Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Rekel mi je :

Rekel mi je :

Da sem grda, da sem debela, da ležim kot klada. Povejte, naj mu ga kar odrežem??

Ne, saj ga ne zna uporabljat. 🙂 Ce bi ga znal, bi tudi taksno…., potem pa brez komentarjev pobegil… ;))))

…grda definitivno nisi, ker vsak človek je v svoji koži najlepši, če si debela se da prec pomagat, da pa ležiš ko klada je pa sam kriv, ker ves no tanek skače po tebi ko pingvin….ja kaj se pa boš pri takem norcu sploh trudil in migal…škoda energije……tako mu povej. Če bo pa še kaj jezikal, mu pa daj moj mail, da katero rečeva!!!

Povej mu, da za eno samo slamco še ne boš mašince zalaufala, ko pa pride sec snopek … no, ja, pol bi se pa že dal kaj zment :).

Pa brez zamere in leeeep dan za lepe punce!

Škoda noža ali škarij! Pa še nazaj mu ga lahko prišijejo!

O lepoti bi lahko razpravljali celo noč, da pa si kot klada, ojoj, ob pravem moškem bi bila kot dinamit!!!!

Lep dan! poli

TAKŠNE STVARI GOVORIJO SAMO TISTI KI NISO ZADOVOLJNI SAMI S SABO PA KRIVDO NA DRUGE MEČEJO.
ČE BI ON SVOJE KVALITETE POKAZAL POTEM TI NE BI LEŽALA KOT KLADA.

Ma kaj, lisice okol rok……pa bič v roke….pa zajahaj ga s celo svojo težo…pa z bičem po rit…..ihaaaaa……:))
Pa bo še srečn ko boš ležala kot klada…:))))

________________________________ Včasih molčati je znamenje modrosti. zmeraj molčati je znamenje neumnosti.

starejši zakonski par, med sexom.Mož: žena, a te kaj boli?
Ne, zakaj vprašaš?
Se mi je zdelo, da si se nekaj premaknila.

(Ko sem bila mlajša, se mi je to zdelo bolj hecno kot zdaj)

Pusti mu, no, pinkelčka. Mrbit ga boš pa le lahko še kdaj ponucala.

Meni je ena punca rekla da sem njeni srček .
No čez par let meje vprašala če bi z njo hodil ali če sem kaj zalubljenj vanjo .
Neke druge punce so me govorile da sem pes .
Če so srečale psa so mu rekle da je jožko .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close