Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Reka ljubezni 4

Reka ljubezni 4

Res je dolgcajt. Kar je kolikor toliko pomembnega za samo serijo, za zgodbo, bi lahko v 10 min povedali oz. posneli. Mogoče celo kako minuto manj.

Kako se vam še enim ljubi gledati to bedarijo? Irena vaška cipa tako za vsakega novega noge razpre. Vsi se med seboj šibajo.
Res >>fajna

Kako se vam še enim ljubi gledati to bedarijo? Irena vaška cipa tako za vsakega novega noge razpre. Vsi se med seboj šibajo.
Res >>fajna

Po starosti bi skoraj bolj Vida odgovarjala, Sonja je malo mlada.
[/quote]

kako mlada, proti 50 gre, poglej kok starega sina ima

kako mlada, proti 50 gre, poglej kok starega sina ima
[/quote]

Ni mlada, a le precej mlajša od Vide, Brede.

Res >>fajna

Res >>fajna

Vse bolj dolgočasno je. Že par nadaljevanj gledamo Lekiča in Mojco na nekih kosilih, večerjah. Vse skupaj se vleče in nič pove.
Valentina in Rok sta tako nepristna. Pa Petra in Gašper- kar nekaj. Res razvlečeno, brez pravega smisla.

Vse te igralce bi bilo treba poslati na en tečaj igranja ljubezenskih prizorov, saj jih v vseh sezonah še nismo videli, pa tisto štorasto poljubljanje. Ne mladi ne stari ne obvladajo. Zakaj sploh obiskujejo akademijo, če so potem eni dolgočasni leseni hlodi.

Vse bolj dolgočasno je. Že par nadaljevanj gledamo Lekiča in Mojco na nekih kosilih, večerjah. Vse skupaj se vleče in nič pove.
Valentina in Rok sta tako nepristna. Pa Petra in Gašper- kar nekaj. Res razvlečeno, brez pravega smisla.
[/quote]
Pa kar gledamo, ane?;). Jaz priznam, da gledam, ne čisto vseh. Če zamudim 2, ali 3 ni nič narobe.. V tistem dolgcajtu se tako hitro itak nič ne zgodi.
Sedaj me recimo zanima, kdaj bodo povedali /če sploh/, kdo je Rezina hči. In kdo je.

Vse pa tudi niso vaške cipe;). Mojca definitivno je, saj je obdelala praktično vse. Irena je imela …no, ja 3-4. .Bi bila blizu. Petra ima le enega, Sara je imela tudi le enega.
Valentina je kar neki.
[/quote]

Nobena ni vaška cipa, saj so vse prišle iz mesta.

Nobena ni vaška cipa, saj so vse prišle iz mesta.
[/quote]

Prava cipa je edino Mojca. Od kje je prišla, ne vem.

Večina ženskih likov v tej seriji je cip,vseeno ali so iz mesta ali vasi.

Katera od žensk na Krki je najboljša za pogledat?

Mestne cipe in vaški cipuzlji – Rok, Janez, Bojan. Pa seveda oče Roka, Blaža in Petre, Slavko.

Irena dobro izgleda, ima dobro postavo. Sara je bila tudi o.k. Ostale so pa bolj tako, tako.

Kaj lik Sare je še v tej telenoveli,odkar Blaža ni več ?

Telenovelo sem že zdavnaj nehala gledati,ker mi gre Irena blazno na živce.

Ja ti moški liki so prave copate.

Nobena. Ta glavni igralki bi že lahko kdo rekel ,naj si nos operira.

Bila je omenjena kot ena boljše izgledajočih. Najbrž je bila res. Irena je tudi o.k., ostale so pa komaj povprečne.

Bila je omenjena kot ena boljše izgledajočih. Najbrž je bila res. Irena je tudi o.k., ostale so pa komaj povprečne.
[/quote]

Sara je bila Blaževa punca. A ni on imel prej še ene? Kakšna je bila tista?

Samo čez ženske udrihate.
A to, da je Rok zapustil ženo in čisto majhnega otroka, ker se je “zaljubil”, je pa v redu?
Predstavljajo ga kot fejst fanta, on pa vara, zapušča in laže prijateljem – Gašperju laže glede posnetka. Kljub temu, da se je on odselil, je nesramen in ljubosumen do Irene.

Ženska ženski volk, moškim pa vse spregledate.

Ena stvar pa mi ni jasna v tej seriji. Od česa ti liki živijo? Skoraj nihče ne hodi v službo.

Je čisto brez veze. Vloga je slaba, zelo slabo napisana in temu primerno odigrana.
O njegovem karakterju (vloga) bi se dalo razpravljat, a komu se da. Vse skupaj je slabo, ne samo Rok.

Saj je Irena njemu nataknila njemu roge kot Rok njej. Obadva sta ista bedaka,ki se gonita naokoli,otrok je njuna zadnja skrb.

V tej seriji jih je večina skrajno neumnih likov.

[/quote]

Irena je meni najbolj povprečna od vseh. Veliki nos in inteligenca med nogami.

New Report

Close