Res je…..
Najprej, glede Sorice……se ne branim mal vaje in testiranja, sploh če bo srečanje in lahko še koga zraven poplašim…..
Kar se pa tiče dveh izletov v roku 14 dni….meni to ne predstavlja glih kako oviro. Namreč, s taščo, tastom, bratom od žene in njegovo fračo gremo že čez 7 dni, torej 21 septembra na izlet na Jezersko, Češko kočo in še neke tamkajšnje destinacije…..
Sem zelo navijal, da bi ta izlet nardili v nedeljo, 22, po našmu srečanju, pa žlahta ni za nedeljsko stvar, baje da bi bili zjebani v ponedeljek. Šit, jaz pa računal na celonočni “izhod”, pa še kar tam nek bi jih počakal……
Sicer pa ne vem, kako bi po taki “nočni” plezal do češke….po kolenih, bržčas….
Na, za take destinacije, okol Češke koče ravno nisi primeren, da bi se po celonočnem … žuranju, ubadal še z gorskimi reševalci 🙂 Je tura prehuda 🙂
Za take primere predlagam izlet v Bohinjske planine… Planina Jezero, Pl. Blato… tam okol… in.. verjemi, se nadihaš svežega zraka, nahodiš in nagledaš lepot…. res priporočljivo… za easy variante 🙂
Mi smo jih lansko leto prehodili vse in… super 🙂 Še najlepšo turo smo meli.. iz Bohinja…. planina Blato z avtom.. potem pa na planino Jezero, Črno jezero – Koča pri sedmerih jezerih – planina Ovčereja in nazaj planina Blato… hoje za 6 ur… res luštne ne zmatrane, veliko lepih razgledov in veliko… užitkov.. zato toplo priporočam 🙂 mi smo šli z otroki, tko da.. tud z njimi ni glih problem, samo so bli pa pol na koncu zmatrani 🙂
O šit 🙂 sem zapletel tale odgovor.. ampak, res, je bil krasen izlet 🙂 Torej.. če rabiš vodnika.. evo mene 🙂 najprej en GHD do Bohinja, pol mal rally do planine Blato, mal hoje in nazaj easy varianta vožnje do prve oštarije da se človek podpre :))))
Mater.. tolk danes nisem cel dan napisu 🙁 zato.. bom kar nehu 🙂 Čau Brusko, čau drušna 🙂