Res tako grda?
vedno jim pošlji najprej sliko pitchke in tel. če te bo poklical, je pravi!
Sploh ne štekam, a po vašem recimo debeli ljudje nimajo šans al kako? Poznam eno z vsaj 120 kilami pa je ful družabna in lahko dobi kogar hoče,. Druga je tud buckasta, isto, tipe vrti okol mezinca da je veselje.
Važn je kaj držiš v sebi. Če temo, pol to pač ni privlačno za druge. Tko da ne, ne obstaja tolk grda oseba, da ne bi mogla partnerja najt.
V tem svetu je ljubezni le za vzorec. Vse bolj ali manj temelji na zunanji všečnosti, zato se velika večina izogiba revnih, bolnih, drugačnih. Zato se bolj ali manj ne splača sekirati, če te nekdo ne mara za tistih 30- 40 let, ko si še nekako uporaben, bolj se splača poiskati nekaj pravega, dati pozornost ljudem, ki te imajo radi v slabem in dobrem, teh je pa silno malo.
Partnerstvo pa vzeti kot neke vrste trgovino, daj dam- torej privleče ljudi bogastvo, zunanja lepota, karizma. Torej ko ti nekdo reče ljubim te, ne misli nujno ljubim tebe kot osebo ali dušo, ampak ljubim tvoje telo, ljubim tvoj denar, všeč mi je tvoj družbeni imidž itd. Ko boš pa stara, bolna ali bankrotiraš, bom začel ljubiti drugo. 🙂
Jaz sem še vedno samski.Moram povedat ,da se običajno bojim preveč napedenanih žensk.Mislim pa,da mora ženska nekako zgledat,da te pritegne,da se ti enostavno rečeno dvigne nanjo.Moški razmišljamo dalje-če je ženska zanemarjena,nemarno oblečena,predvidevamo da bo tudi nemarno skrbela za otroke in moža.To si pa ne želi veliko moških.Sam sem vedno gledal bolj za povprečnimi ženskami ki so okusno oblečene in naličene.Saj če greš med ljudi s ponosom predstaviš svojo primerno urejeno žensko.Če si ponosen nanjo,in ti s svojo urejenostjo pomaga pri takšnih in drugačnih stikih z drugimi ljudmi jo imaš zaradi tega tudi bolj rad.Saj si morata partnerja v življenju pomagat med seboj.
Ko sem imel resne zveze,sem tudi svojim ženskam pomagal,priporočal kako naj se zrihtajo,saj se mnogokrat same težko odločijo glede tega.Pa so bile običajno zadovoljne da sem jih pred odhodom od doma pohvalil da so ful lepe.Skratka moški smo veseli ženske,s katero se lahko “postavimo”pred drugimi.Če imaš tako žensko ki ti s svojo urejenostjo in lepoto(lahko povprečno),dviga ego,je zlepa ne bošzapustil,zanemaril.
Tudi v živalskem svetu samec išče najlepšo samico.
Torej ženska MORA nekaj “nase dat”da je njen moški ponosen nanjo.
Torej si jo tretiral kot 5-letnega froca, ki se ne zna sam obleči? Vsak naj se oblači kot njemu paše.
Fantje ne maramo grdih , pa tudi prelepih deklet ne.
Na tem forumu je 1 tako lepa deklica, da tudi na soncek ne gre, da ne bi dobila gubice 🙂
.
.
To bi bilo treba vsekakor preveriti…. ker kaj takega (no vsaj jaz) ne bi verjela kar tako na besedo :)))
Pa naj zenska v tem, da misli da je lepa, uziva se naprej.
Sicer sem pa ze napisal, da fantje ne maramo prelepa dekleta.
.
.
To bi bilo treba vsekakor preveriti…. ker kaj takega (no vsaj jaz) ne bi verjela kar tako na besedo :)))[/quote]
Jaz tudi ne. 🙂
Kaj takega ne srečaš vsak dan. 🙂
Drugače pa je bolj pomembno kako sebe vidimo, kot pa sam videz Naša samopodoba. In od tega je potem odvisno kako se bomo rihtali, skrbeli zase in doživljali sebe vpričo drugih.
Tezka bo.
Zenskica ne upa povedat od kje je, ker bi potem vsi na veliko navalili v
te kraje da jo vidijo, pa da vidis pol guzvo …..
.
.
ampak na teh portalih mrgoli raznih manekenskih fork in vsaka ima občutek, da si tam lahko”kupi” vsako. Za večino si verjetno že po videzu predobra kaj šele po drugih kvalitetah. Preden bodo to spooznali, bodo ene 10x skenslani od raznih lepotičk. Pa jih tudi to ne bo še izučilo. Še prej bodo morlai tudi smai za svoj ego prizadet ene par takšnih kot si ti, potem bodo mogoče nekateri od njih mao razčistili pri sebi kaj sploh hočejo od življenja. Nekateri pa žal nikoli.
da je tema iz leta 2007, pa ni nihče opazil?
Problematike iz teme so vedno aktualne, ljudje se vedno sprašujejo, ali jih drugi vidijo kot grde ali ne. Ali je morda videz kriv, da se nihče zanima in tako dalje.
Številni ljudje so tako “grdi”, da marsikdo noče imeti z njimi opravka. Grdi v smislu karakterja, obnašanja, pretiranega negativnega razmišljanja, neokusnega izražanja, pokvarjenega odnosa do drugih itd. Videz je nekaj kar je opaženo, kar večino ljudi pritegne in na dolgi rok pa tudi nihče noče imeti nekoga, ki se (zavestno?) vsak dan vedno bolj in bolj zanemarja.
Se popolnoma strinjam!
Nekatere so korajzne samo na forumu in cetu , drugace se pa raje skrijejo, kot da bi se pokazale v zivo !
.
.
Se mi kar dozdeva zakaj si samski in me ne čudi kaj preveč.
Žensko obravnavaš kot neko osebo, ki bi morala skrbeti zate in seveda osebo, ki zase pa ne zna poskrbeti sama, ker ji moraš to ti povedat.
Praviš, da bo nemarno skrbela tudi za moža. NIsi sposoben sam zase skrbeti? Obenem pa svetuješ kako se mora ona obnašat?
Forum je zaprt za komentiranje.