Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rekla sem mu, da sem verjetno noseča, on pa še vesel.

Rekla sem mu, da sem verjetno noseča, on pa še vesel.

Odgovor na objavo uporabnika
khm129, 29.10.2023 ob 18:47

očitno je zares zaljubljen vate

Kako otročje in kako plehko … zaljubljen je … ja in? Čustva so zelo sprejemljiva in pogosto kratkotrajna. Zaljubljenost prav nič ne pomeni … ali kot nekateri pravijo, zaljubijo se samo naivni ljudje, ki verjamejo v pravljice. Pomembne so stvari kot so spoštovanje, ljubezen, kompatibilnost … z glavo in srcem.

Torej je avtorica v bistvu le avanturistka, ki je poročenemu ljubimcu izkazovala takšno ljubezen, da je ta pomuslil, da si želi resne zveze, ona je bila pa z njim predvsem zaradi tega, ker ni predstavljal grožnje za njeno odgovornost oziroma zakon in otroke? Tako jaz to razumem. Ampak ne vem, kaj je bilo sploh njeno vprašanje.  Kako ga naj odvrne od misli na otroka, da bi lahko dalje uživala v brezskrbnem seksu in ljubimkanju?

Očitno si dokaj zmedena in neodgovorna ženska, avtorica.  Najprej presustvujes s poročenim, potem zanosis z njim kljub temu, da si otroka ne želiš, na koncu pa pljuvaš po komentatorjih, ker se ne znajdejo s tvojo s tvojo sovražno zmedenostjo?

Upam, da prideš k sebi čim prej in se odločiš, kaj sploh delaš s tem moškim.  In zakaj nočeš otroka? No, saj me ne zanima … zaščita obstaja, je moj odgovor.

Jozef834, 29.10.2023 ob 17:52

Recimo, nehaš štepat za lase privlečene zgodbice, ker me pustijo hladnega.

Zakaj bi bila to izmišljena zgodba? Eni glavo v pesek tišite kot, da je življenje eno samo cvetoče polje. Sto ljudi, sto zgodb.

pa kaj hočete? Ena piše, da je naredila splav ker ni hotel otroka.

Ti pišeš da je bil vesel ob novici nosečnosti…

Cudno…caka,da zena sprozi locitev..hahaha…ja cudno je

Ročno zategniti. Malo ste razpuščeni odgovornost je na psu. Malo razmišljajte. Ne na prvo žogo. Homu sapiens.  Ta razmišlja. Glavo imaš zato , da misliš, ne zato, da nosiš ruto.

Dej ne nakladaj!

Čez čist mal cajta bo napumpal drugo, ti se boš pa sekirala, al kaj?

Fukaj dalje samo z vezanimi, da boš mela bolj mir….

Neuma si ti, če greš dedcu govorit da si “mogoče” noseča.

Glede na to, da otroka nočeš, verjetno uporabljata zaščito? Če jo, potem kljub vsem simptomom 95% nisi noseča in si res kura, da mu to govoriš. Če je ne, potem si pa itak kura na kvadrat.

Se zapleteš z poročenim in še domnevno zanosiš.

Pri tebi veliko stvari v glavi ne štima ali si pa zelo naivna v narekovajih???

A si zaljubljena, koliko časa sta skupaj? Vse je odvisno tudi koliko si stara, imaš službo… Moje mnenje, kdor vara, vara večkrat…. Odločitev je tvoja…. Otrok v taki situaciji? Ne vem kaj bi naredila v tvoji situaciji, časa imaš 10 tednov da razmisliš….. Upam da boš pretehtala kaj ti pomeni moški in se nato odloči. 😊

čudno, 29.10.2023 ob 17:57

jbttt ste bogiiii. Namesto pomagat vsi hitro pisat da je provokacija. Ma zalette se nekam resno

Ne vem, kaj se cmeris tule gor?

Odrasla oseba si in sama odločaš kaj boš naredila. Telo je tvoje. Če ti gre ljubimec že zdaj na živce in si ne želiš vajinega otroka je bolje, da se tako spraviš abortirat. Že tako je preveč zanemarjenih in nezaželenih otrok na tem svetu.

Ja pejt delat splav.

Kaj se petljaš s poročenimi moškimi kot prvo?

Kaj te briga kaj on hoče? Itak bo tebe tudi zamenjal za drugo čez nekaj časa. Boh pomagej ene pa res nimate 5 možganskih celic

prvo ne vem.kaj delas z njim a druzga ne mores najt …seksas nezascitena otrok si ne zelis,….kdo je tu neodgovoren… on pa si ocitno zeli otrok, se pravi kaj dela s tabo kisi jih ne zelis,…a vidva se kdaj pogovarjata ali sam seksata in to je to zdaj naj pa mi te zgodbe poslusamo……za custva pa ocitno se nisi slisala saj ni zaznati da jih kakorkoli do njega imas,..zakaj potrm delas otroke z njim

Bednik, ki se se locit ne zna/noce, je sposoben izbrati ime za otroka oz otroke?! Super kjut zgodbica… ce slucajno ni, pol pac naredi kar moras, ker od njega tak nic ne bo. Ocitno.

čudno, 29.10.2023 ob 17:49

Dobivam se s poročenim tipom, čaka, da žena sproži ločitev.
Čakam naslednji teden, da naredim test, a se mi pojavljajo simptomi. Slabo spim, po enem kozarcu vina mi je slabo, vrti se mi občasno, pogosto lulam, boli me trebuh.

To sem mu povedala in sva se skregala, ker bi sama rada splav. On pa nikakor. Da bo pospešil ločitev in bova šla skupaj živeti. Dobesedno noče slišati za splav. Izbral je imena za otroke od kar sem mu povedala in take neumnosti. Kaj naj naredim? Je njegov odziv normalen? Naj povem, da iz zakona nima niti enega otroka.

Ne ti nisi normalna,ko se spečaš z oženjenjim…

spet tupi glupi komentatorji, otrok je že star tri mesece !

Ta ženska ni normalna oseba.

Ja seveda

New Report

Close