Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek res dobra krema za celjenje brazgotin – katera?!

res dobra krema za celjenje brazgotin – katera?!

DMSO + MSM. Prvo naročiš v isti trgovini kot lugolovo raztopino, drugo pa že veste kje. Prvo se razredči z vodo na 70 ali 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, drugo se raztopi v tem in se maže.
MSM ni le mineral za gripo, temveč tudi za lepoto. Dobi pa se ga ravno iz DMSO.
Oboje za obnavljanje kolagena in proti bolečinam vseh vrst.

Zdravo, mene pa zanima, za kateri koncentrat točno gre?

Lp

Lahko meni

Hvala,lp

Kje ste imela brazgotino, da jo je ta krema prekrila? Hvala

Če jo 20 let uporabljaš…..pol ni to najboljša stvar…! 20 let? Če bi delovalo … 20 let ! Halo…””!!

Odgovor na objavo uporabnika
marjetk1234, 16.08.2017 ob 17:06

Se opravučujem, ker nisem do sedaj pogledala, če je kdo odgovoril. To je v bistvu švedska grenčica , ki jo delajo po receptu Marije Treben. Dobi se jo v lekarnah, Sanolaborjih in verjetno še kje. Jaz sem naročila koncetrat v Avtriji, ki je precej drugačen kot so pripravki, ki jih prodajajo pri nas. Ima močnejši vonj in okus in zato verjetno tudi deluje drugače kot to kar prodajajo pri nas. Zadeva je tudi precej dražja, vendar preverjeno deluje na brazgotinah, bolečinah v ušesu, glavobolu, želodčnih težavah,sinusih…..Uporabljam jo že 20 let in res deluje. Pri starih brazgotinah je pač treba biti vztrajen 2-3 mesece in rezultati sigurno so. Sicer pa to lahko preberete v njeni knjigi Zdravje iz božje lekarne.

20 let,,pa se kar nedeluje

Me zanima

Hvala in lp, A

Kako lahko silikon deluje na že zaceljene brazgotine? Za brazgotine je laser pa nekje sem brala, da lahko vbrizgajo steroid? Dejansko si ne predstavljam, kako lahko ena taka krema ali obliž deluje, ko se koža že obnovi. Drugače baje lahko pomagajo retinoli, samo meni niso ful pa ne da se mi mazat skoz s tem, če ne vidim rezulatov takoj.

Pozdravljeni, zanima me krema za brazgotine

bedaki spet pišejo bedarije. jaz  vem za zadevo ki je najboljša na svetu in je to tudi dokazano z tistočerimi študijami. ne bom ti pa kar tako to povedal. oz sploh ti e bom povedal, ker jaz zastonj teh info ne dajem, če ti bom pa rekel za denar boš pa javkala da izkisljujjem ali delam na črno. nič od tega, reziltat je ta da ti povedal ne bom ti pa se maži s komer češ itak ljudi ne maram, sam živali

Zgoraj imaš nešteto reklam za navadna jajca.

V resnici moraš vsako brazgotino po rezu omejiti z obliži, ki brazgotine ne razvlečejo.  Brazgotino lahko prelepiš tudi z navadnim medicinskim samolepilnim trakom.  Trak lepiš vsaj 1 mesec, lahko tudi več.  Pod tem trakom namreč koža ne diha, obenem pa se brazgotina ne razvleče,  in posledično je brazgotina mehka in voljna, obenem pa se ne zadebeli.  Šele po 2 mesecih, ko je proces rasti novih celic, kože končan, lahko odstraniš obliž in mažeš brazgotino.

Z navadno maščobo, pomembno pa masiranje, da ne pride do izbokline.

Mislim da je bil Contratubeks.

Ogromna brazgotina je postala skoraj nevidna.

Tudi jaz imam rada živali in jim pomagam. Pohvalno od tebe. Samo gospa je prosila za sebe. Ce ti ni za pomagati,niti ne delaj bedaka iz sebe. Žal.

Vse pohvale pa za živali

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7809, 21.10.2024 ob 21:07

bedaki spet pišejo bedarije. jaz  vem za zadevo ki je najboljša na svetu in je to tudi dokazano z tistočerimi študijami. ne bom ti pa kar tako to povedal. oz sploh ti e bom povedal, ker jaz zastonj teh info ne dajem, če ti bom pa rekel za denar boš pa javkala da izkisljujjem ali delam na črno. nič od tega, reziltat je ta da ti povedal ne bom ti pa se maži s komer češ itak ljudi ne maram, sam živali

New Report

Close