimi so Franc, Mojca, Rok, Valentina, Irena, Petra….

Precej je neznanih igralcev. Do sedaj nisem nikoli še videla igrelcev, ki igrajo Roka., Ireno,Petro, Bredo….
Nekaj je dobrih kot npr. Sonja, Bojan + oba otroka, Lekič, Tereza…. Ostali so dokaj znani, a ….?

Na prste ene roke bi našteli dobre igralce tukaj .

Danes ali jutri naj bi se vedelo, kdo in kje je ta hči.
[/quote]

Ne, ta teden se še ne bo izvedelo. Bo pa jasno v začetku prihodnjega tedna.

Ne, ta teden se še ne bo izvedelo. Bo pa jasno v začetku prihodnjega tedna.
[/quote]

Pa spet ….natega…..

Pa spet ….natega…..
[/quote]

Tako piše v napovedniku, lahko tudi sam(a) pogledaš. Zakaj bi bila natega???

Tako piše v napovedniku, lahko tudi sam(a) pogledaš. Zakaj bi bila natega???
[/quote]

A piše kdo je?

A piše kdo je?
[/quote]

A piše kdo je?
[/quote]

Ampak katera bi lahko bila?
Mogoče Vida ali Breda. Ali pa Sonja.
Mojca pa pomojem ne, je preveč negativen lik, da bi bila od Tereze.

A piše kdo je?
[/quote]

Ne, to pa ne piše. Bo treba počakat.
Na Voyo bo že v nedeljo zvečer ponedeljkova oddaja.

Ampak katera bi lahko bila?
Mogoče Vida ali Breda. Ali pa Sonja.
Mojca pa pomojem ne, je preveč negativen lik, da bi bila od Tereze.
[/quote]
Ni nujno, da je katera od teh znanih. Po letih bi bila nekako lahko Sonja, Mojca je preveč brezvezen lik, da bi ji “darovali” ta privilegij biti Terezina hči. Pravzaprav pri teh scenaristijh je vsaka bedarija mogoča.

New Report

Close