Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Renault Koleos

Renault Koleos

Z možem razmišljava o nakupu omenjenega avtomobila, novega.
Ga ima kdo, kakšne so vaše izkušnje? Je avto prostoren, imava tri male otroke.

hvala za izkušnje

druga varianta pa je volkswagen passat, star model imamo že sedaj, kupila bi pa novega

Za ta denar Volvo, trenutno imajo razprodajo nekaterih modelov in so cene res hude. Avto pa x-krat bolšji kot Passat ali Renault.

Volvo nama niso všeč

evo saloni so itak zaprti, tako da ne bo nič ne s probno vožnjo….

je v sloveniji sploh mogoče trenutno kupiti nov avto, katastrofa

Škoda, ker ponudba trenutno je top. Evo, meni pa razni VW in Renoji ne potegnejo, preveč te šare je po cestah.

Škoda, ker ponudba trenutno je top. Evo, meni pa razni VW in Renoji ne potegnejo, preveč te šare je po cestah.
[/quote]

Glej s praktične strani: Več kot jih je na cesti, ceneje jih je vzdrževati.

Nekako ti in tvoj novi avto nista glavna tema, ker Slovenije s tvojim nakupom ne boš rešil. Zdaj so pomembne druge, bolj pomembne stvari.

Glej s praktične strani: Več kot jih je na cesti, ceneje jih je vzdrževati.
[/quote]

Odvisno…. večkrat na servisu za mali denar ali manjkrat za nekaj večji? Kaj je bolje? Ravno Passat je v tem tednu bil v eni raziskavi med zadnjimi po zanesljivosti v svojem razredu. Renault pa ima glede tega tako svoj sloves (ki pa se je mogoče spremenil ??).
Mene Volvo ni razočaral, so sedaj sem imel 3, vsi kupljeni novi, skupno prevoženih preko 600.000 km brez problemov.

Nevem, kaj je z renojem narobe. Sedaj imam že petega novega. Prvega sem kupil katrco. Nikoli popravljal.Kupo sem jo leta 80. Leta 90 sem vzel petko. Leta 2000 sem vzel senika. Leta 2010 sem vzel koleosa in vlani novega kadjarja. Ta bo verjetno zaden. Ne bom več menjeval. Pa na nobenem nisem imel prek sto tisoč. pa razen servisa nobenega popravila. Razen gume in premze, to je pa tak stalnica. Tako, da reno ni tako slab material. Če se vam pa ne dopade, ker je bol cenen avto je pa drugo.

Še vredu, da je nov model koleosa že malo bolj privlačen, ker stari model je tak grd in neprivlačen in ni čudno, da jih nikjer ne zasledim več na cestah…
In Renault bi bil za vas dobra opcija?
Sem jih imel par in nikoli več Renaulta, izdelava katastrofa, ceneni materiali v notranjosti, v elektroniki (sagem) so v pamtiveku… Zelo nakičeni s cenenimi materiali (zunanjost), govora je o krom dodatkih… Glej še bi lahko našteval…
Mnogi pravijo o Volvu, ja vzemite rajši kakšnega Volva, ker je 100krat bolj kvalitetno izdelan…

Sharan za 19.990 EUR?

Odvisno…. večkrat na servisu za mali denar ali manjkrat za nekaj večji? Kaj je bolje? Ravno Passat je v tem tednu bil v eni raziskavi med zadnjimi po zanesljivosti v svojem razredu. Renault pa ima glede tega tako svoj sloves (ki pa se je mogoče spremenil ??).
Mene Volvo ni razočaral, so sedaj sem imel 3, vsi kupljeni novi, skupno prevoženih preko 600.000 km brez problemov.
[/quote]

Nisem govoril o kvaliteti vozila, ampak o ceni servisa. Če je nekaterih vozil veliko na cesti, je veliko tudi mehanikov, ki jih znajo popraviti, zato večja konkurenca, zato nižje cene.
Drži pa, da med Volvom in Renault-om velika razlika.

Pa vi se zavedate da je to dvignjen in napihnjen megane? Se vam zdi megane dovolj prostoren za družinski avto za 5 oseb?

Ja kakšne pa kvasiš ti? Poglej si malo specifikacije

Če ne kupujete ravno modela, ki je prišel ven, se pojdite malo po rabljenih sprehodit. Renault 20 let in nikoli več…kako so zjahana 3 leta stara vozila z 150k kilometri. Ja Renault do 100K km še gre, potem je pa samo še za v prešo.

Prostoren in udoben totalno, spredaj in zadaj. Prtljažnik bi lahko bil večji. Vožnja izredno prijetna. Na materiale in izdelavo za zdaj nimam pripomb. Linija Paris initiale pomeni se odlično opremo. Bose, 12 zvočnikov super sound. Zadovoljen.

New Report

Close