Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek RES JE – DRUGIČ !

RES JE – DRUGIČ !

Ženske naj sovražijo svoje telo, ki se nagiba k prehranjevanju in zlasti k sladkanju, a tudi svojo psiho, ki včasih išče svoj mir v meditativnem prežvekovanju. Dele telesa, ki so narejeni tako, da jih rado zalije salo, pa je sploh treba preščipati, preznojiti in izstradati. To zlasti velja za

vse, ki se že utapljajo v oblinah in pomarančni koži. Kot pravijo napotki neke reklame, ki jo te dni nenormalno pogosto predvajajo na televiziji, si morajo takšne debele nemarnice svojo zamaščenost dosledno postrgati s telesa in to marogasto kožno plast odreti s sebe. In šele pod to nesnago se skriva prava ženska: sestradana zapeljivka s koščeno ritjo in odrtim, izdrtim, izščipanim celulitom.

Potem so tu še gube. Famozne črte, ki jih čas vpisuje na obraz. Vrat. Roke. Dekolte. In še kam. Tudi meni se je milo storilo, ko sem tam po petintridesetem letu opazila, da imam nekam nesorazmerne veke, da zvečer nekam motno gledam in da po žuru še dva dneva v ogledalu namesto oči vidim siva podočnjaka. Kar nekaj časa sem potrebovala, da sem izustila krute besede: Ena veka je “rahlo” povešena! Stanje je torej takšno, da se nagibam k podočnjakom, okrog oči se mi delajo gube, gubam se tudi po licih in imam povešeno desno veko. Takšna stopam proti koncu svojega tretjega desetletja. Saj ne rečem, da sem imuna na takšna in drugačna olja ter mazila, ki naj bi mi napela kožo in dvignila zadnjico. Poskusila sem že veliko “čudežev”: hladilne in zategovalne maske, serum za pred spanjem in po njem, nočno in dnevno kremo, takšna in drugačna olja in mazila, ki naj bi mi napeli kožo in dvignili zadnjico. Rezultat? Brez zveze. Ne deluje.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

….sestradana zapeljivka s koščeno ritjo in odrtim, izdrtim, izščipanim celulitom…….

Na to trditev!!!!!!!

Zaobljeno je lepo!!!!

In to naj se zavejo vse šmrklje,ki imajo svojo rit veliko za pol normalne ŽENSKE!!!

To pišem,da bo moja sodelavka brala!!! ;-))))

ježešna,

škrat bo rekel tkolele

dokler nima rite kukar ena metrga
(še pomnite tovarši kaj=to ne de)

ima rad svoje telo, ker ga konc
koncev glih to naukol transportira,

pa še kej druzga tud ne de

da bi pa hodila naukol kot oni
obešalniki (manekenke ino druga
podhranjena bitja) pa hvala Bi Ne

New Report

Close