Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Res je

Res je

Zgodovina se ponavlja. Da se pa v detajle…..to me pa s tako tesnobo navdaja, da težko razumem in počasi začenjam verovati ,da to ne morejo biti več naključja.
Vem, ni tema v mojem stilu…….sam imam en hudičevo slab razlog, da to pišem.
Fajn spite!
Jaz ziher nisem že tri dni….pa naslednje najbrž tud ne bom…..

Hmm… fant, povej kaj te muci, ker tole res ni dobro, da nic ne spis.
Kaj te vem kak naj ti pomagam… a ti povem kaksen vic? Al pa se boljse

Kaj me muči?
Tri dni ena situacija z enim vzrokom…..od zdaj naprej pa ista situacija(sam z drugim vzrokom)…
Hvala za dober namen….pa seveda hvala za tisti “fant” ..;-)(kisel nasmeh)

Hej, a bos reko da te leta dajejo in zato ne mores spat? 🙂 Daj nooo :))) Sprosti se, nekaj breberi, kakav si naredi (meni se tud lusta), pa razmisli: cisto nic se ne bo spremenilo, ce bos ti bedel in se vso noc sekiral ali pa se lepo naspal. Razlika je le ta, da bos naspan morda situacijo pogledal v drugi luci in bos videl da ni vse tako hudo kot zgleda na prvi pogled.

Saj ne rabim tolažbe bejba!Vseeno hvala.
Tako al tako sem nočni ptič….

Potem pa ti lahko zazelim se samo prijetno noc z cim vec spanca, pa da se bos zjutraj zbudil v lepo jutro.. 🙂

Lahko noc 🙂

Hvala enako!

Srce … kaj te spet muči? :(((((

Sicer pa … sva nespečna kar v dveh pol … sam iz drugačnih razlogov … ;)))

LP, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Mogoče sem pa tud jaz noseč?

Hm … pr tebi se nikoli ne ve … ;)))) :)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

:-)))))

Bo fantek ali punčka? Da vem, če boš ata ali mama 😉 :)))))

Sp… Kako že pravijo… Nikoli ne more biti tako slabo, da ne bi bilo lahko še slabše 😉 :))). Ma ne…. Kaj bi te tolažila…. Na, to si poglej:

😉 :)))))

No, ni moje, pa tudi to pri tvoji domišljiji ne bi smela biti težava 😉 :)))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Škoda, da ni tvoje!
Predvsem prva fotka mi je zelo lepa.

New Report

Close