res me zanima, za oba spola
Zanima me, koliko si zaupate med seboj partnerji? Si vse poveste, kaj prikrivate – poveste samo delček resnice? O prijateljih drugega spola poveste ali zamolčite (sploh kakšne kavice ipd)
Jaz svojemu povem vse! Sploh, če me kakšen vabi na kavico al še kaj več. O vseh stvareh se pogovarjava zelo odkrito in razpravljava, zakaj je tako, kako stvari delujejo, o odnosih… Nimava pa gesel eden od drugega, recimo za mail, fb, insta… Će pa drug želi, kaj pogledat si dovoliva. Ne vohuniva drug za drugim, temveč vprašava, če naju kaj zanima.
Nimam moških prijateljev. To zame ne obstaja. In on ne ženskih prijateljic. Ne vem sploh, zakaj bi?
Tako ko predhodnica, če mi kdo teži, mu povem. Ko ga grdo pogleda, takoj pomaga.
Ne izmenjujeva pa si gesel ker se meni pri parih, ki to počnejo, zdi bolno.
Zakaj nimaš moških frendov? Pred zvezo si jih mela?
[/quote]
V resnem razmerju moški prijatelji ne obstajajo.
Itak, zakaj si pa ne bi? Mislim, zame je kava pač kava, varam ne, imava enaka načela glede zvestobe, tako mu zaupam, on pa meni.
[/quote]
Kakšna traparija… Pogoj je, da se seksualno ne privlačita, potem se da.
[/quote]
Za tebe ne obstajajo, meni je pa čist mimo, da zarad moškega odpikaš vse frende. Da “dobim” moškega, ki bi mi jamro, ko bi šla s frendom na pijačo, ga odpikam, phhhh. Meni je to omejevanje s kom se lahko družiš, s kom ne, s kom lahko greš na kavo, s kom ne, bedarija.
Forum je zaprt za komentiranje.