Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek reklamacija – bolj za hec

reklamacija – bolj za hec

Kupila sem straniščno metlico. Ni bila najbolj poceni. Po enem tednu uporabe se je odlomil ročaj.

A si me predstavljate, da jo nesem zamenjat… Sicer mi je smešno, ampak sem vseeno huda.

Naj bo še tako smešno, ampak s temi metlicami je res zlomek. Res so drage (če pogledaš, da je to le plastičen štil z nekaj plastičnimi ščtinami). V Šparu jih imajo po skoraj jurja. ja, a so znoreli. In da se ti potem odlomi ročaj!!!
Kakorkoli, nisi edina.

Odbor za čist WC
:o)))

Jaz bi jo nesla zamenjat – seveda z računom.

Če ti je nerodno, potem samo pomisli, da boš na mesec plačala 4.000,00 SIT za en “drek”… :)))

Jaz imam metlico staro že precej let. Kupila sem jo preko neke posrednice pred kakšnimi 6 – 7 leti (ki so prodajale tudi magične krpice).
Ta metlica ima posodo, v katero se vloži čistilo za školjko. Ob vsaki uporabi metlico rahlo pritisneš v posodo, da se namoči s čistilom in ….
Glede na to, da je refil čistila za to metlico strašansko drag, sem dozirnik, ko je bil prazen, napolnila z navadnim čistilom za WC školjko (kar tisto, poceni od najboljšega soseda).

Res sem plačala za to čudo (se mi zdi – ne vem več točne cene) okoli 6 – 8 tisočakov.
Toda če berem izkušnje o slabi kvaliteti poceni metlic, ki se hitro zlomijo, potem se mi je tale nakup že mnogokrat obrestoval.
Bom pa poskusila najti telefonsko št. posrednice in se bom pozanimala za točno ceno.

Nataša

Kriza. :-))) A ga tolk serjete al si tak hrust? :-)))))

Moja prva je stala 250 SIT in je zdržala dve leti. Potem sem (celo) vrgla stran in kupila tako, ki ima še dodatno ščetko za čiščenje pod robom. Za 500 SIT. Dela že par mesecev.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Ojoj, kako sem se nasmejala. Sem še zdaj čist solzna. Pa le glej, če jo boš reklamirala, da jo boš orenk spucala, ko jo boš nesla nazaj.

Zgleda, da ga močno serjemo. Da moramo potem fejst drgniti.

Če bi jo nesla reklamirat, bi po moje prodajalko kap.

Nesi jo nazaj in reklamiraj – seveda z računom.Prodajalko nima kaj kap zadeti,ker delam z istimi stvarmi,pa so mi nazaj nosili že po par let stare straniščne deske – seveda očiščene nikoli ali pa enkrat na leto – za večje praznike.Wc metlice so drage in kot vsaka druga stvar se ti ne sme kar tako zlomit.Pa dobro opravi!!!

New Report

Close