Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Res tako grda?

Res tako grda?

Poznam kar nekaj precej extremno debelih žensk, vse v dobrih vezah s tipi ali ženskami (ena je samska, pa še to zato ker je ravno iz veze). Ko se nekaj časa pogovarjaš z njimi, sploh ne opaziš več, da imajo 100+ Samo stereotip je, da so debele ženske nesamozavestne. Tudi suhe so lahko pa gledajo na vsak kg ali pač kaj drugega, saj ni vse v videzu.[/quote]

Ko se jaz pogovarjam z debelo žensko, vidim debelo žensko. Če bo povedala kaj smešnega, se bom smejal, kar pa še ne pomeni, da mi bo ženska všeč. Še evdno bom raje navezal stik s kakšno, ki ima normalno postavo. In tukaj ne pomaga nobeno relativiziranje, debeluhinje so všeč kakšnim fetišistom mogoče, ali pa moškim, ki so sami tako debeli, da jih lepše ženske ne pogledajo.

Poznam kar nekaj precej extremno debelih žensk, vse v dobrih vezah s tipi ali ženskami (ena je samska, pa še to zato ker je ravno iz veze). Ko se nekaj časa pogovarjaš z njimi, sploh ne opaziš več, da imajo 100+ Samo stereotip je, da so debele ženske nesamozavestne. Tudi suhe so lahko pa gledajo na vsak kg ali pač kaj drugega, saj ni vse v videzu.[/quote]

Ko se jaz pogovarjam z debelo žensko, vidim debelo žensko. Če bo povedala kaj smešnega, se bom smejal, kar pa še ne pomeni, da mi bo ženska všeč. Še evdno bom raje navezal stik s kakšno, ki ima normalno postavo. In tukaj ne pomaga nobeno relativiziranje, debeluhinje so všeč kakšnim fetišistom mogoče, ali pa moškim, ki so sami tako debeli, da jih lepše ženske ne pogledajo.[/quote]

Dragi multnick, si pač čustveno na primarni ravni. Manjka ti še nekaj … A te bivša še matra? 😉

Zakaj se nekatere tako obremenjujete z lepoto? Na forumu je anulirana zunanjost. Pa vendar ti je kdo bolj ali manj simpaticen. Preprosto se ukvaras z vsebino.
V realnem zivljenju rabis dosti casa da prides do tega. Ja, moski se ukvarajmo z fasado, zenske s (s cim ze???). No osebno mislim da najlepsa zenska (moski) ne odtehta simpatije in povezanosti med dvema. Res pa je ce se clovek nenehno obremenjuje s sabo: jaz pa sem grd, majhen, smotan, neumen … potem tezko izpostavi sebe in navezes stik.
In se opravicilo. Lazje je deliti nasvete kot pa jih upostevati 🙂

Ko se jaz pogovarjam z debelo žensko, vidim debelo žensko. Če bo povedala kaj smešnega, se bom smejal, kar pa še ne pomeni, da mi bo ženska všeč. Še evdno bom raje navezal stik s kakšno, ki ima normalno postavo. In tukaj ne pomaga nobeno relativiziranje, debeluhinje so všeč kakšnim fetišistom mogoče, ali pa moškim, ki so sami tako debeli, da jih lepše ženske ne pogledajo.[/quote]

Dragi multnick, si pač čustveno na primarni ravni. Manjka ti še nekaj … A te bivša še matra? ;)[/quote]

Me ne zanima, na kakšni primarni ravni po tvoje sem, moški smo vizualna bitja. Zdaj, eni to priznamo, eni se pa fine delajo, sej ni važno kako ženska zgleda…En sam bla bla.

Dragi multnick, si pač čustveno na primarni ravni. Manjka ti še nekaj … A te bivša še matra? ;)[/quote]

Me ne zanima, na kakšni primarni ravni po tvoje sem, moški smo vizualna bitja. Zdaj, eni to priznamo, eni se pa fine delajo, sej ni važno kako ženska zgleda…En sam bla bla.[/quote]Se pravi tebi kot moškemu ni nobena od tu pišočih všeč ker jih še nisi videl v živo in ne veš kakšno ima katera postavo?
Sicer se smeješ ali pa jočeš (cepetaš) ob njihovih komentarjih, (vsaj) simpatična ti pa ni nobena enostavno zato ker ne veš koliko kil imajo?

Eno pomeni simpatičnost, drugo pa spolna privlačnost.

Eno pomeni simpatičnost, drugo pa spolna privlačnost.[/quote]Aaaaahaaaaa tebi se samo ne dvigne, če je dama malo bolj “podložena”…. 😉
Kaj je tako ubog/kratki, da blis ne pride, če je 1cm špehca tam “viška” in je zaradi tega tako zafustriran, da že na štartu odneha?…. 😀

Mi pač niso všeč debele ženske. In kaj boš zdaj ti, analitik, kakšne silne teorije vse boš razvil?

Mi pač niso všeč debele ženske. In kaj boš zdaj ti, analitik, kakšne silne teorije vse boš razvil?[/quote]

Gotovo ne takšnih, kot si jih sam, namreč da tipi izberejo debele ženske samo, če…

Jaz bi težko rekel, da mi je katera všeč, če je nisem videl.
Sem že doživel ,da je katera dobro pisala in sva se virtualno ujela, kot sorodni duši…V realnosti pa čisto kontra. 🙂

Če zunanjost ni OK, nam nič ne pomaga ujemanje na duhovnem področju.

Mi pač niso všeč debele ženske. In kaj boš zdaj ti, analitik, kakšne silne teorije vse boš razvil?[/quote]

Gotovo ne takšnih, kot si jih sam, namreč da tipi izberejo debele ženske samo, če…[/quote]

To je pač resnica, s katero se ženske težko sprijaznite.

Gotovo ne takšnih, kot si jih sam, namreč da tipi izberejo debele ženske samo, če…[/quote]To je pač resnica, s katero se ženske težko sprijaznite.[/quote]…da so nekateri moški zaslepljeni/zasvojeni predvsem z izgledom ženske in ostalo komot spregledajo oz jim je nepomembno in ker je “nepomembno” se čez čas (lepi) žensk upre tek “vizualni tip” in jo strese že ko se je dotakne kaj šele, da bi imela kaj več z njim….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Meni je tudi videz zelo pomemben (če se spuščam z njo v nek resen odnos), že od nekdaj, ampak niti približno to ne pomeni, da spregledam ostale njene lastnosti.
Verjamem pa tudi, da niso vsi moški enako vizualno “mahnjeni” na zunanjost in to še ne pomeni, da so sami nepravlačni. Enako je med ženskami, le da jih je tam manj takih, ki veliko dajo na zunanjost, kar pa še ne pomeni, da jim slpoh ni pomembna.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Robi, Marko in še tu in tam kateri, čestitam za odkritosrčnost.
Redko kateri si upa pa četudi anonimno, napisat, da je videz pomemben. Da ne bi bili z nelepo žensko.

Ne morem se strinjati s tem. Bolj je pomembno, kako se ona doživlja. Lahko se spofarba, da na sebe super minico, shujša, naliči, potem se pa pogleda v špegl in še vedno vidi grdo račko… sprememba mora biti predvsem notranja, ne samo zunanja.Če notranje ni, je vse zaman.
In če debele ženske dobijo dobre partnerje, jih zato, ker same sebe ne doživljajo kot grde. Če lepe ženske dobijo slabe partnerje, jih zato, ker same sebe doživljajo kot nevredne, grde…

http://utahvalleybusinessblog.com/wp-content/uploads/2009/01/reflect-how-you-see-yourself.jpg

To je to. Doživljanje.

Če je res grda si lahko prepričan, da je le s tabo….. 😉

Saj ni nihče trdil, da ni lepo, če je lepa, samo tu se nekateri zgražajo tudi, če ima kako kilo preveč.
Če pogledaš žensko populacijo ima tam pri dvajsetih še večina lepo postavo kasneje jo pa le redko katera obdrži. Mnoge imajo dedno pogojeno, bolje izkoriščajo hrano v času izobilja, ker je bilo nekoč sila pomembno, danes jim/nam je pa “malo” v breme in se morajo nekatere zelo pazit, če želijo bit vitke.
Bolj kot všečnost pri nasprotnem spolu bi jaz izpostavil zdravstven vidik prekomernega prehranjevanja in telesne nedejavnosti.
Kot da jim ne bi bilo mar vseh tistih, ki bi ostali za njo brez mamice, partnerice… :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Samo to na sliki je bilo “moško” ogledalo… 😉

Model, ne bo držalo. Jaz sem napisal, da debelost (poudarjam, debelost) ni lepa in da debele niso lepe. Nihče ni pisal o perfektnosti in kili preveč. Nakar si uletel ti s svojimi bedastočami.

Model, ne bo držalo. Jaz sem napisal, da debelost (poudarjam, debelost) ni lepa in da debele niso lepe. Nihče ni pisal o perfektnosti in kili preveč. Nakar si uletel ti s svojimi bedastočami.[/quote]A ti veš kje se začne “debelost”?
Mislim tisto kar ti zdravnik pove, da si debel, če izpostavim neko referenco, al o čem se sploh pogovarjamo?

Model, ne bo držalo. Jaz sem napisal, da debelost (poudarjam, debelost) ni lepa in da debele niso lepe. Nihče ni pisal o perfektnosti in kili preveč. Nakar si uletel ti s svojimi bedastočami.[/quote]A ti veš kje se začne “debelost”?
Mislim tisto kar ti zdravnik pove, da si debel, če izpostavim neko referenco, al o čem se sploh pogovarjamo?[/quote]

Ne bom ti razlagal kot 3-letnemu otroku, kaj je debelost. Nimam neke volje se iti neskončne driblinge s tabo.

V glavnem, nihče ni pisal o kili viška, zato lahko nehaš igrat branila nepopolnih ponižanih in razžaljenih.

Če ima ženska recimo 168 cm in 83 kg je jasno, da je debela. Če ima pri isti višini recimo 70kg pa je lahko ali debela ali pa tudi ne. Odvisno ali teh 70kg predstavlja precej mišic ali je to le kugla špeha.

Sedaj boš pa še ti branilo nepopolnih ponižanih in razžaljenih?
Edino mirodajno merilo je, da Sori.. pove katera je debela/suha in katera je lepa/grda!

Sedaj pa MIR v tem kurniku, da se lahko Sori.. skoncentrira pri tako pomembnem opravilu za človeštvo.

Patetik, nehaj guslat, ker mi ni do igre s tabo. Najdi si drugo žrtev.

V vsaki temi nekaj pametuješ in drugim vsiljuješ svoj prav..

Ma kakšna igra neki!? To je resna stvar, tu ni šale, sploh če je baba debela in še grda po vrhu nima kaj pričakovat dokler si las las ne pofarba!
Sori ne ga jeb*t zdej, ko smo to dorekli….. :)))))

Kaj si ti kako gnilo sadje/voće………. jedel?

Haha dober si, Onetov Janez, da se ti da, ampak te je prav zabavno brat, veš [sub](to je zdaj za 10. marca, ko imate svoj dan, hehe)[/sub]

Popravek. To je tvoja resnica.

Še nekaj za vse bralce te teme: http://www.ugly.org/UGLY-MODELS/index.php/girls/girls-1

in tale dokaz, kako je pomembno od fotografa, mimike, postavitve … 3. slika je čist druga oseba. Težko pa rečeš, da je grda, ker je debela.

[img]http://www.ugly.org/UGLY-MODELS/images/girls/laura_miller.jpg[/img]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close