Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Res tako grda?

Res tako grda?

Jaz se pa sprašujem zakaj je videz tako prekleto pomemben? Se pogovarjaš z videzom ali z osebo? Aj moderni časi. Pomemben je samo denar dober avto in polna denarnica. Jebeš odnose ane? Bom še kar naprej samski….

Ker z ženskami seksaš in to ne z grdimi ?

+1

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kaj pa če ta grda bolje sexa kot kot ta lepa?

Lahko seksa s kom drugim dobro, jst še vedno nočem met opravka z njo.

To da more ženska ful neki dobro znat fafat, pa se nastavlat, ne vem kir cepec si je to izmislil. Če bo res huda bijoča, jo bo vsak polnil, pa nej bo še tok lesena v pojstli.

Po moje mora biti danes polna luna. 😀

Uf, pa ste ruknili gor staro temo 😉

Imam precej podoben problem in težave kot avtorica tega posta.
Se sprašujem čedalje bolj, če sem res pregrda za zvezo.

Ja, miska, lol, lahko poskusis pri matjazku. Njemu so vsec feminilne bogabojece device, ki so se dolgo sparale. In, vsaj kolikor ga jaz citam, se na lepoto ne ozira. Khmmm… 🙂 Aja, pa pomaga, ce “padas” na wanna-be slaviste. 😀

Za vsak slucaj pa pojdi h kaksnemu fotugrafu, da te malo z razlicnih kotov poslika. Ce ne drugace, grde znate precej bolje zgledati na bolj umetniskih slikah, pod “divjimi” koti, ipd. V skrajnem primeru pa si lahko tudi delno zakrita, zamegljena, itd. Samo izberi takega fotografa, ki je vesc portretiranja, oz. ze v studiju po obesenih slikah vidis, da se spozna. Ker marsikateri “fotograf” po slovenskih pajzlih nima kaj dosti pojma.
Eto, tako se te pubeci vsaj na zacetku ne bodo vstrasli. 😀

Lahko pa tudi nic ne naredis… ce si se s stanjem ze sprijaznila.

Siva miška nobeden ni pregrd za zvezo.

Grdota se da vedno razčlenit, deli in vladaj princip. Če si grda imaš sigurno nekaj od naštetega:
* si debela
* imaš mozolje, luskavico ipd…
* imaš prhljaj, suho lasišče, kurčeve lase

Moškim nam je bolj pomembno telo kot obraz. Samo skoraj vedno so grde ženske že tko grde v face, pol telo imajo pa zašpehan, zanemarjen. Ne poznam grde ženske, ki bi lepo skrbela za lase, kožo, pa imela izklesan telešček.

Se prav, če si grda, prvo shujšaš, potem pojdi na fitnes/aerobiko, da boš imela črvrst telešček. Poskrbi za kožo in lase. Oblačila… Če ti pa še to ne pomaga, večini že to dovolj… Potem ti pa samo še denar/kariera pomaga, drugače boš mogla tipa najti na zavodu za zaposlovanje ali pa v bifeju oz. gradbišču. Tam je dosti takih, ki imajo edini kriterij pri ženski, da ima LUKNJO. Sploh če si od njih mlajša 10-20let. DEAL WITH IT.

Ce mas kes bo ded vse napake spregledal in bos v 2 mescih noseca.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close