Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Reka ljubezni 4

Reka ljubezni 4

Irena je meni najbolj povprečna od vseh. Veliki nos in inteligenca med nogami.
[/quote]

Katera ti je potem boljša na izgled? Petra;), Valentina;))….?

Sara je bila Blaževa punca. A ni on imel prej še ene? Kakšna je bila tista?
[/quote]

Blaž je imel v 1. sezoni Natašo. Potem je Nataša umrla v 2.sezoni v prometni nesreči.
Natašo je igrala Anja Drnovšek. Bila je bolj tako tako. Vseeno mi je bila Nataša bolj všeč
kot lik Irene. Nataša,četudi je bila samosvoja se je vsaj Mariji gor znala postaviti.

Blaž je imel v 1. sezoni Natašo. Potem je Nataša umrla v 2.sezoni v prometni nesreči.
Natašo je igrala Anja Drnovšek. Bila je bolj tako tako. Vseeno mi je bila Nataša bolj všeč
kot lik Irene. Nataša,četudi je bila samosvoja se je vsaj Mariji gor znala postaviti.
[/quote]

Karakterno je bila močnejša od Irene, sigurno. Vizualno pa??

Katera ti je potem boljša na izgled? Petra;), Valentina;))….?
[/quote]

Če priznam ,to serijo ne spremljam že 2.sezoni. Petre ne poznam, Spomnim se pa Valentine,ki mi je ljubša kot Irena. Vse so po lepoti tu tu,bolj povprečne.

Karakterno je bila močnejša od Irene, sigurno. Vizualno pa??
[/quote]

Nataša je po obrazu bila vizualno lepša od Irene ,ampak imela je zelo čudno frizuro. Torej frizura Nataša ni pasala. Če bi imela drugo frizuro bi bila definitivno najlepša v seriji.

Če priznam ,to serijo ne spremljam že 2.sezoni. Petre ne poznam, Spomnim se pa Valentine,ki mi je ljubša kot Irena. Vse so po lepoti tu tu,bolj povprečne.
[/quote]

Vse so povprečne, kar zelo povprečne. Po videzu.
Karakterno so pa tako slabo predstavljene, da je povprečna še zelo dobra ocena.

Tudi dedci niso nič za pogledat. Tudi zelo povprečni. Mogoče ta zadnji, ki je prišel, je še najbolj?

A ta, ki ima nek atelje pri Slakovih? Kdo ga igra?

A ta, ki ima nek atelje pri Slakovih? Kdo ga igra?
[/quote]

Temu je ime Dejan in igra ga Miha Rodman. LP

Temu je ime Dejan in igra ga Miha Rodman. LP
[/quote]

Izgleda dokaj dobro, boljše od vseh dedcev v nadaljevanki. Vloga, kot vloga. Kaj bistvenega niso napisat, itak.

Izgleda dokaj dobro, boljše od vseh dedcev v nadaljevanki. Vloga, kot vloga. Kaj bistvenega niso napisat, itak.
[/quote]

Meni je tudi fizično še najboljši. Pri vlogi pa ni kaj pričakovat. Imajo izredno slabe scenariste.

Meni je tudi fizično še najboljši. Pri vlogi pa ni kaj pričakovat. Imajo izredno slabe scenariste.
[/quote]

Se je pojavil, malo bo mešal štrene in čustva in odšel. Ni bilo ideje za scenarij (poleg kupa nerazrešenih stvari) pa so tega tipa privlekli . Kako lahko imajo tako slabe scenariste?? :((. Grozno.

A je potem že kdo pogledal na voyo?

[/quote]Miha Rodman (Dejan) je daleč najboljši moški v nadaljevanki in dober igralec, ampak ga je škoda za to škrupucalo, ne vem zakaj je pristal, ker si bo uničil renome. On je za prave vloge, ne za to bedno kolobocijo. Rok (Tadej Pišek) je njegovo čisto nasprotje, slab igralec in nesimpatičen do konca.

škrupucalo???

A ima kdo voyo, da lahko že danes pogleda jutrišnjo nadaljevanko?

VIDA JE HČERKA OD REZKE – sem pravkar izvedela na Voyo!!!!!

Miha Rodman (Dejan) je daleč najboljši moški v nadaljevanki in dober igralec, ampak ga je škoda za to škrupucalo, ne vem zakaj je pristal, ker si bo uničil renome. On je za prave vloge, ne za to bedno kolobocijo. Rok (Tadej Pišek) je njegovo čisto nasprotje, slab igralec in nesimpatičen do konca.
[/quote]
Bi se strinjala s tem.

Jaz sem bila ziher, da je Sonja. Nas malo vlečeš, kajne 😉

Na POP je bilo objavljeno, da je hči od Terezije Irena!

Ni bilo objavljeno. Irena ne more bit.
Sonja bi bila lahko, Vida tudi.

Ne pozabit. da je danes 1. april ;)))))

Res je. Ko sem to napisala, ni bil 1.april. Marija se je spomnila, da je Magda, mama od Vide bila mnogo starejša od nje in je šla v Ljubljano kot da bo tam ostala in prišla nazaj z Vido. Vida tudi ne verjame in bo vprašala teto Zinko o tem, starša sta že mrtva. Sicer pa, kdo bi o tem narobe napisal v arhivih, saj ni razloga, da bi se o tako pomembnem podatku kdo hecal. Tudi jaz se ne.

Res je. Ko sem to napisala, ni bil 1.april. Marija se je spomnila, da je Magda, mama od Vide bila mnogo starejša od nje in je šla v Ljubljano kot da bo tam ostala in prišla nazaj z Vido. Vida tudi ne verjame in bo vprašala teto Zinko o tem, starša sta že mrtva. Sicer pa, kdo bi o tem narobe napisal v arhivih, saj ni razloga, da bi se o tako pomembnem podatku kdo hecal. Tudi jaz se ne.
[/quote]

To je le predvidevanje. Lahko se še pokaže, da to ni Vida, ampak xy?

[/quote]

A v arhivih piše? No, potem je vendar Vida.

New Report

Close