Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Remifemin

Remifemin

Tudi jaz prihajam v meno. Ker me obliva, bi si nabavila Remifemin tablete.Obstajajo navadne in plus.
Jih je katera jemala ? Plus se dobi samo v tujini, pri nas imajo samo navadne.
Bi bila katera zainteresirana za nakup iz tujine, da si delimo stroške poštnine ?

Meni ni pomagal, toplo pa priporočam Maco

lp

Tud meni ni pomagal, sedaj sem na Anqeliku- hormonske tablete. Pa me je ful strah stranskih učinkov.
Kaj si morem, drugač bom znorela.

Meni zelo pomaga, ga pa jemljem več kot je napisano (jemljem 2×2 tabl).

Če sem prav pogledala, v bistvu Remifemin plus vsebuje le 1 mg cimicifuge+ 0,25 mg izvlečka šentjanževke, medtem ko Remifemin vsebuje 2,5 mg cimicifuge.
Je pa cena 200 tbl Remifemina v tujini toliko, kot je pri nas škatlica s 60 tabletami, tako da se definitivno splača naročiti v tujini.
Avtorica, objavi svoj mail naslov, da kontaktirava. Sem zainteresirana.

Piši mi prosim na novsco61@gmail.com.

Zaradi mene po operaciji sem pri 40tih začela jemati najprej Remifemin – ni pomagal, nato Remifemin plus – super. Kot ne bi bilo nič. Zdaj, po dveh letih še vedno jemljem eno na dan, prej dve in se počutim odlično! Kupim jih v Grazu, kamor grem enkrat na mesec in jih lahko vzamem še za koga.

Nima samo 1mg cimicifuge; na škatlici piše: suh ekstrakt iz cimicifuge (6 – 11 : 1) 2,5 – 5mg – Remifemin plus

To bi bilo super, če bi lahko vzela še zame. Se mi lahko prosim oglasiš na zgornji mail ?

Podatek sem dobila tule:http://www.schaper-bruemmer.com/en/dokumente/gebrauchsinformationen/GI_Remifemin_plus.pdf

Pijem jih 4 leta. Se dobro počutim proti prej. Tisti Blaževi žegni brez recepta pa mi niso nič pomagali.
Ne razmišljam o stranskih učinkih, upam da jih ne bo.

Jaz hormonskih ne smem, zato bi probala kaj drugega.

New Report

Close