Renault Koleos
Glej s praktične strani: Več kot jih je na cesti, ceneje jih je vzdrževati.
[/quote]
Odvisno…. večkrat na servisu za mali denar ali manjkrat za nekaj večji? Kaj je bolje? Ravno Passat je v tem tednu bil v eni raziskavi med zadnjimi po zanesljivosti v svojem razredu. Renault pa ima glede tega tako svoj sloves (ki pa se je mogoče spremenil ??).
Mene Volvo ni razočaral, so sedaj sem imel 3, vsi kupljeni novi, skupno prevoženih preko 600.000 km brez problemov.
Nevem, kaj je z renojem narobe. Sedaj imam že petega novega. Prvega sem kupil katrco. Nikoli popravljal.Kupo sem jo leta 80. Leta 90 sem vzel petko. Leta 2000 sem vzel senika. Leta 2010 sem vzel koleosa in vlani novega kadjarja. Ta bo verjetno zaden. Ne bom več menjeval. Pa na nobenem nisem imel prek sto tisoč. pa razen servisa nobenega popravila. Razen gume in premze, to je pa tak stalnica. Tako, da reno ni tako slab material. Če se vam pa ne dopade, ker je bol cenen avto je pa drugo.
Še vredu, da je nov model koleosa že malo bolj privlačen, ker stari model je tak grd in neprivlačen in ni čudno, da jih nikjer ne zasledim več na cestah…
In Renault bi bil za vas dobra opcija?
Sem jih imel par in nikoli več Renaulta, izdelava katastrofa, ceneni materiali v notranjosti, v elektroniki (sagem) so v pamtiveku… Zelo nakičeni s cenenimi materiali (zunanjost), govora je o krom dodatkih… Glej še bi lahko našteval…
Mnogi pravijo o Volvu, ja vzemite rajši kakšnega Volva, ker je 100krat bolj kvalitetno izdelan…
Odvisno…. večkrat na servisu za mali denar ali manjkrat za nekaj večji? Kaj je bolje? Ravno Passat je v tem tednu bil v eni raziskavi med zadnjimi po zanesljivosti v svojem razredu. Renault pa ima glede tega tako svoj sloves (ki pa se je mogoče spremenil ??).
Mene Volvo ni razočaral, so sedaj sem imel 3, vsi kupljeni novi, skupno prevoženih preko 600.000 km brez problemov.
[/quote]
Nisem govoril o kvaliteti vozila, ampak o ceni servisa. Če je nekaterih vozil veliko na cesti, je veliko tudi mehanikov, ki jih znajo popraviti, zato večja konkurenca, zato nižje cene.
Drži pa, da med Volvom in Renault-om velika razlika.