Res je…..
Ma men je zadnjič poču film…. leteči štart… pizda pol pa tist kranjčan 🙂 mečkal ko drista, ne moreš prehitet… sam pol k sem skor glihal ograjo.. sem se en mal usral hehehehehe in sem res pol pelu naprej normalno :))) Mulca sta zadi tulila… to .. še še, žena zelena ko kreda… madona, če bom še kdaj probaval.. bom not sam.. pa cesta bo sigurno frej 🙂 Veš kaj me je presenetilo? To da je asfalt tolk gladek. No vsaj na tem ovinku 🙂 Tko da…. do naslednjega treninga….. voljno :))) Aja, dirka Sorica’02 bo 1. septembra, kakšno stvar pa lahko prebereš tudi na strani organizatorja http://www.bencin-adrenalin.com/sorica/
Tolko, čau, pa kej kmalu spet nasvidenje, da pogledava tvoje… dirke :)))
hehehehehe… no sej sem vedu… da boš skontal :)))) Ma ta klinc me je prehitel… veš kje… nekje pred Opatijo, potem sem jest njega nazaj na meji v Jelšanah in klinc je peljal za mano do Ilirske…. no pol sem ga pa vidu, je šel frajer kar za mano čez Knežak. Ampak, moram rečt, da je tip verjetno že kdaj peljal tam čez, ker… hehehehehe… je bila to zasledovalna dirka 🙂 Zamisli… v tistem spodnjem Jerebovem ovinku smo bli vštric kranjčan jest in zadi esterajhar… hudič, dober da ni blo koga nasprot :))))
Ej, hvala za link na Sorico, lahko ti pa povem, da me ne bo, ker bom še zadnji dan na moru, naslednjega imam pa prvi šolski dan spet po 17 letih.
( jebobohmajkuupičkudajejebo, komaj sem se malo oddahnil od šole, pa jo imam spet na grbi)
Brus je aktivno prisoten le še ta teden, naslednji je že bolj zmeden in tak na pol pol, pol se pa itak ne vidmo do 9 septembra, ko bo pa že čez par dni naš žur.
Se pravi najprej fade to black, nato pa kar live action…..
no sej niti nisem pričakoval, da se boš pojavil sem gor 🙂 ker dva taka izleta v 14 dneh.. pa oba v isti konec sta skor nesmiselna… no če boš 14. šel tuki čez v Bohinj, potem boš lahko stestiral tud to progo :))))
Jani ma šolo ponovno na grbi že nekaj let… majkujebojebomajku… tastarejši gre v 6. tamlajši v 3. jest pa v 1. Kaj bo pestro :)))))
Najprej o Esterajharjih……zmedel me je prvi del besede, ki sem jo prebral le do Ester. In seveda, takoj imel kako babo pred očmi. :))))))..pol sem pa mislil, da Ester pač neki rajha, al pa kdo njo in sem si ražložil, da je to v kaki lokalščini…..Kurbir. (ma sej, nisem dost falil )
Zdej pa še cesta.
Spolzka je v p.m., vedno in cela, to pa bojda zaradi preveč apnenca v pesku iz naših krajev, ki ga dodajajo asfaltu in se ta preveč topi in rata klizav, predvsem v mokrem…..
Kar se pa tiče zasledovalne dirke…..jaz komaj čakam, da se mi kak tak napopa na zadek ali me prehiti, po možnosti z obilno konjušnico, da ga potem z večjim užitkom deklasiram in demoraliziram na kakšnem vstopu v ovinek ali pospeševanju tam, kjer on prične zavirat….uffff….gušt :))))
Sem pa enkrat tako z enim yugičem….za dol….in se ga nisem mogel otrest….mi je kar sledil…..nakar sem v enem ovinku zagledal na rokavu njegove srajce tist nepriljubljen znak…REPUBLIKA SLOVENIJA::::..MNZ ::::POLICIJA::::::PIZDA, je bil cajo, ki je šel na šiht….pa n’kol ne veš, al uživa…….al voha…….