Rekla sem mu, da sem verjetno noseča, on pa še vesel.
Dobivam se s poročenim tipom, čaka, da žena sproži ločitev.
Čakam naslednji teden, da naredim test, a se mi pojavljajo simptomi. Slabo spim, po enem kozarcu vina mi je slabo, vrti se mi občasno, pogosto lulam, boli me trebuh.
To sem mu povedala in sva se skregala, ker bi sama rada splav. On pa nikakor. Da bo pospešil ločitev in bova šla skupaj živeti. Dobesedno noče slišati za splav. Izbral je imena za otroke od kar sem mu povedala in take neumnosti. Kaj naj naredim? Je njegov odziv normalen? Naj povem, da iz zakona nima niti enega otroka.
Ja inn, kje ti vidiš problem ?
Z zdajšnjo ženo se želi ločiti in otrok nimata .
S tabo ima plan imeti družino , menda se imata rada, gre za neka čustva, to ti veš…in to je to, zakaj bi zdaj delala splav ?
Kako kjut, da je izbral že imena za otročke, no potem jih bo več…
Obeta se lepa prihodnost, luštna družinica…
Uživaj to obdobje in rada se imejta !
Bi ti bilo do otroka z njim, če bi bil samski? Se vidiš z njim v prihodnosti? Si sama želiš otroka?
Če je na vse odgovor ja-obdrži in naj on zrihta svojo situacijo z ženo.
Če je ne, ga spravi v miselnost, da ni pointa da spraviš na svet otroka, ki si ga mama ne želi. Otrok rabi biti želja obeh staršev ne le enega.
čudno, 29.10.2023 ob 17:49
Dobivam se s poročenim tipom, čaka, da žena sproži ločitev.
Čakam naslednji teden, da naredim test, a se mi pojavljajo simptomi. Slabo spim, po enem kozarcu vina mi je slabo, vrti se mi občasno, pogosto lulam, boli me trebuh.
To sem mu povedala in sva se skregala, ker bi sama rada splav. On pa nikakor. Da bo pospešil ločitev in bova šla skupaj živeti. Dobesedno noče slišati za splav. Izbral je imena za otroke od kar sem mu povedala in take neumnosti. Kaj naj naredim? Je njegov odziv normalen? Naj povem, da iz zakona nima niti enega otroka.
Jaz bi bila vesela…
Splava ne. Rajši donosi in v posvojitev, če že.
Ni pa ok, da si začela zgodbo z vezanim moškim. Veš kaj pravijo, na tuji nesreči gradiš srečo. Pogosto se ne konča dobro. Pa veš, da si tudi ti lahko v situaciji, da bo tebe varal? Jaz za takšnega človeka ne bi dala roko v ogenj, da ne bo varal tudi mene, saj veš kaj pravijo. Kdor enkrat vara, vedno vara.
Pomembo je torej: koliko sploh poznaš tega moškega, da bi začela živeti z njim, ker če je otrok, je potrebno urediti vajino bivališče. Kako bo on poskrbel za vaju z otrokom? Ima kakšno nepremičnino, dobro službo ali misli, da se bo samo prišlepal k tebi?
Kakorkoli, mogoče pa nisi noseča. Je pa neodgovorno od tebe, da si v tej situaciji. Otroka naj bi imeli z osebo, s katero gradimo odnos in ji tudi zaupamo, ne pa kar z nekom, ki vara svojo partnerko, ženo. Kakorkoli, imaš samo eno življenje, naj bo izbira partnerja pametna odločitev, ker je od tega v večini odvisna tvoja prihodnost.