Res tako grda?
Dobiti punco je zate isto ko zadeti sedmico? Vozi nesposobnez!!![/quote]
PH – pazi, da te WYWH ne vpraša, če nisi punca njegove “punce” ☺[/quote]
jest sem z vsemi puncami punca, zato to zame ni loterija 😛
NM-3w s tabo debatirati je že vnaprej izgubljen čas … drugič bom le pohvalil kakšno tvojo “mega-kozlarijo” …
PH – pazi, da te WYWH ne vpraša, če nisi punca njegove “punce” ☺[/quote]
jest sem z vsemi puncami punca, zato to zame ni loterija :P[/quote]
aha … tudi s svojo roditeljico ☺
že MON odpreti je izgubljanje časa ☺ … ampak v takem vremenu je razstava mesa v mesnicah večja kot na promenadi ☺
jest sem z vsemi puncami punca, zato to zame ni loterija :P[/quote]
aha … tudi s svojo roditeljico ☺[/quote]
tud, tud, incest je zakon 😛
aha … tudi s svojo roditeljico ☺[/quote]
tud, tud, incest je zakon :P[/quote]
tudi to ja …. point je v tem, da je “Nekdo” (recimo WYWH) že zadel “sedmico na lotu” (aka: vsaj imel, če morda nima več punce —> ga je dobro izpljunil v tvoji mamici ) Ja? – ali rabiš par linkov na filmčke, da boš dojela?
tud, tud, incest je zakon :P[/quote]
tudi to ja …. point je v tem, da je “Nekdo” (recimo WYWH) že zadel “sedmico na lotu” (aka: vsaj imel, če morda nima več punce —> ga je dobro izpljunil v tvoji mamici ) Ja? – ali rabiš par linkov na filmčke, da boš dojela?[/quote]
dej une gor k so posnet z mano a ne…men se usaj neki dogaja, teb pa nc….impotentnez penzionerski 😛
tudi to ja …. point je v tem, da je “Nekdo” (recimo WYWH) že zadel “sedmico na lotu” (aka: vsaj imel, če morda nima več punce —> ga je dobro izpljunil v tvoji mamici ) Ja? – ali rabiš par linkov na filmčke, da boš dojela?[/quote]
dej une gor k so posnet z mano a ne…men se usaj neki dogaja, teb pa nc….impotentnez penzionerski :P[/quote]
ne vem, kako veš kaj se meni dogaja … sva pa obadva intenzivna tukaj na MON_u – kar bi pomenilo, da si opisala svoje stanje ☺
bi bilo pa prijazno od tebe, da več in bolje delaš, da več zaslužiš in tako več prispevaš za penzijončke ☺
dej une gor k so posnet z mano a ne…men se usaj neki dogaja, teb pa nc….impotentnez penzionerski :P[/quote]
ne vem, kako veš kaj se meni dogaja … sva pa obadva intenzivna tukaj na MON_u – kar bi pomenilo, da si opisala svoje stanje ☺
bi bilo pa prijazno od tebe, da več in bolje delaš, da več zaslužiš in tako več prispevaš za penzijončke ☺[/quote]
men ni treba delat 😛 in za penzionere mi ni mar
bi bilo pa prijazno od tebe, da več in bolje delaš, da več zaslužiš in tako več prispevaš za penzijončke ☺[/quote]
men ni treba delat 😛 in za penzionere mi ni mar[/quote]
potem pa, če se ti že kaj dogaja med palci na nogah lahko kdaj prideš z mamico skupaj k meni na obisk … se boš naučila globoko in glasno dihat ☺
A za to se mate? par dobrih nog, hude jožlne in dobro rit? kdaj ste pa kej dobrega zase naredile? :)) včasih so nas meli na ketni za štedilnikom, danes pa je to že prava psihološka vojna. dejte babe mal se zamislte, pa nehi žvet sam za dece pa paradirat okrog kot cirkuški konji razen če ni to zarad vas samih. dovolim si met kosmate noge in jezik in še kaj…ko bom skrbela za to kaj si bojo mislal o meni, bom postala njihov ujetnik.
babo najbolj baba v gnoj poriva ☺
ti si se odlocla za zanemarjenost, jest pa za kaj druzga. uzivam ce ugajam tipckom (pa tud tipicam – kar je ful tezko).
pejt ti na ringaraja.net — tam se menijo katera ima boljšo Barbiko in lepšega Kena
Jst se nisem za nč odločla…sej tut jst ne oblečem miniča v kosmatih tacah in gremo veselo na trolo. pač a veš, paše bit včasih mal komot in ni fajn če te ma nekdo non stop pod mikroskopom in ti šteje vsako kocino in poro posebej. zelo neprijeten občutek. Vsaka ženska rada ugaja, to mamo v krvi…vseeno dajemo malo preveč poudarka na to…treba se je zavedat svoje minljivosti in si poiskat dodaten hobi, neko dodano vrednost, ki te drži pokonci tudi kasneje, ko te bojo noge že težje:D
Pa ti si za oženit! Kako pa kaj batine prenašaš, ko pride dec nažgan iz oštarije? Ali ga skupaj pijeta okoli?
Šele nato lahko sledijo naslednja vprašanja …[/quote]
Kje pa…mnogi se pokakajo na duso, padajo le na jozlne, dolge noge in hudo rit :P[/quote]
Ha, kot bi mene opisovala. Mislim, moj okus. A se midva od kje poznava?
dobro, da sem že dolgo v zakonu in nič več na “trgu”. nič čudnega, da so dekleta ( tudi fantje) polni kopleksov, saj je vse povsod polno polemik o lepoti, tem kaj je lepota.
res je to zdaj drugače kot 20 -30 let nazaj – v času naših staršev je bilo pa sploh manj izrazito čaščenje kulta lepote( in to kvazi lepote)
tudi me smo bile depilirane in urejene , še vedno smo, ampak takega bremena pa nisem nikoli občutila kot ga očitno mladi danes.
imela sem veliko “oboževalcev”, ampak nisem nikoli razmišljala o sebi kot neki “lepotici”, prav tako ostala dekleta, ki sem jih poznala.
nekaj v tej družbi je HUDO narobe
Dvomim, da je bilo včasih kaj drugače, kot danes. Moški smo se vedno in se tudi bomo še naprej ozirali za lepimi puncami, pa če smo tist trenutek zasedeni ali ne, to pač mati narava dela, nismo si sami za to krivi.
Moški imajo radi natur dekleta, jasno pa je, da opazijo tiste ta lušne.
To, kar pa ti opisuješ, pa pomeni, da si brez dodatne fasade povprečna, neopazna, torej ti make-up potrebuješ, da sploh pritegneš kakšen pogled. Ene tega ne rabijo.
Moški imajo radi natur dekleta, jasno pa je, da opazijo tiste ta lušne.
To, kar pa ti opisuješ, pa pomeni, da si brez dodatne fasade povprečna, neopazna, torej ti make-up potrebuješ, da sploh pritegneš kakšen pogled. Ene tega ne rabijo.[/quote]
Točno tak, ta ženska sploh ni lepa (objektivno) in zato je velika večina moških sploh ne opazi če ni uštimana v nulo….
to pomeni da bi na lestvici pri moških bila tam do MAX 6. mesta (od 10tih možnih)
Forum je zaprt za komentiranje.