Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Res tako grda?

Res tako grda?

Ne vem, to moraš ti potrditi, če jih razumeš, jaz priznam da jih 100% ne, se nisem nič kaj posebej s tem ukvarjala, dokler nisem pričela čitati mona, kjer je teh tem povezanih z videzom kar veliko. Iz tega, kar sem prebrala, sem si ustvarila neko mnenje, ne prištevam se pa med tiste, ki to popolnoma razumejo, ker če bi, bi verjetno dala kakšen nasvet tistim, ki tovrstne teme odpirajo 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

tudi jaz nimam zdaj nekih bogatih izkusenj tukaj, povedal sem samo iz moskega vidika, tistega realnega. Pustimo tisto nakladanje zunanjost ni pomembna, steje notranja lepota,… yeah right.
In avtorica te teme je to samo potrdila. Ko poslje sliko, adijo interes. Ko sem jaz to pred casom tu pisal da je lepota se kako pomembna, so me moje prijateljice tukaj htele krizat 🙂

Tebi je krastača lepa žival?

Žabcu je ona najlepša stavr na tem svetu 😉 tako da ta “moški vidik” raje preimenuj v “moj (tvoj) vidik”.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Lepota seveda šteje, tisti ki temu oporokate si mečete pesek v oči. Nekje sem nekoč prebrala, da se človek grdega ne more navaditi gledat in zato nikoli ne pride do simpatij ali česa več…morda pa je kaj na tem resnice. Da seveda ne bom omenjala tega, koliko se raznorazne agencije ukvarjajo s tem, če je lepim ljudem kaj lažje v življenju, imajo odprtih več vrat kakor “grdci”…baje :))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Mislim da je važno najti sebi primernega partnerja in ne išči sebe pri drugem,to modrost mi je povedal deda. Bom iskal lepotico zato ker sam nisem lep,ali bogatašinjo ker sem sam reven? Ja žabec si išče kratačo ker mu je primerna,še tako lepa kura pa mu ne bo. Zase rečem da nisem tako slab za pogledat da bi iskal neko res grdo dekle pa recimo da me bolj odvrne neurejenost,ker kle nekdo pokaže da mu je res vseeno za vse,da se je vdal v usodo in to je to.Ne zdi se mi tud fer da bi izrabil njeno grdoto samo zato da bi imel manipuliral z njo.naravno je da želim privlačno dekle vendar zraven res neke hude lepotice spet ne spadam in tega se zavedam pa tudi drugače nimam nekega dobrega mnenja o hudih dekletih lepa glava prazna glava za kar je logična obrazložitev ker če je predvsem dekle lepo ima vse odprto na strežaj in se ji ni treba trudit. Drugače pa mislim da vsaka punca se nekako lahko uredi da je zanimiva za pogledat to je garant ker se spomnim iz gimnazije ene sošolke,ki je bla res totalno neprivlačna ,ko pa je enkrat shujšala za par kil pa se mal uredila je bla čist ena druga punca. Na žalost je izgled to prvo kar opazimo,in vsak ki bo rekel drugače je nakladač. Maš kle neke teorije grdega,pa zlati rez pa ne vem kaj še vse in to drži.
Recimo že bi sam imel namesto 80 kg 150 ne verjamem če bi bil interesanten za dekleta .Al pa če bi bil zanemarjen-samo mal sem se lepš oblekel za ven v petek in res takoj razlika precej več punc vrže pogled nate.Sicer to slabo izkoriščam ampak vseeno.Nekaj je.Mogoče to sploh ni res pa si samo domišljam ali pa prej tega nisem opazil,ampk zdi se da deluje. In tud pri tej kao grdi punci bo(naj ji nekdo pove v čem zgleda uredu,kaj bi mogla še nrdit). Najlažje je rečt grd sm in to je to. Športaj uredi se pojdi med folk pa bo to to. Lhk stopš še do kazga fanta zunej,ker ns je kr nekaj takih plahih zajcev,ki se ne upamo riskirat. Itak je pa do neke mere vse skupaj subjektivno prav s frendi vsakokrat ugotvaljamo kako različne punce so nam všeč(mislim predvsem vizuelno-že pri barvi las-en bl pali na brunnetke,en na črnolaske,…).Včasih eden reče da ga ena na vsak način hoče pa mu je grda men pa se zdi čist uredu al pa celo zelo lepa. Vsakdo je lahko po svoje lep samo želet si je treba. Itak da je karakter pa ostalo več samo jez karakterja ne morem opazit takoj,ko te zagledam velikost ˝karakterja ˝pač:).

Ja, to je čista laž, da lepota ni pomembna.
Stopi v prostor lepa ženska in se večina moških začne ozirat zanjo, skušajo navezat stik. Stopi v prostor ena grda ženska pa nihče ne skuša navezat stika z njo.
Bla bla je vse o tem, da je važna notranja lepota. Najpre je zunanja in če je zunanji videz grd, ljudje sploh ne skušajo spoznati notranjosti.
Pišem pa iz izkušenj. Bila grda račka. Nikomur zanimiva, mogoče zanimiva le kot prijateljica kot ženska pa ne. Sem se bolj uredila pa sem začela dobivat oboževalce.

Ne vem, če kdo trdi, da zunanjost ni pomembna.
Seveda je pomembna. Še bolj pa je pomemben odnos do sebe s katerim lahko vplivaš na svoj videz.
Kot to pove tudi tvoja zgornja trditev.

Problem je, če kdo obupa, ker meni, da je grd. Namesto, da bi se vprašal kaj lahko naredi pri sebi ali spremeni, da več ne bo grd.

Ženska naj najprej shujša, če je predebela. POtem recimo si lahko lase pobarva, da jih poživi. Pa malce pudra, rahlo naličena, malce urejeni nohti in bo zgledala super.

Imam kolegico, ki ne gre prej na dejt z moškim, preden si ne uredi umetnih nohtov. In samo za urejanje sebe (od spodnjega perila do las) porabi vsaj 2 uri. Za kja že? Da bo IZGLEDALA ko huda pi.čka, tipi so pa itak vizualna bitja (povečini) in padejo na te fore. Pol se pa čez 2 leti zbudita v isti postelji in dojameta, da si delita posteljo s tujcem, ker se ne poznata.

Fasada, fasada …

Ali se pa poredi, če je presuha, naj si razbarva lase, da bodo dobili spet svoj naraven lesk, pa naj si umije malarijo iz obraza, postriže nohte pa bo zgledala super….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Da se razumemo, nisem imela v mislih kupa ličil na sebi.
V mislih sem imela neko normalno postavo, ne debelo, ne shirano. Čisto kožo in malenkost ličil. Ne pa pofarbana čez in čez. Pa, če nima sivih las, je tudi barvanje las nepotrebno.
Seveda pa, če gre ženska v fitnes, na tenis, plavanje, tam pa ličila odpadejo.

Ali se pa poredi, če je presuha, naj si razbarva lase, da bodo dobili spet svoj naraven lesk, pa naj si umije malarijo iz obraza, postriže nohte pa bo zgledala super….. ;)[/quote]
Tako tako. Ta druga mi je bolj všeč. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Cel kup if-then stavkov. Človeka SE NE spreminja, Če ti debela ni všeč, ti tudi suha ne bo.

Človek se morda ne spreminja, se pa lahko spreminja njegovo zavedanje o njem in svetu. S tem pa se lahko spreminja tudi njegovo vedenje. Ko spremeniš zavedanje/mnenje o sebi, lahko spremeniš tudi mnenje o drugih. Človek postane tolerantnejši.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

O to pa ni res, da hujšanje ne pomaga. Ljudje smo vizuelan bitja. Če je ženska debela, ne privlači ravno pogledov. Če ista ženska shujša pa postane čisto drugačna.
Poznam par žensk, ki so bile vse prej kot privlačne ko so bile debele, ko so shujšale pa so postale prave lepotice. Prej se moški nismo zanimali zanje, ker pač niso bile privlačne, potem pa enkratne postavce, prava paša za oči in moški si zaželi spoznti tudi njihov karakter.

Cel kup if-then stavkov. Človeka SE NE spreminja, Če ti debela ni všeč, ti tudi suha ne bo.[/quote]
To pa ni čisto res. Debela ženska ima večinoma manj možnosti, da bo komu všeč ter da bo sprejeta takšna , kot je. Saj se debele ženske običajno same ne sprejemajo. Odnosi pa so potem le njeno ogledalo.
Se pa strinjam, da se človeka ne spreminja. Spremenil se bo sam, če bo to njegova želja.

“Debela” je relativen pojem. Sicer ji pa na očeh prebereš kako se počuti v svoji koži in ni nujno, da je neprivlačna, če ima kako kilo “preveč” glede na medicinsko definirano težo. Seveda če si “pismen” in znaš brat oz si sposoben tega… 😉

Cel kup if-then stavkov. Človeka SE NE spreminja, Če ti debela ni všeč, ti tudi suha ne bo.[/quote]
To pa ni čisto res. Debela ženska ima večinoma manj možnosti, da bo komu všeč ter da bo sprejeta takšna , kot je. Saj se debele ženske običajno same ne sprejemajo….[/quote]….in se posledično nanjo lepi (le) špeh…. :/

Poznam kar nekaj precej extremno debelih žensk, vse v dobrih vezah s tipi ali ženskami (ena je samska, pa še to zato ker je ravno iz veze). Ko se nekaj časa pogovarjaš z njimi, sploh ne opaziš več, da imajo 100+ Samo stereotip je, da so debele ženske nesamozavestne. Tudi suhe so lahko pa gledajo na vsak kg ali pač kaj drugega, saj ni vse v videzu.

Poznam kar nekaj precej extremno debelih žensk, vse v dobrih vezah s tipi ali ženskami (ena je samska, pa še to zato ker je ravno iz veze). Ko se nekaj časa pogovarjaš z njimi, sploh ne opaziš več, da imajo 100+ Samo stereotip je, da so debele ženske nesamozavestne. Tudi suhe so lahko pa gledajo na vsak kg ali pač kaj drugega, saj ni vse v videzu.[/quote]
Pomembno je le, kako vidiš sebe. Vsak še tako “lep” ali pa “grd” za nekega zunanjega opazovalca se v sovji koži lahko počuti slabo ali pa odlično. Tu ni posploševanja.

Debele so grde. Če je debela to pomeni, da je lena, da se ji ne da športat in da se baše z nezdravo hrano.

Ni nujno, da je lena. Mogoče ima samo slabše prehranjevalne navade, ki se jih ne zna rešit. Mogoče živi v prepričanju, da je potrebno “dobro” jest, namesto pazit na vsak kos, ki ga da v usta. Sicer pa se vse začne pri tem, kaj je za nekoga debelo.

Največji hec pa je, ko ta grda baba odpre usta in začne na ves glas nekaj razlagat, večina se obrne, jo začne poslušat in kaj kmalu že ima “ekipo” poleg… In ker ni tema pogovora vedno ista, zaidejo tudi na druga, morda bolj neformalna področja in morda spoznaš, da ima ženska čist prijazen obraz kljub temu da je pač … hja, grda.

Sicer se pa meni zdi, da neprivlačnost sije predvsem iz oblek. Nekatere se sploh ne znajo obleči,. nase navlečejo neprimerne kroje (ne samo na leta ali kilograme, tudi barvno je lahko totalni kiks), lasje povezani v čop z navadno gumico, zanikrna taška, umazani/pogriženi nohti… in siva miška je samo zato siva, ker si ni vzela časa da se “spedena”. Saj poznate tiste Before in After fotografije! Še nedavno nazaj so imeli v Jani ali Oni stilsko preobrazbo. Za dol past, kake so ble razlike. Al pa sam une fotke od frizerja Before After.

Spet drugim bo pa make up, čeravno dnevni in nevpadljiv, pretiravanje. Kako torej zadovoljit čimširšo množico moških [sub](saj zato gre, ane, v tej temi, kako se napedenat za tipa, da te bo povabil ven)[/sub]? Da si vsak dan nekdo drug? Da vsakič navlečeš nase kak drug stil?

Ronka

“Pravi ženski” za kaj takega “dol visi”, ker ima ob sebi moškega, ki si ga je želela, potem ji nič na svetu ne daje vzroka za ljubosumje in željo ,da bi se moške oči pasle po njej, saj ima svojega “princa”.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

“Pravi ženski” za kaj takega “dol visi”, ker ima ob sebi moškega, ki si ga je želela[/quote]

Oz. ga nima, ker si ga ni želela 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close