Res tako grda?
Hvala Hana123 za podporo.
Bučabučasta, to si pa lepo napisala. Mi deluješ nekako sorodno.
Ah, Marko, želim si fanta, ampak vseeno pa sem bolj srečna kot soseda, ki se vedno zgraža nad tem kako je katera pri 25ih, 30ih še vedno samska, obenem pa jamra kako jo mož pretepava, kako vedno pijan prihaja domov. Ali pa druga soseda, ki jo mož očitno vara, ampak njej je važno le to, da je poročena in se zaničljivo vede do samskih. In takih primerov je precej. Tako zelo nesamozavestna pa nisem, da bi bila v taki vezi.
Hana123 in totymoty, saj ne vem, ampak zdi se mi, da sta pravilno opisali te spletne zmenkarije. Bi rekla, da sem jaz tudi do tega prišla, ampak vseeno pa boli, če te tolikorat zavrnejo le zaradi slike. Mogoče bo že držalo, da niso na netu ravno najbolj zagreti ljubitelji gora in drugih športov. Čeprav moram priznati, da sem naletela že tudi na prijeten zmenek. Sva šla v gore (ja že kar prvič) in moram reči, da je bilo fajn in da sva postala dobra kolega.
Tati, Kiklc@25,
saj sem napisala, da ne nosim kakkih razvlečenih majic.
Našminkana pa sem se sama sebi zdela grozna. Pa čeprav le malo. Recimo na maturantskem, tako na svojem kot na sestrinem, sem se počutila grozno v visokih petkah in vsa uštimana. In še zdaleč ne morem reči, da sem koga zaradi make-upa bolj privlačila. Bistveno bolje se počutim, če vsega tega ni, in takrat si lahko najdem tudi družbo pa čeprav sem le v kavbojkah in majčki.
Rekla si:
Našminkana pa sem se sama sebi zdela grozna. Pa čeprav le malo. Recimo na maturantskem, tako na svojem kot na sestrinem, sem se počutila grozno v visokih petkah in vsa uštimana. In še zdaleč ne morem reči, da sem koga zaradi make-upa bolj privlačila. Bistveno bolje se počutim, če vsega tega ni, in takrat si lahko najdem tudi družbo pa čeprav sem le v kavbojkah in majčki
Po tvojih odgovorih se mi zdis se mi tako cudovito naravna in uravnotezena,da bi pa res zelel videti tvojo sliko,ceprav se mi to ne zdi bistveno.Napisi mi na mail kaj o sebi.
jozko
vem, da ne nosiš razvlečenih majic… sem tudi mnenja, da so tipi, ki so te skenslal, ko si jim poslala svojo sliko, plehki in niso vredno vredni besed…
ampak vseeno sem te hotela mal vzpodbudit, da premisliš o kakšnih “štiklčkih” in seksi majčki. recimo da bi imela enga fejst fanta, ki bi te imel rad tako kot si, skupaj bi hodila v hribe in se oh in sploh dobro štekala. a ga ne bi hotela kdaj pa kdaj “zapalit” s kakšnim seksi perilom, samostoječkami in petkami. sem prepričana, da ni tipa, ki se ne bi zelooooo pozitivno odzval na kej takega in bi postal še bolj nor nate kot je. zato ne razumem čist dobro, kako se kakšna ženska ne bi dobro počutila ob misli na to, da je seksualno privlačna in da bi nekaj storila za to.
kiklc@25, to je pa čisto nekaj drugega 🙂 . To pa seveda pride upoštev. Ampak to je pa za posebne priložnosti oz. bolje rečeno za posebnega človeka. Za vsakodnevno rabo pa to ni oz. ne za v službo. Sem si pa v mislih predstavljala recimo, da grem s fantom nekam s šotorom in potem pridem zvečer tako napravljena k njemu, ko ne bi tudi pod razno pričakoval, da sem kaj takega skrivala v nahrbtniku :).
Jozko,
hvala za kompliment, ampak ne bi se želela razkriti. Ne bi mi bilo prijetno, če bi me kdo spoznal.
Človek ti hoče pomagati, potem pa ni v redu. Čez ona on in kupid lahko pljuvate kolikor hočete, dejstvo je, da smo mnogi tam našli ljubezen. Jaz sem jo. Celo desetletje sem bila v zvezi, sva se s fantom razšla in sem iskala ljubezen. Tako zunaj. Kot na internetu. In sem jo našla na ona onu.
Spoznala sem ze prej gor veliko fejst fantov. Vabili so me ven, na pijačo, v disko. Tudi nisem lepa. Sem pa zanimiva. Imam seksapil. Ne nergam. Ne smislim se sama sebi. Zbijam sale. Ja, vsi ki so me enkrat povabili ven, so me še drugič, tretjič.
Pišeš, da te ne marajo takšne kot si. Ko ti rečemo, da malo spremeniš svoj izgled, se puntaš. Potem se pa sprijazni, da te ne marajo in to je to.
Tudi meni se je zgodilo, da kakšnemu nisem bila všeč na fotografiji in se ni več javil. Se pač ni. Saj tudi meni mnogi niso bili. Ni pa se mi zgodilo, da kakšnemu v živo ne bi bila všeč.
Pa ne pošlji fotografije. Te bo videl na zmenku. In tam bodi seksi (četudi brez petk in šminke), zgovorna, zabavna.
Jaz vedno v zivljenju igram na seks. Kar ne pomeni, da moraš komu dati, še zdaleč ne. Ali da govoriš direktno o seksu. Samo v zraku mora biti. Če hočeš, da so moški zaintrigirani. Če nočeš, tudi v redu. Bodi sama.
Kot prvo neumnost, ki si jo naredila je ta, da iščeš realnost v virtualnosti! Pri tem iskanju išče le del tebe in ti spoznavaš le del drugih. To je totalna bedarija in čudim se kako sem ter tja komu to uspe. Posledica tega tvojega “delnega” spoznavanja je zavračanje, kar ti posledično sesuva moralo in voljo. Res je, da imaš v virtualnosti bistveno večji krog kot v realnosti toda zaznava je le polovična! Glede tega se raje malo bolj posvečaj družbi v realnem svetu okrog tebe.
Kot drugo neumnost, ki jo delaš je ta, da se ne zavedaš, da tudi v realnosti od 100 fantov ni nujno, da bo zate pravi en sam… Človek je komplicirano bitje, ki mu je logika kvantitete in kvalitete neznana! Hočem rečt to, da bi se jaz npr. odločil za velike joške in malo srca, neko drug pa ravno obratno, če me razumeš…?
Tretja neumnost, ki jo delaš je ta, da (predvidevam) ne daš kaj dosti na osebno ličenje (ali pač…?) Moški namreč v družbi urejenih žensk opazimo vse po vrsti, medtem ko v družbi neurejenih raje poiščemo prijatelje in gremo skupaj na pivo 😉 Saj je pri ženskah podobno, ki iščejo moške…
Četrta neumnost, ki jo počneš je ta, da se ne zavedaš, da moraš poskrbeti, da se bo svet vrtel okrog tebe in ne obratno, če veš kaj hočem rečt glede tvoje samozavesti.
Me pa spominjaš na eno mojo bivšo. Seveda sva se spoznala pod rjuhami ampak naslednji dan se še dobro spomnim, da sem jo pogledal nekako pod kotom od strani in tisti pogled mi je zaznamoval življenje. Padel sem nanjo po dolgem in počez. Je pa bil problem. Punca je namreč menila, da sem zanjo preveč, da si zaslužim boljše, lepše, da ni modrooka, da ima preveliko rit in prevelike joške (na kar sem bil jaz še posebno ponosen!!!), motilo jo je celo to, da imajo moji starši višji standard kot njeni in podobne bedarije. Sem jo veliko prepričeval, da narobe razmišlja ampak se je situacija ponavljala in ponavljala skoraj celo leto. Na koncu me je pa celo dala na čevelj… Danes mi je je žal po drugi strani pa sem vesel, da mi ne teži več s takimi idejami.
No, če boš znala izbrati, boš zadovoljna do konca svojega življenja. Nekatere izbirajo od 15 leta dalje, pa ne najdejo in ne najdejo in na koncu ostanejo “poseksane stare device”…
PS
Ja, sliko rabmo! 🙂
te fotke po netu so oslarija prve vrste. prej ko boš to spoznala bolje zate. zmeni se za kavico, potem pa vidiš kako bo.
namig: na netu pa zažigajo fotke mednožij, obrazi nikogar ne zanimajo.
Mene bi sigurno zanimal najprej obraz, če bi že kaj iskal na tak način.
Vsekakor si prišla po pomoč na pravi kraj.
Ti je že kdo predstavil našega Mavrota?
Po prebranem, bi to lahko bilo usodno…….:) Kaj meniš?
To, da je nekdo pregrd, da bi ga kdo vzljubil, enostavno ne obstaja. Meni se tudi ne zdi nič narobe, če imaš visoka merila, zakaj pa ne?
Ni pa dobro, če imaš že vnaprej postavljene kalupe, če nisi prožen, če imaš predsodke proti določenim lastnostim in ne moreš prek tega. Že tako ali tako smo preveč obremenjeni s tem, kaj bodo rekli drugi, potem si pa še sami postavimo neke notranje pregrade in kar na lepem ni človeka, ki bi bil v redu.
Tale internetna dopisovanja so, kot si sama opazila, igra, ki se je ti očitno ne znaš igrati (in kot opisuješ, se je tudi jaz ne bi znala). Igraj to igro na terenu, ki ga poznaš, daj ljudem možnost, da se ti odprejo, ampak tudi ti se moraš odpreti njim. Predvsem pa jih ne ocenjuj, daj jim čas. Jaz sem zdaj v obdobju, ko se spet odpiram (se ločujem in v nekem oziru začenjam na novo) in ne morem verjet, kaj vse mi povedo ljudje – kot bi čutili, da tudi jaz razmišljam o vsem mogočem. In to ljudje, s katerimi se ne poznam prav dobro. Prej se mi to ni dogajalo, ker sem se enostavno zaradi pritiska bivšega moža zaprla pred svetom. Saj sem bila v družbi, ampak moji pgovori so bili omejeni na vreme in otroke, če malo karikiram.
Ti pa nekaj povem – tipi so dejansko neverjetni, tako kot je rekel minister. Celo ob zrihtanih ženskah se zna zgodit, da grejo raje na eno pijačo skupaj, kot da bi porabili dragocene atome energije za osvajanje. Zbudijo se šele, ko jim teče voda v grlo (namesto piva).
Metulka, glede zadnjega odstavka ti dam čisto prav. Mogoče malo offtopic, ali pa tudi ne – ampak ogromno je tipov ki dokler so nekje med 20 in 30, se jim sploh ne da ukvarjat z ženskami. Ne vem, lenoba ali kaj. Najbrž se bojijo, da jih bo ženska hotela samo zase. In še najbolje se počutijo, če grejo s prijatelji na pir in tam zbijajo bolj ali manj duhovite vice. Ko so pa okoli 30, caf! se jim pa zazdi, da je že čas, da se poročijo in se začnejo razgledovat in potem se tudi kar na hitro res pustijo omrežit.
Osamljena – ne vem,kako kaj napredujejo zadeve pri tebi. Še ena stvar mi je padla na pamet. Mogoče bi vseeno malo premislila svoj stil občlačenja in frizurco? OK, praviš, da imaš raje športni stil, ampak tudi tu ni vseeno, kaj daš nase. Da ne govorim o tem, da obstajajo čisto luštne punce, ki se kvarijo s kako pusto frizuro. Npr. če imaš kake dolge, nepobarvane lase, je to lahko že čisti dolgčas – seveda ne pri vseh, ampak poznam jih dosti ki bi jim ful bolj pristajala kratka čupa s kakšnim rdečim ali blond pramenčkom. Saj ne pomeni, da moraš čisto spremenit svoj stil – nihče ne more biti, kar ni. Ampak malo se pa le lahko pustiš vplivat, ne? Odpri malo učke in poglej kako se oblačijo ženske okoli tebe, mogoče je kaj, kar lahko spremeniš.
Pa še to – ful pomembno. Vsaka ženska ima PREDNOSTI IN SLABOSTI! In prve moraš poudariti, druge pa skriti, če ne si v težavah! Zihr imaš kaj lepega – kožo, lase, noge, dekolte….? Temu ustrezno moraš to poudariti. In obratno – če imaš, ne vem, debele noge ali kaj podobnega, potem kratko krilo pač ni dobra ideja! OK; saj vem, govorim reči, ki se zdijo jasne, ampak vsem niso. 🙂 V glavnem, razmisli malo o tem, sprobavaj frizure, cunje, začni se preučevat, imej veselje s tem, da si ženska. Čeprav je biti ženska velikokrat tudi beda. 🙂
Hm, z mano hocejo vsi ven, ko vidijo sliko. Imam jaz bolj obraten problem.
Ni mi jasno imam 12 kg prevec drugace, ok saj baje sem fotogenicna ampak vseeno.
Nasprotja se privlačijo…primer:
Melanija in donald
heidi in seal
Pusti take primitivce, ki gledajo samo na velikost jošk..:-)))
Grda si toliko kot se sama počutiš. Moja prijateljica je izredno lepa
ženska ampak oddaja takšno negativno energijo, ko gre na drugi zmenek jo nobeden več ne pokliče. In sama pravi, da se notranje prazno počuti. Res da na videz zelo in ko gremo ven je vedno v središču pozornosti ampak samo nekaj minut pol urce potem kot da jo ni v prostoru. Nekako naredi prazen obraz in takrat je zelo grda, če to sploh lahko napišem, ker je res lepa lepa ženska. Sama ve kje je njen problem samo ga noče rešiti.
Pozdravljena! Težko je odgovoriti, saj te ne poznamo, vprašanje pa je bolj kot ne ravno v povezavi s tem. Veš, moški na takšnih straneh ponavadi iščejo tisto, kar v resnici ne morejo dobiti. Torej, večina pada na suhe, postavne blondinke, prav tako morajo biti mlade, seksi in vse ostalo. Torej, popolnost. Očitno ne ustrezaš temu, saj si “kao” navadna punca. Ne sekiraj se, niso vredni tega. Jaz sem šla večkrat gor, pa sem spoznala veliko ljudi, med ostalimi tudi svojega bivšega, ki je res super oseba. A ogromno mi je po tem, ko sem jim poslala sliko TEŽILO in se jih nisem mogla znebit. Pač, blond lasje, mlada ipd. In nimaš miru. Mislim, da bi celo raje, da so me ignorirali in rekli, da sem grda, ker to je tudi ZELO nadležno, niti ne veš kako.
Obup!
Ti pa nikakor ne obupaj in pogumno naprej!
Srečno!
Lp, Sie
joj, ajz pa ravno obratno…
pravijo, da sem lepa ali pac lustna, sem simpaticna, vihrava, komunikativna, zivahna, zanimiva. tipov kolkr cs.
in jaz? sploh se mi ne daaaaaaaaaaa………………tko mi je lepo bit sama, uzivam 100 na uro, pocnem, kar mi pase, nic dogovarjanja, pojasnjevanj, polagaj racunov, prilagajanja..sama svoj gospodar, grem, kamor in kadar mi pase, nic razlagat.
uzivam tole svobodo 100% in zaenkrat ne cutim nobene potrebe, da bi jo kdo kratil. res mi je lepo in ce se mi kdo kaj prevec pribliza, da mi ne pase, kar odpor dobim, utesni me, da bi razlagala, kaj pocnem, kdaj pocnem, zakaj nocem na drink…
srecno!
Veš kaj, samska! Ko sem prebrala prvi post, sem sočustvovala s tabo, zdaj po vsem prebranem, pa niti jaz ne bi hotela s tabo na pijačo, če bi bila moški. Pa ne zato, ker si “grda”, ker ne verjamem, da izgledaš kot Godzila.
Kot prvo: še moja 80-letna babica skrbi za svoj videz, se lepo obleče, gre k frizerju, se rahlo našminka, ima nalakirane nohte. Tebi se pa ne da pri 28??? Oprosti, ampak v ženski naravi je, da se rade “rihtamo”. In to ni samo gol popek in vrtoglave petke, veš!!! OČitno zate obstajajo samo esktremi, ali je ženska oblečena kot ti ali pa kot pocestnica. Pa ni res! Jaz sem več ali manj vedno privlačno in sexi oblečena, pa sploh ne kažem popka, ne nosim mini kril in 15-centrmetrskih petk!!!
Kot drugo: zdiš se mi precej nefleksibilna. Nekaj si si zapičila v glavo in od tega ne odstopaš niti za centimeter. Ne paše ti kravata, ne pašejo ti lokali (ježeš no, kot da živiš na Marsu in misliš, da so vsi lokali, kot tisti zraven Mercatorja), ne pašejo ti taki in taki in taki moški. Imaš tisoč in en pogoj, kakšen naj bo moški, s tem, da sama nisi pripravljena narediti NIČ za moškega. In poleg tega, sploh nisi v poziciji, da bi se lahko nad vsem zmrdovala. Ne pravim, da moraš zagrabit prvega, ki te bo hotel, ampak spusti malo svoje kriterije.
Kot tretje: ljubezen se enostavno zgodi. Brez kalkulacij. Če si odprt in brez predsodkov seveda. Če pa imaš toliko nekih zahtev, pogojev in omejitev v glavi, kot jih imaš ti, potem pa bog pomagaj.
In kot četrto: želim ti, da najdeš ljubezen svojega življenja!
Jaz res ne vem kaj je z vami, ki ste na forumu. Kje ste opazili, da samska vse po vrsti zavrača in da ima visoka merila. Jaz sem prebrala, da njo zavračajo in ne da ona koga zavrača. Če pa ne mara poročenih pohotnežev ali pa kakih pijančkov pa s tem ni po mojem nič narobe?
Punca je napisala, da ima rada gore in da se tam najbolje počuti pa še par drugih športov je naštela. Kaj ni normalno, da bo tam koga spoznala? Menda ne mislite, da mora iti v gore iti našminkana. Kaj v današnjem času res ni več normalno, da je punca brez make upa? Tudi pri športu to ni normalno.
Pa menda ne bo posedala po lokalih, če je punca udarjena na športe in se bo dobro počutila le z nekom, ki ima podobne hobije. Verjetno se ne bo dobro počutila ob tipu, ki mu je edin zanimiv šport tisti na TV?
par besed iz moje izkušnje, dolgo nisem dala nič na svoj videz, torej, dolgi lasje takoj v čop, neka športna oblačila nase in sem zgledala res povprečno in nihče se ni zanimal zame. Spomnim se kakšna očitna razlika je bila, ko sem šla z dvema prijateljicama ven, obe okusno nališpani jaz pa nič, še barvo las sem imela dolgočasno…fantje me sploh povohali niso, onidve bi pa lahko vsake 20 min zamenjali, pa nista ful lepi, potem sem mela pa dovolj tega, začela sem se drugače oblačit, navadila sem se štiklov, pokazala sem svoje atribute, ko so npr. prsa, tako da sem oblekla globji dekolte, poudarila sem tisto kar je lepo na mojem obrazu, npr: ustnice…aja pa poštrihala sem se na zlato blond, ej misliš si ne kaka razlika, tudi sama sem postala sebi všečna in to je to kar pali in z leti s takim mišljenjem samo filaš ego.
Prsa imajo kokoši, ženske imajo prsi.
Kikelca dela čudeže pri fantih 🙂
Kaj pa, če greš v gore? A tam se tudi nališpate vse po vrsti?
Res žalostno, da moškim pomeni vse le fasada in obleka, ki je je najbolje čim manj.
Jaz sem tudi tip ženke, ki se ne mažem in se ne znam posebej urediti. Ko sem bila v srednji šoli ni šans, da bi jaz oblekla kikelco, ker mi pač ne paše. Potem me na faxu cimra prepriča da sem oblekla eno za pusta, sem se na začetku bolj butasto počutila, potem me je pa nekaj oseb pohvalilo in sem videla, da očitno pa ne zgledam v njej tako slabo.
Nisem kaka posebna lepotica, sam z leti ko sem si pridobila malo samozavesti (zato je kriva moja druzba) in stem začela oddajam tudi bolj pozitivno energijo, me fanti kr porajtajo, pa čeprav nisem namazana pa oblečena v kakih modernih cujnah. Večinima nosim športna oblačila.
Se mi je pa že velikokart zgodilo, ko sem kakega novega fanta spoznala, mi je bil na začetku zelo antipatičen. Ko sem ga pa malo bolj spoznala mi je pa na koncu ratal celo simpatičen, saj je oddajal neko posebno energijo.
Forum je zaprt za komentiranje.