Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek RES NUJNO!!

RES NUJNO!!

rabim tel. kakega strokovnjaka ok. lj, ki bi moji sestri pomagal olajšati dušo. jest ji sama ne znam pomagat, ne znam izvleči iz nje kaj jo teži, da se pri osemnajstih letih vdaja alkoholu in potem se ji seveda skoraj že blede?!

Pa ona to želi, je ona zato??? Če ni, ti ne bo pomagal nihče, saj je ne boš na silo vlekla tja, ali pač?

Na tvojem mestu bi poklicala uno številko, ki je za anonimneže alkoholike in jih prosi za mnenje, kaj ti je storiti. Žal ne vem številke.

Kje so pri vsej tej zgodbi vajini starši???

anonimni alkoholiki : 01/ 433-82-25

hvala pink panter.
nevem no- poskusla bi jo prepričat, očitno je stanje že zelo resno, fora je v tem da smo se vsi trudil tudi mama, karkoli smo naredili, kar koli se poskusili pogovoriti nismo nič nikjer uspeli…jest ne vem kaj naj še potem naredimo? ko se pogovarjamo nas odbije “saj ni nič” je vse v redu, potem se ga pa tok napije da jo morajo prinesti v hišo in takrat kar baje meče ven neke stvari, jest ne vem ker me ni zraven, živim namreč pri fantu, ona je pa kao osamljena, ma tud fanta, sej je tud ona kdaj pri njem doma (večkrat!) tko da ima kar neka taka obdobja ko je očitno zelo hudo z njo.
KAJ NAJ???

mogoče poklicat prvo pomoč,ko se tako zelo napije in jo odpeljejo na zdravljenje.sej tam so potem psihologi,psihiatri ki izvlečejo iz nje kaj jo tako zelo muči in jo seveda zdravijo.verjetno se kruto prebere,a s tem ji boš pomagala predno pride do kake nesreče ali bog nedaj ciroze jeter.

Morala bi jo posneti, pa ji predvajati posnetek ko bo trezna. To je še največ, kajti s “teženjem” in siljenjem z zdravljenjem ne boš nič dosegla. Saj ne ve da ji hočeš dobro! ONA se mora sama odločiti. Moraš ji posaditi črv v možgane, ki jo bo glodal…..
Verjemi, to je lahko najboljša “streznitev”, ZLO KRUTA ker nihče si sebe ne želi videti v svinjski luči, a ji bo dala za misliti!
Kajti vsak ko je nadelan misli da je frajer, pa kok je kul,….logično.
Kako je bil nagravžen se mu pa niti v sanjah ne sveti!

Sem pozabla: tebi ne verjame, nobenmu ne verjame,….bo pa verjela posnetku – brez skrbi! Bo morala saj se bo videla!

New Report

Close