Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Res tako grda?

Res tako grda?

On poskrbi, da ona njemu daje dober zgled, tako da ji svetuje kaj naj obleče, ona pa potem s svojim videzom ob njemu poskrbi za njegov visok EGO in hkrati še ga doma popedena. Sliši se super. Kako pa je v resnici?
Gre za žensko, ki se zna sama oblečt in za moškega, ki ne zna zase poskrbet. Zato tudi potrebuje ob sebi nekoga, ki bo prikril ta občutek nesposobnosti pred ostalimi. Vprašanje pa je, kolk je v takem odnosu ljubezni, zaodovoljstva, ko en drugega izkoriščata le za to, da skrijeta svojo pravo podobo pred ostalimi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Za ženski, ki se NE zna sama oblečt (deklico torej) in moškega, ki ne zna poskrbet zase (fantka). Dva otroka po duši, ki igrata vlogo odraslih pred ostalimi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

uuuu kakšni analitiki so me popadli…

Imaš občutek, da si napaden? Mi samo debatiramo, analiziramo. Nihče ne napada. :))

Nisem še dolgo na tem portalu,sem pa ugotovil da je tipično slovenski.Vsak post,zgodbo je treba zatolčt v poden,nobena zgodba se ne prekomentira s pozitivne strani.Povsod se zanalizirajo samo negativnosti.Sicer sem pa jaz malo zverziran v pisanju,tako da me boste z lahkoto zahodili.Sem bolj s podeželja,bi znal bolje s pestmi odgovarjat,sem pa optimističen-morda se bom pa še naučil-pisat-morda?

Boš potem tudi svoji ljubljeni odgovarjal s pestmi, ko se v čem ne bo strinjala s teboj? Seveda je forum tipično slovenski, kakšen pa naj bo, če v njem sodelujejo slovenci? 🙂
Zakaj bi pa zdaj moral s pestmi odgovarjat? Razstavil si svoje mnenje na ogled na javni forum in nanje si dobil odziv. Težko prenašaš kritike na svoj račun? Ne verjameš v svoja prepričanja? Misliš, da bodo tvoja prepričanja močnejša, pravilnejša, če boš komu odgovoril s pestmi?
Jaz verjamem, da če poznaš vse črke, imaš vse možnosti, da pišeš tako kot vsi ostali. Samo svoje misli podaš v pisno obliko in to je vsa umetnost. Problem je le, če imaš neurejene misli.

In po mojih izkušnjah so tudi teme, ki so zelo spodbudne. Zelo odvisno je od pisca kako napiše, jaz moram potrkat imam lepe in dobre izkušnje z tem portalom. Kaj vem morda sm the lucky one ali pa pač ne pišem tako da bi me ljudje morali zatolčt – ma sem tudi z podeželja doma 😀
Dragi moj, kaj daš – to dobiš.

Se strinjam.
Lahko tudi rečem, da vidiš tisto, kar želiš videti.

to se kar navadi. Tu je toliko analitikov da si sploh ne mores mislit da jih lahko toliko obstaja. jih pa enostavno prepoznas. Visijo tu gor 24/7, vedno eni in isti in so prisotni v res cisto vsaki temi. Pametni da glava pece, govorijo veliko, povedo nic, teorijo obvladajo, praksa pa se prav vidi da hudo sepa. Obstaja en dober filter kako ta forum postane berljiv: poste od tistih stalnih nakladacev enostavno preskocis.

pa se malo na temo, spet ogromno klobasanja o notranji lepoti in ostali srce parajoci krami, resnica pa je samo ena: ce si grd sploh nobenega ne pritegnes da bi te potem od znotraj spoznal. tako je, vi pa tu veselo dalje klobasajte kako videz ni pomemben in si mecite pesek v oci. ljudje smo vizuelna bitja in nas lepo pritegne, manj lepo pa niti ne opazimo.

to se kar navadi. Tu je toliko analitikov da si sploh ne mores mislit da jih lahko toliko obstaja. jih pa enostavno prepoznas. Visijo tu gor 24/7, vedno eni in isti in so prisotni v res cisto vsaki temi. Pametni da glava pece, govorijo veliko, povedo nic, teorijo obvladajo, praksa pa se prav vidi da hudo sepa. Obstaja en dober filter kako ta forum postane berljiv: poste od tistih stalnih nakladacev enostavno preskocis. [/quote]

Mariborčan 32, kot da si ti kaj drugačen od nas 😛

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

moje skupno stevilo vseh prispevkov je manjse, kot jih vsak izmed vas naklobasa v eni temi

Pa si seštel vsa imena pod katerimi si pisal? ;)Če si pa še umazan zraven pol je pa sploh shit, sploh če si tako umazan, da te niti voda z milom ne opere…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

to se kar navadi. Tu je toliko analitikov da si sploh ne mores mislit da jih lahko toliko obstaja. jih pa enostavno prepoznas. Visijo tu gor 24/7, vedno eni in isti in so prisotni v res cisto vsaki temi. Pametni da glava pece, govorijo veliko, povedo nic, teorijo obvladajo, praksa pa se prav vidi da hudo sepa. Obstaja en dober filter kako ta forum postane berljiv: poste od tistih stalnih nakladacev enostavno preskocis.

pa se malo na temo, spet ogromno klobasanja o notranji lepoti in ostali srce parajoci krami, resnica pa je samo ena: ce si grd sploh nobenega ne pritegnes da bi te potem od znotraj spoznal. tako je, vi pa tu veselo dalje klobasajte kako videz ni pomemben in si mecite pesek v oci. ljudje smo vizuelna bitja in nas lepo pritegne, manj lepo pa niti ne opazimo.[/quote]

pa kaj nisi še ti opazil:

da v glavnem vsak lonac najde poklopac, če tega ne opaziš, pa naredi danes sprehod po Mariboru.

jok brate, pisem samo pod enim. ne rabim jih 5 da povem svoje mnenje, je en dovolj. casa za pogovore sam s sabo, kot je tukaj razsirjena praksa, pa res nimam.
aja tocno, en biser od analitika je celo napisal da sem jaz=dater=spyder jaki analitiki ste mi ja 🙂

Kaj pa nam drugega preostane, kot filozofiranje o lepoti, saj avtorica ni dala gor svoje slike, da bi lahko realno ocenili ali je lepa ali pa ni.
Veliko je takšnih, ki imajo težave pri vzpostavljanju stikov in zato menijo, da so grdi ali grde. Pa čeprav je razlog nekje drugje in resnica malo drugačna.
Včasih je dovolj že, če se ženska malo bolj uredi, zrihta frizuro, lepše obleče….

Kaj pa nam drugega preostane, kot filozofiranje o lepoti, saj avtorica ni dala gor svoje slike, da bi lahko realno ocenili ali je lepa ali pa ni.
Veliko je takšnih, ki imajo težave pri vzpostavljanju stikov in zato menijo, da so grdi ali grde. Pa čeprav je razlog nekje drugje in resnica malo drugačna.
Včasih je dovolj že, če se ženska malo bolj uredi, zrihta frizuro, lepše obleče….[/quote]

Le zakaj neki imam pri prebiranju te teme vtis, da Mariborčan32 še kako dobro ve, kaj pomeni biti grd, kot da ima s tem številne izkušnje…

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

pa se malo na temo, spet ogromno klobasanja o notranji lepoti in ostali srce parajoci krami, resnica pa je samo ena: ce si grd sploh nobenega ne pritegnes da bi te potem od znotraj spoznal. tako je, vi pa tu veselo dalje klobasajte kako videz ni pomemben in si mecite pesek v oci. ljudje smo vizuelna bitja in nas lepo pritegne, manj lepo pa niti ne opazimo.[/quote]
Mogoče se tebi zdi, da imaš veliko prakse. Pa vendar, v primerjavi s kom? 😉
Namreč je že res, da če je človek grd, bo pritegnil nase manj ljudi. Kljub temu pa je lepota relativna in je težko rečt, tale je grd, ta pa ni več.
Poleg tega pa poznam dekleta, ki so lepa za pop**dit (za moj relativen okus seveda), pa vendar se v svoji koži ne počutijo nič kaj privlačne ali lepe in se zaradi tega recimo zapirajo vase. V takem primeru ti ne pomaga veliko, če imaš možnosti, da si opažen. Po drugi strani pa imaš dekle, ki večini na prvi pogled ni privlačna, je pa samozavestna in se počuti privlačno. Taka pa lahko pritegne moškega drugače, morda ne takoj, ampak s časom, če ji ga moški da. Kakorkoli, vidiš, ni vse tako preprosto, kot ti misliš, da je. :))

Marko, to je vse res kar si tako jasno napisal…toda po drugi strani pa tudi tukaj berem raznorazne poste posameznic, ki pišejo, da imajo več moških kolegov, da se z njimi ful razumejo, da pa se ne bi noben odločil, da bi bila njegovo dekle – kje drugje naj človek išče vzroke za to kakor predvsem v videzu teh posameznic. Tako da Mariborčan32 ima do neke mere prav, če ženska ni ravno lepa, je noben niti ne povoha…tako je žal svet narejen…oz takšnega smo naredili 😉

Seveda ima ženska z bolj atraktivnim videzom več možnosti, da jo kdo “povoha”, to nihče ne zanika. Da pa imajo posameznice veliko kolegov, ki se ne odločijo za kaj več, pa ni razlog samo v videzu, gotovo pa lahko spet zelo vpliva.

Marko, to je vse res kar si tako jasno napisal…toda po drugi strani pa tudi tukaj berem raznorazne poste posameznic, ki pišejo, da imajo več moških kolegov, da se z njimi ful razumejo, da pa se ne bi noben odločil, da bi bila njegovo dekle – kje drugje naj človek išče vzroke za to kakor predvsem v videzu teh posameznic. Tako da Mariborčan32 ima do neke mere prav, če ženska ni ravno lepa, je noben niti ne povoha…tako je žal svet narejen…oz takšnega smo naredili ;)[/quote]

LOL; najprej post Mariborčana32 skritiziraš, nato s ev nadaljevanju strinjaš z njegovo poanto.

Imaš pravi nick, res si zmedena.

Marko, to je vse res kar si tako jasno napisal…toda po drugi strani pa tudi tukaj berem raznorazne poste posameznic, ki pišejo, da imajo več moških kolegov, da se z njimi ful razumejo, da pa se ne bi noben odločil, da bi bila njegovo dekle – kje drugje naj človek išče vzroke za to kakor predvsem v videzu teh posameznic. Tako da Mariborčan32 ima do neke mere prav, če ženska ni ravno lepa, je noben niti ne povoha…tako je žal svet narejen…oz takšnega smo naredili ;)[/quote]

LOL; najprej post Mariborčana32 skritiziraš, nato s ev nadaljevanju strinjaš z njegovo poanto.

Imaš pravi nick, res si zmedena.[/quote]

Koliko se spomnim sem med posti v navezi z Mariborčanom32 omenila naslednje:
– zrcalno sliko, da on ni nič drugačen od nas, ko nekaj analizira
– da imam vtis, da precej dobro ve, kaj pomeni biti grd oz kako to je
– da se z njim do neke mere strinjam, da če ženska ni lepa jo noben ne povoha.

Sklepam, da površno bereš, morebiti ne razumeš slovenskih besed ali te daje paranoja; vsekakor si nisi v najboljših odnosih z doslednostjo, vendar izvoli: ti se kar prešerno nasmej – sebi.

Nisem se mislil vtikati sem, bom pa vseeno nekaj napisal

Ampak razlika med manj privlačno in privlačno je v tem, kot sam praviš, prva prepuščena temu ali ji bo tip sploh dal šanso da se bolje spoznata.

Ja drži. Vsi najprej opazimo zunanjost.

Ja drži. Vsi najprej opazimo zunanjost.[/quote]

Pogosto se seveda dogaja tudi tole: če posameznica kolikor toliko ne zgleda ok, se zgodi, da jo ljudje (ki jo drugače dobro poznajo ali iz službe ali iz faksa ali…) v javnosti, v gneči, kjerkoli med ljudmi namerno obrnejo stran in se pretvarjajo, da je ne vidijo….stavim, da do tega ne b prišlo, če bi bila ta posameznica klon Claudie Schiffer ali Barbare Palvin ali Gisele Bundchen ali Elle MacPherson ali Charlotte Free ali….

Včasih je dovolj že, če se ženska malo bolj uredi, zrihta frizuro, lepše obleče….[/quote]

Le zakaj neki imam pri prebiranju te teme vtis, da Mariborčan32 še kako dobro ve, kaj pomeni biti grd, kot da ima s tem številne izkušnje…[/quote]

se ti zdi? kaj pa ce jih samo dobro razumem? 🙂

Ampak razlika med manj privlačno in privlačno je v tem, kot sam praviš, prva prepuščena temu ali ji bo tip sploh dal šanso da se bolje spoznata.[/quote]
Veš koliko je lepih punc, ki jim tipi “dajo” šanso, pa ne spoznajo nobenega primernega. Misliš, da to ni frustrirajoče? Torej ni vse v videzu. Nič ti ne koristi, če pritegneš poglede moških, če v njih ne najdeš tega, kar iščeš. Po drugi strani pa nekdo, ki se nima za privlačno, lahko spoznava moške na drugačen način, kjer se pa prav tako lahko razvije simpatije čez čas na drugi ravni. Za vse se najde, odvisno je le, kaj bomo storili s tem, kar imamo in s tem, kakšni smo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close