RES DOBER FRIZER, KJE?
Imam dolge lase in jih želim postriči na paž frizuro. Prebiram na netu, kako je pomembna barva las, leta in oblika obraza… Sedanja frizerka mi ne za svetovati ampak vedno naredi tisto,kar ji sama rečem.
Težave imam tudi, kako kratke lase spredaj naj imam. Ene jih imajo dolge,do obrvi, druge nad obrvmi, nimam pojma kako naj jih povem kaj želim, ker ne vem kaj bi mi pristajalo.
Kak nasvet?
Da ne bom nesramna ali žaljiva, bom le povedala, da sem pri Pepelki (BS3) bila enkrat in nobenkrat več……….niti v sanjah…
Zame je dober frizer v salonu Ferrar. Svetuje in pove kaj osebi pristaja, jasno in glasno tudi pove, če komu kaj ne pristaja…
Glede striženja na klasični paž, pa naj ne bi imela težav, saj to obvladajo vsi frizerji, bodi pa pozorna na to, da so ‘frufrujčki’ zelo zelo zahtevna stvar, da potem moraš kar naprej k frizerju in da, kar je najbolj pomembno za moje pojme frufru paše izredno majhnem {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} žensk, sploh pa zato, ker če imaš frufru, moraš lase prati vsak dan, sicer so videti grdo, če visijo mastni lasje na obrazu…
Ravno danes sem koristila kupon za barvanje v salonu Mihov svet pričesk, ki sem ga kupila na Kolektivi prejšnji teden. Pri njih sem bila prvič in zagotovo se še vrnem, ker so res super. Strokovni, prijazni, odlično sem se počutila, in seveda tudi cena na koncu zaradi kupona je bila super. Ne vem sicer imena fanta, ki me je friziral, ampak vse pohvale!