Reka ljubezni 4
A v arhivih piše? No, potem je vendar Vida.
[/quote]
Oddajo sem gledala, takoj ko se je pojavila na Voyo in tudi napisala, kdo je hčerka – tako kot sem obljubila.
Za naslednji teden nič ne piše o kakšnih dvomih glede tega. Rezko zajamejo materinska čustva, nato pa ji Marija očita, da se ni najbolje lotila odnosa s svojo hčerko (Vido).
To je kup novic. Nisem dvakrat gledala, tako da ne vem nič o Erikovi punci, pa Mojčinem novem…. Bo zanimivo vsaj malo. Saj ni 1. april in se bo ta dolgcajt še naprej vlekel?.
[/quote]
Niti Erik, niti Mojca nimata nove(ga)… Samo Janez ni čakal Sonje, da pride iz Camina in ima novo punco. Pa tega še ni bilo v oddaji, bo šele ta teden.
Ni 1.april, piše v Napovedniku.
Vida bo letos stara 60 let (11.10.1959), Rezka bo pa maja stara 72 let (19.5.1947). Torej v resničnem življenju ne bi mogla biti mama od Vide, v nadaljevanki je pa lahko…
[/quote]
Res, da Vida izgleda starejša od 60, a pri teh dveh nekako gre, bi šlo, da sta mati in hči. Pri otroku (Emil) pa težko. Dojenček 1 mesec je zelo drugačen od 5 mesecev starega otroka. Saj ga ni treba toliko kazat, bi ga le nakazali in bi vse skupaj izgledalo veliko bolj kredibilno.