Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Renault megane-Peugeot 307

Renault megane-Peugeot 307

eno vprašanje za vse poznavalce (ker sam pač to nisem):

primerjava Renault Megane coupe-cabriolet 2.0 ali Peugeot 307 CC 2.0? zanima me vse, kaj je je dobro pri enem, kaj pri drugem in v končni liniji tudi katerega bi vi, če bi se odločali za to, kupili.

hvala za vsa mnenja!

LP

Igor

Neumen odgovor, ampak: Peugeot 307 CC 2.0, ker mi je preprosto bolj usec:) Z dieselsim motorjem pa se posebi:)

no pošteno 🙂 zakaj pa ravno diesel?

a ima kdo še kakšno bolj utemeljeno mnenje?

Zaradi porabe:) Meni prav pride moj diesel, glede na to koliko se vozim:) Govorila sem v mojem primeru.

Ali sem kaj zgrešil? Kolikor jaz vem peugeot 307 CC (še) nima dizla, o tem se lahko prepričate tudi na http://www.peugeot.si. Ima pa dva 2,0-litrska bencinska motorja (in enega 1,6-litrskega).
Se mi zdi, da nekdo nima kaj početi, pa to počne na tem forumu …

madona se razburjamo brezveze:). tecnobo sproscaj kje drugje. ze tako je bil moj odgovor prej hec, kot kaj drugega. torej, ko vidis moj nick, ne beri, da ne bos prevec zivcen:)
rekla, sem da je diesel zame, ker veliko prevozim. pa da bi si izbrala raje p307, ker ga tudi sama vozim ( sicer karavana diesla seveda).
ocitno narobe interpretiras…

madona so eni tecni…

mogoce sem se se jaz narobe izrazila.
da se popravim za tecnobe: Peugeot 307 CC, ker mi je preprosto bolj usec.
sicer pa z diselsim motorjem ( ko bo in ce bo:)

prav smesno no:)

Mislim da je eden argument za Renaulta cena, sploh če vzameš varianto z 1,6 litrskim motorjem, kar je za cabrioleta dovolj, pa tudi za coupeja, razen če želiš pravi športni avto.
Renaultu v prid gre tudi steklena streha, sicer pa je meni oblikovno bolj všeč Peugeot…

Maki,
pri 2.0 motorjih je cena pribl. ista če že ni megane nekoliko dražji…
a misliš da bi bil 1.6 dovolj?

kaj pa glede tehnike/kvarljivosti/kvalitete motorja kakšno se vam zdi razmerje?

New Report

Close