Renault servis
Jaz pa pravim, in tega mnenja nikdar in tudi pod razno ne bom spremenila, da sem pošteno zasovražila znamko Renault najprej prav zaradi tega servisa. Piko na i pa je dal še servis Kalan trade v Medvodah.
Edini, ki mi je uspel odpraviti majhno, čeprav zelo motočo napako, pa je bil Renaultov servis na Vodovodni v Ljubljani. Napako so mi odpravili hitro, zastonj (čeprav je avto bil že izven garancijskega roka – zaradi prej navedenih dveh servisov) in z polno mero prijaznosti in razumevanja. Še vedno sem jim hvaležna, čeprav že nekaj let ne vozim več te znamke.
Kalan trade pa je še celo uspel tisti dan, ko sem ga k njim pripeljala na popravilo, napraviti z mojim avtom “samo” 68 km…
Sedaj še več kot 4 leta nimam več Renaulta in NIKDAR in NIKOLI VEČ ga tudi ne bom kupila. Zame ne obstaja več ta znamka avtomobila prav zaradi zgoraj navedenih dveh servisov. Žal so mislili, da sem neumna, ker sem takrat bila še zelo mlada, pa še “baba” za povrh. Ja, “baba” sem, neumna pa mislim, da še zdaleč nisem.
moj clio je v petem letu, 61.000 km, redno servisiran Kranj Labore…..do sedaj vse OK (trkam na les);
clio moje sestre, 200.000 km, 8 let, redno srevisiran Kranj Labore…do sedaj vse OK…..
Moj naslednji avto bo novi megane….kupljen na Laborah in tam tudi servisiran (nekje sredi leta se bo to zgodilo), jaz znamke ne zamenjam….
vesna…mislim, da je to čisto odvisno….moja prijateljica in njen mož sta ne vem kako dolgo čakala ne vem kakšnega super pasata….po enem letu sta ga prodala…ves čas je bilo nekaj narobe;
moja sodelavka kupila novega golfa (štirico)….po letu in pol prodala…..več je bil na servisu kot doma v garaži…
ne vem no…jaz ne bi poslploševala kar tako vsevprek…
lp
Mogoče zato, ker delaš reklamo za ta servis. S servisi je pa na splošno tako kot z vsem ostalim. Enemu je ta servis v redu, drugemu drugi servis, tretjemu tretji …. A gremo še na znamke avtomobilov? Isto! Kakšno drugo področje? Isto! Sam imam Renaulta in servis opravljajo v Avto hiši Moste na Kajuhovi. Čeprav je tam sedaj Opel, oni še vedno servisirajo Renaulte in do sedaj nisem slišal nič slabega. Torej? Moj nasvet je – kjer ste zadovoljni, tam ostanite, pa naj bo to servis, pekarna, gostilna, čistilnica ali ne vem kaj še.
svojega renoja sem servisiral redno pri Pleškotu in moram rect da sem bil zelo zadovoljen. Sem ga pa prej enkrat h Kalanu peljal, ampak moram priznat da nisem bil zadovoljen. Pa sej ne gre za materjal ki stane povsod priblizno enako, temvec za delovne ure. Nekje jih je vec, nekje manj.. In pri Kalanu se mi zdi da jih je bilo za opravljeno storitev prevec…
lp
wwwzgajner.si
po mnenju mnogih se trudijo biti najboljši!
po mojem tudi so!!