Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek reklamacija intersport

reklamacija intersport

v ponedeljek se za moža kupila v intersportu pohodne čevlje za 70€,
plačala sem jih z kreditno (zeleno) mercator piko.
sedaj bi jih pa rada zamenjala za kaj drugega ker možu niso ok, vendar tu v NM nimajo nobene pametne izbire.

Zanima me kakšne možnosti imam zahtevati denar oziroma storno plačila z mercator piko, kajti darlnih bonov za ta denar se pri njih ne da dobiti.

lp

Mi še ni padlo na pamet, da bi kupila čevlje, ne da bi jih pomerila.

Načeloma nimaš nobene možnosti. Če so pristaši zadovoljnih strank in dobrih poslovnih običajev, potem ti bodo denar dali.
Če s čevlji ni nič narobe oz. če gre za brezhiben izdelek, je vračilo denarja, pa tudi zamenjava oz. dobropis, dobra volja trgovine.
Če še čevlji ni nič narobe, ne gre za reklamacijo, ampak za vračilo oz. menjavo.

Živjo!
Novembra kupil čevlje za 115 evrov in po 4 mesecih( 2 meseca uporabe zaradi slbih razmer-zima) sem jih nesel nazaj ker so se mi strgali po šivu 2 cm in podplat se mi je odlepil.

Reklamacijo so zavrnili !!

Razlog zavrnitve je bil ta da so čevlji bili oprani in po njihovi logiki zjebani. Rekl so da so se zjebal zrd pranja. in pazi zdej to jz sm cevlje opral 1dan prej prden sm jih nesel nazaj saj nism hotel da bi prinese omazane.

JEBEŠ INTERSPORT IN NJIHOVO LOGIKO !!!

NIKOL VEČ NAM KUPOVAL V INTERSPORTU.

Pejte raj u hervis tm so ful prjazni in mi odobril ze dve reklamacije.

lep pozdrav

Meni so reklamacijo – strgala se mi je jopica- rešili takoj in zelo profi.
Čevljev pa tako ali tako ni priporočljivo pravi v stroju, ker res zgubijo obliko. Je treba kar lepo v lavorček in ročno! 🙂

New Report

Close