Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek RES DOBRA VEDEŽEVALKA/VEDEŽEVALEC

RES DOBRA VEDEŽEVALKA/VEDEŽEVALEC

Vem, da so podobne teme na tem forumu že bile. Ampak od takrat je minilo že nekaj časa in stvari so se morda spremenile. Zanima me torej, kdo je po mnenju tistih, ki imate s tem izkušnje, v Sloveniji res dober na področju vedeževanja – lahko na 090 ali pa osebno ali prek elektronske pošte. Z res dober seveda mislim, da pravilno napove prihodnost, ne da si kar nekaj izmišljuje ali pa napoveduje po liniji največje verjetnosti. Pa da, če dela na 090, ne nateguje brez veze oz. po možnosti ne zaračunava že odzivnika s tisto nadležno muziko.

Tisti, ki se vam zdi ta tema trapasta, jo mirno preskočite in ne zgubljajte svojega dragocenega časa z njo.

Na primorskem je bil nekaj časa en zelo dober vedeževalec, vendar se žal ne spomnim njegovega imena. Mogoče se ga bo kdo drug.

Ne vem, če še dela, ampak pred leti so zelo hvalili Anico iz Bele Krajine, ki vedežuje iz jajca. Glede kontakta so bili vsi zelo skrivnostni. Dobra je bila tudi gospa iz Cerkelj, mislim, da je bila Mira.

Odgovor na objavo uporabnika
Če še, 27.06.2024 ob 13:47

Ne vem, če še dela, ampak pred leti so zelo hvalili Anico iz Bele Krajine, ki vedežuje iz jajca. Glede kontakta so bili vsi zelo skrivnostni. Dobra je bila tudi gospa iz Cerkelj, mislim, da je bila Mira.

Hvala.

Jaz sem. Sem kar dobra. Pustite vprašanje in vam odgovorim. Imam konjsko intuicijo. Super sem glede seksualnih dilem in varanov. Živim na Dolenjskem blizu cvičkolandije in Trebnjega. Imam svojih 69 let.

Baba vangga, 27.06.2024 ob 14:41

Jaz sem. Sem kar dobra. Pustite vprašanje in vam odgovorim. Imam konjsko intuicijo. Super sem glede seksualnih dilem in varanov. Živim na Dolenjskem blizu cvičkolandije in Trebnjega. Imam svojih 69 let.

ti si ena obična prasica, ki jo je pustil mož po komaj  letu od ohceta.

prasička, ki je varanje podedovala, moža vzela iz matematika, ženska, ki napihuje svojo gmotno stanje, čeprav so daleč od tega, da bi njen ati bil težki privatnik, ded pač preživlja mezimico, ki da ni dobila papka še danes ne bi imela ne hiše ne otroka-no ja karte kažejoo, da je otrok od prijatelja, ker je mož neploden

Zgoraj se je javil polpismen psihopat, ki vse verjame.

1. Sem moški iz Štajerske. Imam 37 let.

2. No comment.

3. Mon smrdi.

Baba vangga, 27.06.2024 ob 14:53

Zgoraj se je javil polpismen psihopat, ki vse verjame.

1. Sem moški iz Štajerske. Imam 37 let.

2. No comment.

3. Mon smrdi.

Da nisi potem vedeževalec Blaž …

Pravilno napove prihodnost? Hahahaha. Vedeževanje poteka na podlagi intuicije obnašanja človeka pred tabo, lastnih izkušenj in sestavljanja zgodbic iz pripomočkov, pa naj bodo to karte, krogla, rune ali kaj tretjega.

Anonimno 2596, 27.06.2024 ob 15:19

Pravilno napove prihodnost? Hahahaha. Vedeževanje poteka na podlagi intuicije obnašanja človeka pred tabo, lastnih izkušenj in sestavljanja zgodbic iz pripomočkov, pa naj bodo to karte, krogla, rune ali kaj tretjega.

Kaj pa naj bi pomenilo: “na podlagi intuicije obnašanja človeka pred tabo”?

NapovedPrihodnosti, 27.06.2024 ob 15:21

Kaj pa naj bi pomenilo: “na podlagi intuicije obnašanja človeka pred tabo”?

Vedeževalec opazuje in posluša mikroreakcije spraševalca in se potem odloča. Tega niso vsi sposobni. Ljudje, ki to najbolj obvladajo, so ali zelo visoko ali zelo nizko na spektru empatije.

Anonimno 2596, 27.06.2024 ob 15:26

Vedeževalec opazuje in posluša mikroreakcije spraševalca in se potem odloča. Tega niso vsi sposobni. Ljudje, ki to najbolj obvladajo, so ali zelo visoko ali zelo nizko na spektru empatije.

Mnogi vedežujejo po telefonu. Kako pa vidijo mikroreakcije?

Ja iz glasu no. Če po smsih pa iz načina odgovorov. Pa sploh ni težko zadet, ker je 50/50 možnosti. Pa ne se slepit. Tisti, ki so jim vse zadeli so imeli ful preprosta vprašanja, v glavnem o ljubezni. To je najlažje zadet.

Anonimno 2596, 27.06.2024 ob 15:36

Ja iz glasu no. Če po smsih pa iz načina odgovorov. Pa sploh ni težko zadet, ker je 50/50 možnosti. Pa ne se slepit. Tisti, ki so jim vse zadeli so imeli ful preprosta vprašanja, v glavnem o ljubezni. To je najlažje zadet.

Že spet ti.

Spelji e spaka že iz MONA več se ukvarjaj z otrokom čigar očetovstvo je vprašaljivo!!! Mogoče te bo klicala kdaj Mama., ker mamo leta si sfalila.

Ni nujno, da po SMS pošlješ odgovor. Lahko samo datum rojstva in vprašanje. Pa eni že odgovorijo.

NapovedPrihodnosti, 27.06.2024 ob 17:03

Ni nujno, da po SMS pošlješ odgovor. Lahko samo datum rojstva in vprašanje. Pa eni že odgovorijo.

Ja, saj. In vem točno kaj napisat, da bo nadaljevanje. Po eni strani je to čista komerciala, po drugi strani pa dobiš lahko navdih kako naprej. Včasih, če ni nobenega drugega, vedeževanje pomaga. Hočem pa rečt, da ni nikogar, ki “pravilno napove prihodnost”. Vedeževanje bi moralo biti tretirano kot posvet oziroma pogovor s pomočjo pripomočkov in nič drugače.

SEVEDA, 27.06.2024 ob 15:41

Že spet ti.

Spelji e spaka že iz MONA več se ukvarjaj z otrokom čigar očetovstvo je vprašaljivo!!! Mogoče te bo klicala kdaj Mama., ker mamo leta si sfalila.

Karte pravijo, da ti intuicija ne deluje in da si sfalila, kdo piše. Briga mene mama leta, otrok nimam.

Pol bi pa jaz imela eno vprašanje, če lahko za sebe

Ko tole berem, mi je zal, da sem prevec postena…ce ne bi bila, bi lahko lepo sluzila na vas..saj ne mores verjet…zemlja je ravna

New Report

Close