Res tako grda?
Ženske pač lahko švinglajo glede videza, moški ne moremo. Vsaka kolk tolk znosna ženska lahko zgleda “huda” pod kilo maskare.
Vprašanje kaj se zgodi, ko ženska sname fasado. Sem imel sošolko, ki je brez make-upa nikakšna. Pa tudi sem tip moškega, ki so mu všeč “natur” ženske.
Mene ni strah se pokazat na sliki, tudi v živo me ni strah se dobit z vami pa debatirat naprej. Samo kaj, ko v obeh primerih nebi imel nič od tega. Ja mam par neprijetnih izkušenj s tem, še iz časov, ko sem hodi na irca. Kap no.[/quote]
Hm, tako sem razumela, kot da bi te bilo strah…no, nihče te ne sili, smo se že 2 x dobili, tisti ki bolj redno tu pišemo in k sreči preživeli 🙂 nobenega ni kap ali kaj podobnega.
Vi se kar dobivajte še naprej.
Za nazaj bolj težko :))))
… ko začnejo tipčki filozofira to makeupu in tem akko so jim všeč “natur” ženske. Na koncu pa niti silikona od naravnih jošk ne ločijo. 🙂
Natur je tudi povsod poraščena ženska z mozoljavo kožo, zamaščeno ritjo in neurejenimi lasmi. Naravna je, urejena pa ne.
Scer pa obstaja tudi nekja takšnega, čemur se reče naravni makeup. Problem predvsem mlajših deklet pa je, da nimajo pojma o ličenju, nekaj v tri krasne eksperimentirajo in potem so rezultati takšni kakršni pač so, povsod, na obrazu in na laseh.
sa
Ja, to je čisti larifari, ko moški trdijo, da imajo radi natur ženske pa brez ličil. Preverjeno. Če se ne ličim, ne barvam las, veljam za sivo miš pa nisem mozoljasta pa seveda skrbim za higieno. AMpak samo uporaba ličil in barve za lase pa se začnejo tipi obračat. Če ni barve za lase, če ni ličil pa spet ni več zanimanja.
Nasplošno opažam,da se tipi, ki tako trdijo, da obožujejo natur ženske, v reali niti malo ne obračajo za natur ženskami (pa ne mislim neurejenih,. ampak preprosto urejene, ampak brez ličil), ličila pa jih privlačijo kot med muhe. Če da gor še kake petke pa elegantne cotke pa se kar topijo.
No, jaz pa ne poznam žensk, ki bi se z normalno uporabo ličil iz čarovnic spremenile v lepotice. Punce, ki že sicer premorejo lepo kožo, oči in ustnice, to z ličili samo poudarijo; tiste, ki ne, pa zgledajo z ličili samo bolj urejene, ne pa lepe. Izjema je morda prekrivanje mozoljev in večjih nepravilnosti na koži, ki kazijo obraz.
Da se razumemo, naravna in urejena. 🙂 Ličila niso odveč, toda v mejah normale, toliko da že privlačno žensko še polepšajo. Zato se na ulici ne obračam za ženskami, ki so naličene kot Nicki Minaj.
Največji problem niso mozolji, ampak bolestna obsedenost z neko popolnostjo, ki nam jo vsiljujejo mediji.
Največji problem niso mozolji, ampak bolestna obsedenost z neko popolnostjo, ki nam jo vsiljujejo mediji.[/quote]
Poleg tega prikrivanje mozoljev s pudrom pore še bolj zapaca, tako da je rezultat na dolgi rok vedno slabši. Posledično ne gre več za make-up, ampak masko.
Tudi, če bi nam mediji začeli vsiljevat kako so ženske močnejše postave najlepše, se še vedno ne bi zmenil za njih. Kot takšna me pač ne bi mogla dovolj privlačit. To kar nam danes vsiljujejo mediji je pa koščena ženska, brez riti in jošk, no tudi takšne me ne zanimajo.
Kaj neki vas grize v rit, da se ob dveh zjutraj ukvarjate z natur poraščenimi in ne vem kakimi še ženskami, takrat ko angelčki že spijo?
Samo eno vprašanje je vredno postaviti lepemu dekletu: “Kje je duša?”Morda pa je to tisto kar vam ne da spati. Ali se skriva pod lepimi lepo našminkanimi ustnicami? morda pod okami okrašenimi z vsemi mogočimi bojnimi barvami? Kdo ve…pa sej boste sami pogruntali v vseh neprespanih nočeh:D
kaj pa je z Resnico??
kaj pa, če je res kakršna si misli, da je in kakršne ima izkušnje na reakcije???
pa ja ne bomo Lagali v dobro česarkoli že??
Šele nato lahko sledijo naslednja vprašanja …[/quote]
Kje pa…mnogi se pokakajo na duso, padajo le na jozlne, dolge noge in hudo rit 😛
Šele nato lahko sledijo naslednja vprašanja …[/quote]
Kje pa…mnogi se pokakajo na duso, padajo le na jozlne, dolge noge in hudo rit :P[/quote]
pa sposobnost zaslužiti 3 mestno številko € v eni uri ☺
Paris Hilton in NM-3w vsi z vajine strani našteti atributi, pa tisti moj, pa še kdo se naj dva izmisli in imamo sedmico … kot pri lotu … Sedmica pa je ena sama na cca 14 miljonov , v Sloveniji pa je žensk med rojstvom in smrtjo le en miljon … težka bo …
SLO sedmica je dober 1M€ … EURO Jackpot je pri 14M€ ☺
“Paris Hilton in NM-3w vsi z vajine strani našteti atributi, pa tisti moj, pa še kdo se naj dva izmisli …”
Se oproščam čolnarki – tisto “z dušo” je njena domislica !
Dobiti punco je zate isto ko zadeti sedmico? Vozi nesposobnez!!!
Forum je zaprt za komentiranje.