Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Reka ljubezni 4

Reka ljubezni 4

A v arhivih piše? No, potem je vendar Vida.
[/quote]
Oddajo sem gledala, takoj ko se je pojavila na Voyo in tudi napisala, kdo je hčerka – tako kot sem obljubila.
Za naslednji teden nič ne piše o kakšnih dvomih glede tega. Rezko zajamejo materinska čustva, nato pa ji Marija očita, da se ni najbolje lotila odnosa s svojo hčerko (Vido).

Je še kaj novega? Tisti, ki gledate na voyo.

Tale podnajemnica od Erika, pravnica Iza, je pa zelo lepa. Mojca v pisarno pripelje Danila, novega poslovnega partnerja…
Pa Sonja izve, da ima Janez drugo, tudi simpatično Matejo.

To je kup novic. Nisem dvakrat gledala, tako da ne vem nič o Erikovi punci, pa Mojčinem novem…. Bo zanimivo vsaj malo. Saj ni 1. april in se bo ta dolgcajt še naprej vlekel?.

To je kup novic. Nisem dvakrat gledala, tako da ne vem nič o Erikovi punci, pa Mojčinem novem…. Bo zanimivo vsaj malo. Saj ni 1. april in se bo ta dolgcajt še naprej vlekel?.
[/quote]
Niti Erik, niti Mojca nimata nove(ga)… Samo Janez ni čakal Sonje, da pride iz Camina in ima novo punco. Pa tega še ni bilo v oddaji, bo šele ta teden.
Ni 1.april, piše v Napovedniku.

se bo vsaj nekaj dogajalo.

So pa v napovedniku zelo skrivnostni. Še za naslednji ponedeljek ne napišejo kdo je hčerka 🙂

Tereza obišče svojo hčerko, ta pa jo prosi, naj zaenkrat ničesar ne govori okrog.

Jaz sem že na začetku sumila, da je Irena Terezina hči, saj je bila vedno tako skrivnostna glede svojih staršev…
Lepo, da resnica že enkrat pride na dan!

Irena bi bila kvečjemu njena vnukinja.

Irena bi bila kvečjemu njena vnukinja.
[/quote]

Irena itak ne.
Kandidatka je Vida, je tudi Breda, mogoče Sonja.
Baje je Vida- so videli na voyo.

Toliko podatko! Ena, ki je gledala na voyo, napisala še včeraj (ni 1. april), potem par kar precej prvoaprilskih, pa par ugibanj.
Ne vrm pa, če se bo res kaj izvedelo, vsaj danes in v prihodnjih dneh najbrž ne.

Ne pričakuj preveč.

Irena itak ne.
Kandidatka je Vida, je tudi Breda, mogoče Sonja.
Baje je Vida- so videli na voyo.
[/quote]
Mislim, da je Marija (Rokova babica ) zelo podobna Terezi, saj sta obe vedno na bojni nogi z Angelco! Starost bi bila pa kar prava, vsaj na izgled vseh vpletenih….

Pa kok morš bit stupid da gledaš to bedarijo.

So še hujše bedarije kot Kmetija, Ljubezen na skednju….ipd.

Vida je, Vida.. Boste že danes videli, ko bo to Angelca povedala Vidi. Še prej jo bo pa spraševala, če je imela srečno otroštvo… Rezka pa v današnji epizodi še ne bo nič zvedela.

Vida je dobila potrditev pri teti Zinki. Rok je zvedel, da je Rezka njegova babica…
Zadnjih nekaj epizod se mi zdi, da se nekaj malega napleta tudi med Sanjo in Francijem.

Malo se mi zdi čudno, ker sta Tereza in Vida približno enako stari kar pomeni, da sta kvečjemu sestri, ne pa mati in hči….

Ne smemo pozabit, da je bila Rezka zelo mlada, ko je rodila. Morda je le 16, 17 let razlike med njima.
Vida ni toliko stara kot zgleda…

mar ni bila Vida Slavkova žena, sina Rezkine sošolke gospe Marije?
[/quote]

je bilo že dolgo jasno, kot da je 2+2=4

Vida bo letos stara 60 let (11.10.1959), Rezka bo pa maja stara 72 let (19.5.1947). Torej v resničnem življenju ne bi mogla biti mama od Vide, v nadaljevanki je pa lahko…

Vida bo letos stara 60 let (11.10.1959), Rezka bo pa maja stara 72 let (19.5.1947). Torej v resničnem življenju ne bi mogla biti mama od Vide, v nadaljevanki je pa lahko…
[/quote]

kolikor mi je znano, je najmlajša mamica rodila stara manj kot 5 let in 8 mesecev.

[/quote]

Res, da Vida izgleda starejša od 60, a pri teh dveh nekako gre, bi šlo, da sta mati in hči. Pri otroku (Emil) pa težko. Dojenček 1 mesec je zelo drugačen od 5 mesecev starega otroka. Saj ga ni treba toliko kazat, bi ga le nakazali in bi vse skupaj izgledalo veliko bolj kredibilno.

Ta nova punca (pravnica), a je to tista, ki je eno sezono igrala v Štoriji?

Ja, Lea Mihevc je.

New Report

Close