reklamacija
V New Yorkerju sem si kupila pred enim mesecem hlače, ki pa so mi razpadle- blago. Cena je bila nekaj manj kot 9.000 sit.
Računa nimam več. Hranim pa še deklaracijo. Ali katera ve koliko možnosti imam, da dobim druge?
Če so v trgovini fer, ti bodo hlače vzeli nazaj oz. reklamirali tudi brez računa.
Pred časom sem imela podoben problem – šlo pa je za Mango. Kupila sem si preveliko št. kavbojk in so mi jih zamenjali brez kakršnih koli komplikacij, kljub temu, da nisem imela računa.
Najbolje, da greš v trgovino in se prijazno pogovoriš s poslovodjo, če ti trgovka ne bo hotela ustreči.
Hm, brez računa bo težko, a jaz bi se vseeno oglasila v trgovini.
Po mojem bo kar težko, saj se bodo zgovarjali na nepravilno vzdrževanje. A poskusit ni greh…
Good luck,
popiKa
Lahko je konfekcijska napaka in mogoče sploh ne bo nobenega problema za zamenjavo. Potrebno je stopiti do trgovine. Izgubiti nimaš kaj.
Nada
Težko.
Ponavadi se brez računa sploh nočejo pogovarjati, ampak bodi vztrajna(zoprne stranke v takih primerih dobijo svoje), samo je težko biti zoprn, ker nam je ponavadi nerodno.
Išči poslovodjo trgovine, prodajalke ti tako ne smejo zamenjati same od sebe.
Reci jim naj jih vzamejo in dajo testirati če mislijo da si jih dala kuhat na 100 stopinj, saj 9.000 sit ni prav poceni za hlače a ne?
Mogoče ti pa uspe,
upam da ti bo!
P.S. V sakem primeru mislim da denarja ne boš nikakor dobila nazaj, zato probaj dobiti vsaj zamenjavo izdelka, to bo šlo lažje.
Pa sporoči kaj bo!
Jutri grem v akcijo!
Hvala!
Če se ne motim sem enkrat brala v Delničarju, da mora dobra trgovina v vsakem primeru upoštevati reklamacijo tudi, če nimaš računa.
Res, mislim, da nimaš kaj izgubiti; nastopi mirno in odločno. LP
Forum je zaprt za komentiranje.